Sarcina si bolile autoimune (5)
Bine ati venit la un capitol nou.
cap.1cap.2cap.3cap.4
Linkuri utile
1. http://reclama/imunologice_3.htm
2. http://gineco.pulsmedia.ro/article--x-Etiopatogenie-Patologia_imunologica_a_implantarii_oului--611.html]
3. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC534451/?tool=pmcentrez
4.http://www.renar.ro/listsAnnexes/ro/LM/201%20300/LM%20222%20A%20SPITAL%20SPIRIDON%20IASI%20.pdf
5. Immunotherapy for Recurrent Pregnancy Loss
6.www.naturalnews.com/022799.html" target="_blank">Detoxifiere
7.www.naturalnews.com/022799.html" target="_blank">Detoxifiere 2
8.www.chlorellafactor.com/" target="_blank">Chlorella
9.www.energy.sk/ro/menu_x4281x.asp" target="_blank">Produse naturale
Recomadari:
1.(de la miki-miki): produs naturist imunomodulator-Acid Alpha Lipoic cu biotina.Uitati ce scrie in prospect :
"imunomodulator: se administreaza in boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie, ciroza biliara primara) dar si in stari cu deficit de imunitate "
Cred ca e f bine sa-l luati cu cel putin 3 luni inainte de a ramane insarcinate ( asa se recomanda de ob tratam naturiste).
Aspirante
iepumic - 28 ani, tiroidita autoimuna Hashimoto cu TSH 7 si ATPO 800. Tratament cu Euthyrox 50 mg si seleniu
luck - MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
miki-miki - MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
georgia_c-35 ani,nicio sarcina, MTHFR C677T genotip heterozigot, tiroida autoimuna Hashimoto,sclerodermie, edometrioza
ANAR - 32 ani, tiroidita autoimuna Hashimoto
pysypisi - anticorpi anti-nucleari
Sper hipotiroidie TSH 3.44 (ian 2012)
Gravidute/mamici
raluk16 -29 de ani, infertilitate legata de PCOS + tiroidita Hashimoto, reusita dupa tratamente naturiste: mami de Alex (16.10.2009)
danny1 - 34 ani, tiroidita Hashimoto, graviduta din ianuarie 2010
Goldi - 39 ani, infertilitate inexplicabila (?) de 6 ani;
- usor imunodeficit limfocitar; dezechilibru al po****tiilor limfocitare cu crestere NK (29%)
tamaryllis - MTHFR C677T heterozigot
stefy13 -Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot, factor antinuclear pozitiv
anabel79- 30 ani, boala autoimuna Hashimoto, hipotiroidie (TSH 9 si ATPO 800. In tratament cu Euthyrox de 100mg si seleniu
Raspunsuri
sper spune:
Va invit la un capitol nou, sa fie cu noroc!
Am mutat fetele despre care am citit ca au reusit, parca Pysypisi si Georgia_C au mai reusit, nu? Mai e cineva care tb pus pe lista reusitelor?
anabel79 spune:
sper ma bucur enorm ca acest capitol nou a aparut...chiar ma gandeam ca ramane de izbeliste......felicitari!
32 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 8 ani, FIV 1 reusit gemeni Dacia Medical Center
anabel79 spune:
Am remarcat ca sunt trecuta la gravidute...totusi ma simt oarecum datoare sa precizez ca am incercat de a lungul timpului si tratamente naturiste(detoxifere, chlorella, etc) si nu au functionat.
La fiv am hotarat sa am si tratamente care sa mi domoleasca putin sistemul meu imunitar ca o eventuala sarcina sa se poata implanta.
Asa ca nu stiu care a fost secretul reusitei dar se pare ca totusi a contat.
Am avut prednison 20 mg, clexane 0,4, aspenter si intralipid IV lunar.
Va pup pe toate si sper din tot sufletul sa ajungeti ca mine cu burtica de 15 saptamani.....
32 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 8 ani, FIV 1 reusit gemeni Dacia Medical Center
ralucaneagu spune:
buna fetelor
va cer si eu un sfat va rog
am facut TSH in Z14 si mi-a ieist 3 . 6
credeti ca e grav? e hipotiroidie deja?
am vazut ca val de ref sunt pana la 4
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anabel79 Am remarcat ca sunt trecuta la gravidute...totusi ma simt oarecum datoare sa precizez ca am incercat de a lungul timpului si tratamente naturiste(detoxifere, chlorella, etc) si nu au functionat. La fiv am hotarat sa am si tratamente care sa mi domoleasca putin sistemul meu imunitar ca o eventuala sarcina sa se poata implanta. Asa ca nu stiu care a fost secretul reusitei dar se pare ca totusi a contat. Am avut prednison 20 mg, clexane 0,4, aspenter si intralipid IV lunar. Va pup pe toate si sper din tot sufletul sa ajungeti ca mine cu burtica de 15 saptamani..... 32 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 8 ani, FIV 1 reusit gemeni Dacia Medical Center |
sarcina usoara iti doresc
anabel79 spune:
buna raluca multumesc ptr urari!
TSH se face in orice zi din luna....ptr fertilitate se recomanda un TSH intre 1 si 2, repeta peste 6 saptamani si vezi cum sta deoarece iarna tiroida lucreaza mai greu si poate fi o cauza...
ralucaneagu spune:
multumesc mult anabel . o sa le repet si vedem .
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anabel79 Asa ca nu stiu care a fost secretul reusitei dar se pare ca totusi a contat. Am avut prednison 20 mg, clexane 0,4, aspenter si intralipid IV lunar. |
Anabel felicitari! Poti sa-mi spui cand ai inceput prednison si pana cand l-ai luat? Cine ti l-a recomandat?
Am vazut ca dr Uscatescu recomanda medrol, oare pt ca acesta coaguleaza mai putin sangele ca prednisonul sau pt ca se "inspira" din schemele de la unguri?
anabel79 spune:
sper eu am mers pe protocolul celor din Anglia care administreaza doze de prednison intre 25 mg #537;i 60 mg depinde de sistemul imunitar.
Nu mi a recomandat nimeni doza am hotarat o eu dar am vorbit cu medicul meu dr. Cezara Bucur cu care am facut FIV care a fost de acord sa inlocuiasca medrolul.
Am inceput prednison si clexane din prima zi de stimulare, aspenterul il luam de 1 an.