MONTIGNAC (170)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Puisorule, cge .... eu cand nu mananc gustari mananc mult mai mult la o masa si asta nu imi place ca nu slabesc ... cand sunt cuminte si mananc gustari rezultatele sunt mai bune

andanii

2007...2012 de la 95 la 66.5 kg :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna fetelor!
Nu v-am parasit si nu l-am parasit pe monti (doar l-am mai tradat din cand in cand), dar nu am mai avut timp sa intru pe aici.
Nu pot sa ma laud cu ceva bun, doar ca incerc, asa dupa sfaturie voastre, sa-l iau pe monti ca stil de viata. Nu am slabit deloc, pentru ca desi mananc conform la mese, seara ma apuca damblaua dupa dulce sau fainos. Si de cele mai multe ori nu reusesc sa ma abtin. Asta e! Odata si odata tot voi reusi!
Acum sa va intreb ceva: daca fc snitele, iar in loc de faina dau carnea prin ou si seminte de susan, credeti ca ar fi ok?
Acum merg sa citesc ce ati mai scris in ultimele zile!
pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andanii o sa mananc mai putine migdale.. Oricum incerc sa ma limitez si sa nu mai fac gafe.. ca vineri am dat-o rau in bara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Andanii, eu stau in Bucovina. Tu pe unde stai?
Eu daca m-as cantari o dat ape luna, mi-as face de cap trei saptamani din patru. asa, macar spre sfarsitul saptamanii ma mai cumintesc, de frica cantarului
Laura, ar fi buen snitelele, numai sa stea susanul pe ele.
a, raportul: stagnare...

Va , si noapte buna! O saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul
...

Escu, tu mai tii acum monti? Foarte utile linkurile mai ales cee cu retete. Poate le pune pe prima pagina Dana sau Brandusa ca ele se pricep.

...

Puisorul, eu am tinut multi ani de monti, apoi am devenit vegetariana, iar de de vreo 2 ani sunt raw vegan, exceptand leguminoasele pe care le mananc gatite, nu crude. Nu am uitat principiile de combinare monti, de care tin cont chiar si acum. Pentru mine, fructele, legumele, semintele si nucile crude reprezinta maximul de benefit pe care il poti avea de la hrana in general, si ma simt atat de bine incat nu am sa renunt niciodata. Asta fara sa pun la socoteala ca de cand mananc crud am revenit la kilogramele din liceu (de acum 30 de ani), adica am pierdut 20 kg in 2 ani. Dar atat de lent, incat nu am simtit nici o frustrare. Am facut asta nu pentru slabit, ci pentru sanatate - si pot sa spun ca abia acum ma simt in plinatatea functiilor si energiilor corporale, ma simt intinerita, odihnita, mereu bine dispusa. Parca am pierdut 20 de ani nu 20 de kg :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Am fost cuminte aseara, sunt foarte mandra

Meniul de azi:

MD 2 mere
G migdale
p muschi de vita cu legume + ciocolata neagra
G migdale sau seminte crude de floarea soarelui
C varza calita cu bacon

Am facut 45 min zumba, m-am simtit excelent dupa

O zi buna si conforma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata,

Stefania cum rezisti doar cu 2 mere la micul dejun? Nu ti se face foame pana in gustare?

Escu felicitari pentru stilul de viata adoptat!

Meniul de azi:
MD: 2 oua fierte+branza telemea; cafea
G: un mar
P: fasole verde cu carne de pui
G: cioco neagra 2 patratele
C: ciorba de legume si masline (Kalamata) e ok???

Mergi la inceput

Carmen nu mi se face foame in general dimineata. Mananc merele la 8-8,30 si gustarea la 10-10,30 deci nu e chiar asa de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Va pup.Nu am avut net iarasi cateva zile.
Am fost la ai mei,am sarbatorit ziua tatalui meu si am cam dat-o cu nuca'n perete la dulciuri.DARRRR toata lumea ma lauda "Vai Gabita,dar ce ai slabit"Atat de bine ma simt cand aud asta,prind curaj,incredere in mine,forta,ambitie,drept urmare i-am cerut sotului sa ma laude zi de zi :))

Meniu azi:
MD:iaurt+cafea
P:branza cu smantana si ceapa
C:pulpite la cuptor cu usturoi

NINHA asa m-am distrat cu Mirci al tau si telecomanda,deja aveam scena in fata ochilor.

Va pupez

Mergi la inceput

BTZ ma bucur ca te-au incurajat laudele :)

Eu m-am incurajat cu 3 rochite noi si 3 perechi de pantaloni marimea 38 in care nu intru deocamdata dar voi intra in curand :)

Mergi la inceput