Strengari de Mar - Apr 2012 - 35 Hai Ruxandra!!
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monna3/monna3.jpg)
monna3 spune:
Dana la fel zic si eu, bebe mai are timp sa recupereze. De urina la 24h n-am auzit nici eu
Monica, fericita 36+ cu
Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_cp/dana_cp.jpg)
dana_cp spune:
Mutlu ca ma linsititi, fetele . Asa zic si eu, ca il facem flacau puternic!
Magdalena, indraznesc cu o rugaminte nesimtita - am tot cautat la bulgarasi sa citesc despre mamica ce a nascut la Isis dar nu gasesc, cred ca ma uit aiurea Poti sa-mi zici si mie mai exact unde sa ma uit? Mersic
Edit - AH, gata, am gasit!! Ignora-ma :)cu Gaza, DPN 30 Martie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emmaella/emmaella.jpg)
emmaella spune:
Buna seara burtici
Fetelor va multumesc pentru vorbele frumoasesi eu sper sa nasc cu doctorul meu
ruxandra-bafta maine,bebele sa fie sanatos si tu sa te recuperezi repede.Suntem alaturi de tine
dara-felicitari pentru fetita grasunica.Eu am cumparat biberoane tommee tippee,care mi-au fost recomandate de o prietena.Am vazut ca se gasesc si in carrefour si erau la reducere.
Emma,mami de Andrei(7 ani) si36+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happylica/happylica.jpg)
happylica spune:
tommee tippee am vazut parca si la cora. dar io nu stiam ce e cu ele. scumpute, dar nu exagerat.
fetele.. la voi a aparut linia neagra? io n-o am. e obligatorie?
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia
![](images/user_woman.png)
Ana_30 spune:
Ce de noutati in ultimul timp!
Ruxandra, iti tin pumnii pentru maine!
Dara, imi pare bine ca totul a decurs bine la doctor si e bine fetita! E frumos ca ai asa un doctor cu care poti discuta pe indelete toate lucrurile care te interseaza.
Tala, m-am uitat azi pe site-ul tau si imi plac lucrusoarele tale de mana! Banuiesc ca tu le faci, nu? Foarte ingenioase!
Ronina, imi pare bine cand mai trece o zi si Bianca inca sta la caldurica.
Monna am vazut ca stai in Lafayette. Si eu am studiat in SUA, mai exact in Champaign; este foarte aproape de voi.
Dana, si mie mi-a iesit uterul mai mic decat ar fi trebuit; dar nu dupa ecografie, ci dupa ce a masurat uterul. Moasa nu si-a facut nici o grija si cred ca nici la tine nu trebuie sa fie motiv de ingrijorare.
Intre timp vad ca s-au precipitat lucrurile si la colegul meu cu sotia care era peste 2 saptamani trecuta de DPN. De ieri nu a venit la scoala; se pare ca ieri s-a declansat nasterea copilului, dar inca nu stim nimic. Sper sa fie totul bine.
Eu sunt bine, am spalat niste lucrusoare in miniatura si mai spal si maine, dupa care ma apuc de calcat.
Chiar voiam sa va intreb fetelor o chestie: eu din cand in cand aud din burtica niste zgomote, ca si cand trosnesc niste incheieturi mici, sau niste oscioare; mai ales cand se misca bebelusa. Sunt atat de greu de auzit, ca numai daca e liniste totala le sesizez. Voi ati auzit asa ceva? La inceput m-am speriat, dar m-am mai uitat pe net si am mai citit ca si alte femei insarcinate care au auzit aceleasi zgomote, dar nu erau prea multe totusi. Sper sa fie ok. 35+ cu Pisicuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aredwynn/aredwynn.jpg)
aredwynn spune:
Hai Ruxandra! Nastere usoara!!!
Sovi, nu stiu cum sa dai de ea, cred ca asa e cel mai usor, cu un mail.
Strumfy, ma bucur ca sunteti ok si ca nu se grabeste Motzata. De ar mai sta si a mea macar o saptamana, adica pana in martie, ar fi minunat.
Magda, Bia, sper ca sunteti ok.
Dana, zic si eu ca estimarile ecografului sunt in functie de cum masoara dr, de ce precizie are, dar stiu cum e sa fii nelinistita din cauza asta, asa ca...
Dara, per total e totul ok, nu? Oricum, tot respectul pentru ceea ce faci si pentru cum treci prin sarcina. O sa merite pe deplin toate eforturile. Legat de biberoane, uita-te si pe site-ul Medela, tetinele Calma mi s-au parut cele mai compatibile cu alaptarea. Eu asa ceva mi-am luat. Uita-te la prezentari, filmulete, citeste review-uri si dupa aceea hotaraste-te ce sa-ti iei. Pe amazon uk am gasit preturi foarte bune la produsele medela (si pompa am luat-o de acolo si a venit cu o tetina calma cadou). Despre clamparea cordonului si recoltare, eu citisem in mai multe locuri ca daca se asteapta, nu prea mai sunt viabile celulele respective, eventual, daca mai ai timp, mai citeste si spune-mi si mie la ce concluzie ai ajuns, ca poate nu am inteles eu bine, sau poate gasesti surse mai ca lumea.
Ronina, fara emotii!! Frica/emotii -> incordare -> durere. Sa ne relaxam si sa ne bucuram de burtici, ca o sa ne fie dor de ele
Anca, 38+ cu Natalia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_cp/dana_cp.jpg)
dana_cp spune:
Happy, linia mea e bej deschis, abia se observa. Si oricum, nu e nimic obligatoriu! Poti f bine sa n-o ai, in special daca tu ai tenul f deschis.
Mersi, Ana. Legat de zgomote pot sa zic ca si la mine se aud chestii ciudate (si destul de zgomotoase!) insa nu le percep ca fiind trosniri de oscioare ci mai degraba bolborosituri. Dac dr sice ca e ok, nu-ti face griji!cu Gaza, DPN 30 Martie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monna3/monna3.jpg)
monna3 spune:
Happy si la mine e linea negra dar la fel ca la Dana e un bej deschis, se vede dar foarte putin.
Ana da, e aproape, aproape 2 ore de mers cu masina . Zgomote de alea eu n-am auzit, cel putin n-am bagat de seama. La mine se aud bolboroseli cand misca piticul.
Monica, fericita 36+ cu
Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
![](images/user_woman.png)
magddalena spune:
buna seara
ne-am intors de la spital,fetita e bine,colul s-a mai scurtat am lichid putin,dar in limitele normale,nu era docttorul meu dar asta e,mi-au facut dosarul si mai merg pe 6 martie daca nu se declanseaza nika.
Strumfy,eu deja de ieri am inceput cu declansarea naturala,plimbari lungi si sex,Dara a zis si de sani,asta nu mi-a trecut prin cap,dar incep de maine si asta,eu nu vreau sa nasc pe 1 martie,de ziua mea,sau pe 8 si de asta as vrea ori inainte,in februarie ori dupa 1,dar pana pe 8.
,vreau cam multe,acum cum o vrea Dumnezeu daca e sa vina pe 1 sau pe 8 vine.
Dara felicitari pt vestile bune curaj mai ai un pic
Dana mie mi se pare extraordinar nasterea in apa mi-as fi dorit sa am si eu posibilitatea dar ma multumesc cu nastere naturala fara medicamente.
Ruxandra nastere usoara maine recuperare usoara si lapte din belsug.
ma cam doare burta ca la ciclu,ma ia imi trece iar ma ia,iar trece..
va pup o seara buna salut si pup toate fetele
mada 38+
MAYA-ELENA
AMR 2 saptamani!!!!!
barza unde esti??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Dana eu zic sa stai linistita. Alea sunt niste valori medii de referinta... Motzata are dupa masuratori 36s4 si dupa Cm 38s4 deci 2 saptamani... si atat timp cat are lichid suficient, si de la o vizita la alta evolueaza, si nu sufera... e totul normal. O sa nasti o Gaza mai mica... Andra tot mai mica s-a nascut... dar a recuperat... Am comparat-o cu fetita de la odiseea ei nascute in aceeasi perioada...si de pe la 6 luni nu se mai cunostea care a fost mai mica la nastere...
Mc de lista de metode...pe aia cu bobul de orez n-am incercat-o... restul... n-au avut efect la Andra...
Mami fericita de strumfita si 38+ cu Motzata