Piersicute de iulie august (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

balanta, eu de aici am citit si poate nu am fost eu atenta
este monitorul oficial cu noua lege:
http://www.monitoruljuridic.ro/act/ordonanta-de-urgenta-nr-124-din-27-decembrie-2011-pentru-modificarea-si-completarea-unor-acte-normative-care-reglementeaza-acordarea-de-beneficii-de-asistenta-sociala-emitent-134179.html

spui ca si pe tine varianta asta te avantajeaza? eu vreau sa cer un an cu plafonul maxim, iar apoi sa stau al doilea an in concediu fara plata. ai idee cand va trebui sa facem cererea pentru concediul fara plata? cererea asta banuiesc ca o depunem la angajator.

ada, stai linistita ca iti face doctorul amnio si o sa fie totul bine.

15+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Eu ma gandesc serios sa revin la munca mult mai devreme de un an. Am cu cine sa il las, mama mea in care am inredere, fac 10 min pana la serviciu si am un program flexibil. A... mama sta vis a vis de mine si voi castiga oricum mai mult. La datoriile pe care le avem si la cat de scumpa e viata avem nevoie de fiecare ban.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Zizou, se pare ca esti la fel de norocoasa ca mine. Noi locuim in aceeasi cladire cu parintii mei, ei la parter si noi la etaj, deci nu voi avea pb cu baby sittingul ca mama e pensionata recent si si-asa se plictiseste acasa, abia asteapta nepotica.
Si eu ma gandeam sa revin la servici pana la 1 an, dar initial voi face cererea pt 1 an, just in case. E greu sa anticipez cata nevoie va avea bebe de mine.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

aruba, zizou - sunteti f norocoase ca aveti mamele aproape; mama mea e tocmai la iasi si o sa vina doar in vizita un pic, ca nu am loc sa o cazez pe termen mai lung. iar mama sotului sta la 2 statii de metrou, dar nu ma bazez pe ea - mai are un nepotel, plus ca nu cred ca ne-am intelege. asa ca o sa stau eu cat o sa pot cu o bona, ne descurcam si fara bunici

15+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Eu sunt ceva specie rara. Nu mi-ar placea ca nici mama, nici soacra sa stea cu mine dupa ce il am pe bebe. Cred ca as ajunge sa le consider sacaitoare pe oricare dintre ele. Plus ca ma gandesc la comfortul meu si al sotului care am fost invatati singuri in casa.
Nu ma intelegeti gresit, amandoua, si mama si soacra, sunt super, dar eu am fost mereu impotriva statului cu vreunii din parinti.
Mama e doar la cateva minunte distanta de mine, dar pana acum nu s-a implicat excesiv in viata noastra. Sa vedem cum o sa fie dupa ce vine bebe. Sunt de acord cu vizite dese, cu soacra care vine mai des, dar nu cred ca pot rezista sa am in fiecare zi pe una din ele in casa, chiar daca ma ajuta.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor cu adresa aceasta iul_aug_2012@yahoo.com. ma conectez ? si parola e cu litere mici sau mari ? uffffff nu reusesc

16+ cu

Mergi la inceput

Eh, fiecare cu situatia ei, astea sunt lucruri care nu se pot generaliza. Eu una nu am avut niciodata prejudecata ca daca mama ma va ajuta cu bebe s-ar putea sa imi stea in coasta prezenta ei, la fel cum nu ma deranjeaza nici ca locuim in aceeasi cladire, e si vorba de relatia pe care fiecare o are cu parintii / socrii si de felul lor de a fi. La mine de ex socrii, desi sunt super ok, sunt mai reci din fire si e clar ca nu am fi pe aceeasi lungime de unda.

17+

Mergi la inceput

Am reusit !!! vin si eu acusica cu poze

16+ cu

Mergi la inceput

sunteti niste frumusele Ada imi place rochita ta, vreau si eu de unde ai luato
Poate ma ajuta si pe mine cineva sa pot sa-mi pun si eu o pozica acolo

16+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamys

sunteti niste frumusele Ada imi place rochita ta, vreau si eu de unde ai luato
Poate ma ajuta si pe mine cineva sa pot sa-mi pun si eu o pozica acolo

16+ cu

Ai in partea de sus, in centru , un buton Upload, apesi acolo, apoi denumesti albumul cu numele tau si selectezi din calc ce poze vrei sa pui

17+

Mergi la inceput