MONTIGNAC (170)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Carmen eu merg la sala in Drumul Taberei , in zona ANL....daca te intereseaza te astept cu drag.Daca ieri eram viteaza azi sunt terminata (febra musculara).Nici sa respir nu pot.Dar sufera baba la frumusete.Desi trebuia sa merg azi iar la sala, aman pentru maine din motive tehnice: sedinta cu parintii.
In rest spor la dieta fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

lore o sa-ti revii da nu in 2 zile dar e bine ca esti hotarata sa continui cu sportu o sa ai rezultate vizibile..si mai ales daca spuneai ca burtica tre data jos....dupa sala merge un dus fierbinte si o aspirina...mai reduce din gravitatea febrei musculare

io am mereu dupa 2 zile febra musculara da trec si asta si o iau de la capat

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

va puppppp

sunt ultra mega busy ..... revin cat pot de repede

andanii

2007...2012 de la 95 la 66.5 kg :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna monticutelor

Eu am avut 3 zile de cosmar in care tatal meu avea ba pancreatita acuta sau cancer de pancreas, ba leucemie limfocitara( gratie analizelor dintr-un spital de kakao) . Dupa zeci de telefoane si cativa dr consultati se pare ca a fost doar un episod de pancreatita acuta care a remis singur.

De mancat am mancat mult aer si cafea .

Meniu azi:
MD: banana
P: spaghete cu sos de rosii si dovlecei
C: avocado, rosii cherry si paine integrala

Va pup

Mergi la inceput

puisoaro...iti sustin suferinta si revolta pe principiul..."been there, done that ..I DON'T want to remember a thing of it"

la salatuta ta de avocado cu rosii taie merge si niste usturoi proaspat si ff putin ulei de masline si e.....una din salatele rapide ale sora'mii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

PUISORUL bine ca a fost doar o sperietura, cu toate ca nici prin asta nu e de dorit sa trecem.

Cum faci spaghetele cu dovlecei? ca i-as face lui Albert, ca el nu vrea sa manance dovlecel, poate asa ar manca, spaghetele ii plac.

Avocado cu usturoi as incerca si eu, dar cred ca as manca cu castravete, sa fie mai monti.

Eu mananc monti in continuare, incerc sa mananc mai multe legume crude, apa multa, dar mai am si scapari, mici, dar tot se simt.

Pe mine ma tine o viroza de peste o luna, m-am saturat deja, cred ca sunt mai mult viroze repetate, tuse la greu, acum vad ca secretiile au urcat la nivelul nasului, sper sa fie finalul virozei, ca sunt satula. Noroc ca Albert a scapat mai usor, dar a tras-o si el destul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandu, sunt incredibil de revoltata. Nu se poate asa ceva, sa te sperie in halul asta. Oricum nu mai fac analize in spitalul ala cat traiesc.

Diana, am calit un dovlecel ras, apoi am pus rosii de la borcan maruntite( am gasit foarte ieftine de Raureni si fara adaosuri suspecte), usturoi,oregano si busuioc. A iesit un sos delicios si vegetarian. Vreau sa incerc si cu vinete, cred ca iese mai bun.

Meniu azi:
MD: zuchinni a la Maya
P: paste integrale cu varza
C: inca nu stiu

O zi frumoasa

Mergi la inceput

puisoaro in Romania se poate orice si nimeni nu e tras la raspundere pentru ce face..cu precadere sistemul medical...am trecut prin experiente de genul...sa li se spuna parintilor mei (la universitar in bucuresti) ca nu mai am logica si ca is aproape de leguma la gandire si ca nu se stie daca o sa-mi revin(asta de o psiholoaga frustrata si nepregatita ..probabil ajunsa in postul ala prin pile)...sau sa mi se puna ca si diagnostic diferential cele mai ciudate boli: cancer cerebral una din optiuni(si asta pentru ca pur si simplu pentru ei e mai usor sa dea cu parerea..proasta de altfel...decat sa gandeasca mai intai si apoi dupa sa deschida gura)

la noi nush daca in facultatea de medicina exista un curs de psihologie care sa invete medicii sa dea anumite vesti sau ce sa faca daca nu sunt 100% siguri de diagnostic..cred ca din punctul asta de vedere...sistemul medical romanesc e ff dezumanizat si zeflemist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

eu sunt mega obosita, bineinteles ca Elena a luat "carcolacii" de la stefan iar ea a facut o forma mai urata, nu poate dormi ca e plina de secretii, o aspiram foarte des.. in rest ce sa zic.. am mai calcat in strachini( nu am mancat neconform, dar nu am respectat orele de masa, parca nu ma saturam.. si azi am mancat la 13.00 iar acum deja imi este foame si la pranz am mancat un castron de supa de linte si 6 chiftelute vegetale( soia cu legume)

Meniul de azi:
mar
MD: pate de soia(de la naturisti) cu ardei kapia
G: 5 prune
P: supa de linte si 6 chiftele vegetale
G: un mar
C: supa de linte+ salata de varza rosie

Puisoaro nu comentez ceea ce se intampla in sistemul sanitar!! E greu de crezut ca nu se gandesc la oameni.. cum sa-ti dea diverse diagnostice ca pana la urma sa nu fie nimic corect??? Am vazut intr-o zi la tv ca la Grigore Alexandrescu au chemat parintii unei fetite sa o ia ca ar fi murit, au venit bietii oameni pregatiti si de fapt fetita traia!! Ma intrebam ce o fi fost in sufletul acelor parinti?? Ce e in sufletul oamenilor cand afla ca cineva drag are o boala urata?? Oare doctorii se intreaba?
Iti doresc din suflet sa poti trece cat mai repede peste aceasta perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Of, Ani, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa experienta urata. Bine ca a fost o sperietura.

Si noi am trecut printr-o sperietura din asta cu bunica mea.

Eu am facut ieri proviziile: am spanac crud, ciuperci, file de sol si cotlete de porc. Sa vad ce meniuri inventez cu ingredientele astea.

O zi buna,

Mergi la inceput