Piersicute de iulie august (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

M-am intors de la cumparaturi si sunt rupta in doua ca am bantuit mai mult decit imi propusesem.

Ada,stai linistita ca se face amnio.Chiar e bine sa nu fie bb prea mare ca are loc acul mai bine.
Deci cit mai aproape de 16 sapt e ok.

Miha,cred ca doar fetele sunt asa de nu pling dupa mame...ca baietii de-i stiu sunt toti de groaza.E bine,ca ti-e mai usor.
Cu meniul nu stiu ce sa zic...mie nu mi se pare prea rau.Pina la un an am fost si eu atenta cu ce mananca,dar apoi a mancat copilul cu noi la masa ce am mancat si noi.Doar la dulciuri as renunta,restul nu vad nimic chiar sa nu aibe voie sa manance,mai ales daca nu e alergic.
Poti sugera eventual sa bage mai multe legume si fara atatea prajeli,dar vezi si tu daca ai cu cine discuta.
Dar tu o lasi deja 8 ore???Ca altfel ar manca acasa.La noi stau toti pina la 12 doar si in cazul ca e necesar,adica lucreaza parintii,raman mai mult dar le dam noi mancarea de acasa si ele doar o incalzesc.mie-mi convine asa,ca al meu nu mananca orice si as plati degeaba.

Ali,frumoase pozele,dar eu tot nu ti-am vazut burta.
Ai fost frumoasa tare nasica.Esti blonda deschis la par sau inchis?
Eu eram asa ca tine dar ca sa nu-l mai vopsesc asa des in perioada sarcinii mi-am tras o nuanta mai inchisa.

Aruba,sexy burtica ai si tu.Frumos ca nu ai pus pe tine kg,doar pe burtica.

Muraturica,eu cu mamele ca si ajutor as zice ca e bine sa ai la cine apela,dar nu sa stea non stop cu tine.la mine a stat mama,doar cit lucram,in rest nu vedeam sensul ca ma descurcam.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Muraturica, si mie mi-ar placea sa stau cu bebe macar un an, doar ca situatia materiala ma cam impiedica. Ne-am bagat cam adanc in datorii, iar statul la casa e costisitor si cu un bebe care va avea nevoie de una alata, asta e.
Dar, la mine e un mare DAR. Eu nu lucrez 8 ore in fiecare zi. Eu pot lucra azi 10 ore si maine doar 3 sau pot fi libera. In plus am tendinta de a fi over protective iar distanta poate ma lecuieste de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

muraturica-te astept la mine in vizita si ti le fac si tie

dana-nu am inca poze cu burtica dar o sa imi fac curand.din pacate nu mai sunt nici eu blonda.m am facut si eu aproape de culoarea mea naturala sa nu mai fie nevoie sa ma vopsesc si mai imi trag din cand in cand niste suvite cu casca ,ca asa nu imi ajunge deloc la radacina.eram blond deschis-si plang dupa el

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Ali tu ai facut unghiile alea???wow,superrr!!

Astept si eu dupa o programare sa merg sa mi le pun iar,ca am deja o luna cu ele si au crescut tare.Nu am idee ce model sa-mi mai fac.

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Mai fetelor, se gata si programul meu. Si azi si ieri am stat in zgomot de picamer ca se lucreaza in apropiere de noi. E groaznic si sunt zapacita de cap.
Daconst, cam asa vad si eu lucrurile. E bine ca mama e la 5 min de mine, deci in caz de ceva o pot chema. In rest, daca ma descurc, sa stea la ea.
Bineinteles ca situatia difera de la familie la familie. Zizou, in caz de probleme financiare si eu as apela la ajutor din familie. Oricum, fiecare stie ce i se potriveste. Eu desi sper sa ma descurc fara prea mult ajutor merg pe principiul never say never. Nu stiu ce imi rezerva viitorul.
Ali, as veni pemtru unghiile alea fumoase. Eu de obicei ma descurc cu ale mele, fara gel ca sunt destul de lungi si rezistente si sper sa nu imi pape bebele tot calciu sa raman fara el. Mie imi e mai frica de unghii decat de probleme cu dintii. Nu mai sunt normala.
Va las ca abia astept sa scap de zgomot si sa ajung acasa. Cred ca si pe bebe l-au innebunit picamerele.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

offf, eu nu ma mai pot opri din mancat; am mancat azi un pahar maaare de lapte, un suc maaaare de fructe, peste pane cu orez cu legume, doua magura si doi covrigi imensi, calzi si buni. si e abia ora 4, pana la culcare mai e muuult si multa mancare de mancat

15+ Mihai

Mergi la inceput

Iuli,cred ca toate avem o faza cind mananci mai mult,dar apoi te reglezi cumva.
Eu am mancaz la inceput mult tare,de nu ma puteam opri,acum vad ca e mai bine...nu mai am asa apetit.Cred ca fiecare va lua kg in plus cam cite are nevoie organismul,indiferent de ce am face.Nu-mi mai bat capul,sincer ca in final slabim la loc,spun din experienta.

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Iuli ce simpatica esti. Mie mi se pare ca sunt imensa. Ce unghii frumoase. Ali. Tamys am primit rochita, e dulcica asa este.UF, fetelor m-a sunat asistenta lui Hewrghe. Maine la 10 trebuie sa fiu la Sanador.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Iti tin pumnii Ada , fara emotii ...ca le transmiti lu' bebe

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Curaj Ada, sigur o sa fie bine!

17+

Mergi la inceput