MONTIGNAC (170)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare! Mai apar si eu din cand in cand, de cand am inceput serviciul nu mai am timp nici sa respir.

Felicitari fetelor pentru scaderea in greutate!
Eu nu ma mai cantaresc, ca mananc destul de aiurea, chiar daca e conform, dar mananc mult, probabil de stres.

Mi-am propus sa beau cat mai multa apa, sa-mi umplu stomacul.

Acum am mancare conforma prin frigider, care o sa ma tina departe de ispite, sper.
Am friptura de porc, carnati de casa, azi la pranz o sa-mi fac un pastrav la cuptor cu salata mixta.

O saptamana frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

Andanii e destul de bine! Felicitari!

Child poate da rezultate daca bei mai multa apa, oricum daca esti stresata mananci mai mult.

fetelor eu ieri am mancat conform dar aiurea de tot, la pranz pt ca nu am mancat suficient( parca nu ma saturasem), pe la 17.00 am mancat 4 parjoale( piept de pui si legume) cu salata de varza rosie.. iar seara resturi de la Stefan..

Azi sper sa fiu mai ok( cu toate ca nu prea vad):
MD: negrsa(conforma)+ cafea( cam multa dar sunt nedormita)
P: mancare de legume cu pulpa de pui
C: fulgi cu lapte.

Nu l-am dus pe Stefan la gradi, are o infectie bacterian( ii facusem si analize sapt trecuta si are valorile modfificate) si pt ca sta in preajma sora-si cam, toata ziua a inceput sa-i curga si ei nasul si deocamdata doar stranuta!!

va doresc o zi conforma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Felicitari Dana You are the best

Diana, eu parca am slabit mai repede in perioada in care beam multa apa. Trebuie sa imi iau din nou sticla de apa dupa mine ca altfel uit sa beau apa

Carmen, poate e mai rezistenta pitica si nu se prinde de ea carcolacii

Meniu azi:
MD: wassa,mozzarela
P: lipie cu humus si salata de varza
C: spaghete integrale cu sos de rosii si dovlecel( inca sunt in cautare de retete)

Azi dimineata pe la 6 am vazut la tv pe Fine Living Network o tanti care facea numai dulciuri sanatoase. Si mi-am notat o reteta de bomboane de ciocolata cu unt de cocos, unt de migdale, pudra de roscove, sirop de agave, si mai multe alte chestii. Ea punea si stevia pudra dar mie nu imi place gustul asa ca o voi salta. Daca reusesc sa imi cumpar toate ingredientele o execut in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

bravo, fetele!!!! tineti-o tot asa!!

Mergi la inceput

Ani sper si eu, dar nu prea cred.. deja ii curge nasul si stranuta!! plus ca si eu ma simt rau..

Lipia o faci tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Buna dimineata
Prima realizare ....de ieri merg la sala...am platit abonamentul sa fiu sigura ca ma tin de treaba.Primul antrenament de ....tae-bo...mi-am dat "duhul " pe acolo....Antrenament cardio....pentru cineva care nu a facut altceva decat plimbari cu rolele( cu fimiu )si din cand in cand bicicleta inchiriata in parc....efortul a fost maxim.Acum astept rezultatele.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

haideti la o aromata!!

Loredana bafta la antrenamente! In ce zona mergi la sala? Poate vin si eu daca imi este la indemana..

eu sunt nedormita!! azi-noapte am stat cu buburuza mica in brate ca se incea de "muci", am aspirat-o si la 1 noaptea.. off mereu ia de la Stefan..si bineinteles ca am luat si eu ca doar sunt cu ei..

Meniul de azi:
MD: negresa+cafea
G: migdale
P: supa de linte
G: seminte de dovleac
C: salata de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

lore io spun ca pentru primele rezultate sa te astepti la niste febra musculara de o sa spui ca te-o batut careva 2 zile nonstop

io mi-am programat cursu de Aqua pentru vineri nu am mai fost de vreo luna la Aqua ca o fost frig afara si imi era urat sa ies din piscina in frig

meniul meu azi:
Md: wasa cu salam mentesc
G:o porto cred
P: 2 felii de pizza facuta de mine
G: tot un fruct..sau salata de fructe ca ma duc la cinema
C: bors de fasole

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ce va invidiez ca va duceti la sport!! eu nu mai pot, pana nu ma operez la calcaiul asta!

Ieri am avut o zi cam stresanta si am mancat niste napolitane si pufuleti.
Azi, in schimb am fost foarte cuminte:
MD1: iaurt+capsune
MD2: masline, cascaval, ridichi
P : pulpite cu fasole verde la cuptor
C : o salata, nu stiu din ce. probabil salata verde cu ridichi, telemea si masline

deci voi ziceti ca mananc prea putin? s-ar putea, dar daca numai asa slabesc, ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Salut fetele.
Nu mai am timp de nimic,sunt full toata ziua.Dar mi-e dor sa stau la taclale cu voi.
Va pup si ma bucur tare ca aveti progrese bune.
Si eu am inceput sa dau jos frumos,numai la burta nu,dar pt aia trebuie sala.
De mancat mai greu,caci ziua nu prea am timp,mai apuc sa rod un mar,niste cioco,am mai ciugulit si covrigi dar incerc sa fiu cat mai Monti.Deja mi-am corupt si vreo 5 colege sa tina Monti,nu neaparat pt slabire ci pt stilul sanatos.

Va pupez tare pe toate

Mergi la inceput