Piersicute de iulie august (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

ada, ai venit? cum a fost? am fost si eu la sanador dimineata si am asteptat la cabinetul 8, apoi la 2, m-am uitat dupa tine - era destul de aglomerat, dar nu te-am vazut.

nu stiu ce sa zic de soacre. a mea e destul de ok, dar nu o sa ma pot baza pe ea pentru ajutor la copil (pentru ca mai are un nepot care sta la ea si nu o sa poata veni la mine tot timpul) - eu o sa am nevoie tot timpul de cineva care sa stea cu mine, eu nu pot ridica nimic din cauza spatelui, si o sticla de 2 kg daca o ridic un pic ma doare. probabil o sa caut o bona - daca stiti vreo bona ok cu care sa ma pot intelege, sa imi spuneti si mie, va rog.

15+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna fetelor
Revin si eu dupa o absenta destul de lunga.Pana la urma am ajuns in spital cu cel mic.Am facut tratament acasa cateva zile dar nu scadea febra deloc,apoi nu a mai mancat, vomita intruna si am ajuns cu el la urgenta.Acum e mai bine dar am racit eu rau de tot,am amigdalele inflamate, imi curge nasul ,tusesc,ma doare capul nu stiu ce as putea sa iau sa imi treaca.Sper sa nu ii faca rau la bebe din burtica.
Kimmy eu am fost la dentist in sarcina trecuta,dar nu a fost nevoie sa imi faca anestezie desi a lucrat pe canal.Mi-a pus pe canal un pansament cu nu stiu ce solutie si am revenit dupa 24 de ore si mi-a scos nervul care deja murise de la solutia respectiva,Mai incearca si un alt stomatolog.

mami de robert 20.10.2010 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Imi puteti da si mie parola sa va vad burticile?
Eu inca nu mi-am facut poze la burtica,ea ramasese deja destul de mare de la sarcina trecuta.
Va pup

mami de robert 20.10.2010 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Va invit la capitolul 18

Mergi la inceput