HAI puiutza, noce, Miha, dari, Alexa!(68)
Raspunsuri - Pagina 8
carina spune:
Gata am pus inregistrarea de la cursul neonatologului pe contul comun (-primele 10 minute pe care nu le-am inregistrat)
https://docs.google.com/?tab=oo&authuser=0#home
dr_anca spune:
pentru gravidutele noastre!
Iaura sa-ti traiasca micuta crestina! Frumusica toata Flavia la botez
Marysa cred ca avem multe in comun
Beatrix am inteles de la dr de fam.ca Rotarixul poate da diaree cateva zile deci nu te speria.
Jasemmine stai linistita mai ales daca ai avut probleme cu operatia. Toate la timpul lor, vei avea timp si pentru exercitii.
La cezariana trecuta mi-a spus dr ca 40 de zile sa stau linistita, nici macar masaj. Acum mi se pare exagerat ca imi masez incetisor burtica cu lotiune dar alte zone ale corpului se pot masa fara sa afecteze operatia.
La terapie ne-au masat abdomenul asist. desi aveam dureri groaznice tocmai pentru a favoriza retractia uterului, nu in apropierea operatiei binenteles, deci concluzia o trage fiecare. Nu cred ca face cineva miscari dinspre operatie sau spre operatie in timpul masajului acum la o perioada asa scurta de la cezariana.
Gata ca m-am plictisit de tema asta.
Am tot citit azi de steriletul Mirena, acum eu stiu, ma gandesc la sangerari sau la kg in plus. Cred ca pana nu il incercam nu stim cum este. Mai avem timp de gandire. Eu sunt total impotriva anticonceptionalelor deci pas.
Ce sa va doresc? O noapte linistita cu bebelusi necolicosi!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra
iaura21 spune:
multumim fetele
Caty ,sa inteleg ca si voi ati botezat deja??
Altesa ,asteptam poze si de la voi
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Iaura21?authkey=Gv1sRgCKWKq7vd0JrV_gE#5711253232371740434
lalitzuza spune:
Buna seara mamici burtici si bebeluci!!
FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT MICUTILOR!!!REFACERE USOARA MAMICILOR SI LAPTIC BUN PTR CEI MICI .
iaura-BUN VENIT MICUTEI CRESTINE PRINTRE NOI . SANANATEA , FERICIREA SI BUNASTAREA SA O INSOTEASCA PRETUTINDENI . PARINTII SA SE BUCURE DE REALIZARILE EI
DARIANA -cu gandul la tine , mai ai un pic si iti strangi puiutzul in brate.
Jassmine si ptr tine si refacere usoara
Adccred si eu ca a fost cumintel.. doamne ajuta si pe mai departe .. asa mai au si ei zile/nopti mai bune si mai putin bune ca de altfel si noi doar ca pe ei noi stam cu lupa si le urmarim fiecare reactie
Alina interesanta ideea cu botezul sa aveti parte de vreme buna ca restul le facti voi. Vroiam sa te intreb daca esti multumita de carucior oarca din Polonia ziceai ca este nu ? poti te rog sa mai pui link-ul odata ca nu mai stiu unde sa caut in istoric .
Am vb cu Sophya ieri -urma sa plece acasa .sunt f bine si ea si baiatelul.
Ali_k bine ai revenit , ma bucur ca esti bine si tu si cea mica .Chiar stiai ca este singura fetita din grupul de mamici din odisee? Abia astept fetelor sa se incalzeasca si sa mai punem de o iesire de data asta cu carucioarele in parc .
Huppymumilegat de metode contraceptive, din cate stiu eu pe uter cicatricial nu se pune sterile ... poate au inventat altele acum dar acum cativa ani sigur asa era ...
Bulinutastiu cum este cu sughitul, parca ne doare mai mult pe noi decat ii deranjeaza pe ei .. eu ma bag cu Andrei in pat sa il alaptez (lapticul caldut il mai calmeaza ) si il acopar cu un pled sau paturica sa inspire aer caldut (CAMUFLAJ)si asa ii trece la mine vad ca tine asta poate incerci si tu succes
gata distractia s-a terminat .. sefu s-a trezit si ma cheama datoria .. poate intru mai tarziu
cateva motate pte fetele care urmeaza si nastere usoara
pup mamicile burticile si bebelusii
40+ de
alina_anto spune:
Filmuletul cu filip-in cada cu colacelul:
http://www.youtube.com/watch?v=HhL1zkmGrow
lali, imediat iti trimit link
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
aerlilian spune:
Iaura, sa-ti fie binecuvantata printesa!
Alina, intr-adevar, sunt prea mici pt colacel acum, dar peste o luna o sa fie super! Arata splendid Filip!
A inceput sa-mi fie frica de venirea noptii...E din ce in ce mai greu, copilul meu e super agitat, plange mult si doarme foarte putin. Sa avem o noapte linistita toate!
adc spune:
Ileana, eu cred ca veti dormi bine la noapte.
Bebe al meu nu are doua zile la fel, azi a dormit toata ziua, mi-a cerut tzitzi aproape din ora in ora (bine, nu i-am dat chiar asa des) dar dupa cateva supturi zdravene adoarme de fiecare data, perina de alaptat il inspira .
Acum iarasi "trage" la greu, sunt curioasa cate minute. Fetelor care ziceti ca bebelusii vostri au cronometru, fiti fericite, 3 ore e intervalul ideal pt supt. Noi suntem foarte departe de a ne face un program, dar insistam...
Alina_anto, superb filmulet, superbi copiii
Alice_Elena spune:
Haha cred ca gusatu meu nu ar cadea din colac
Cel mai mult mi-au placut discutiile dintre voi :) are Filip talpa piciorului drept putin in interior sau mi se pare? Si daca da ii faci ceva?
CristinaGoji spune:
Am vazut si eu Filip in cada cu colacel.
Ileana - ce te mai chinui si tu noptile!
Beatrix - sanatate multa lui Eric!
Iaura si Altesa - felicitari pentru micutii crestinati!
Cati - nu mi-a dat in cap sa caut video cu masaj anti-colici. Mersi!
Olga FELICITARI!
fUG
mihaelaradu spune:
In primul rand urez bun venit crestinei Flavia! Sa ai o viata binecuvantata cu realizari, sanatate si numai bucurii!
Denisa in urma cu ceva timp am discutat la cursurile Lamaze, mi se pare ca la ultima lectie s-a discutat reluarea vietii sexuale si contraceptia si ni s-a spus ca anticonceptionalele, avand la baza hormoni, trec in sange, dar si in LM. Aici nici un ginecolog nu prescrie anticonceptionale fara un set complet de analize de sange si hormoni, iar daca alaptezi nu-ti da nimeni anti-baby. Eu am luat Triregol vreo 6-7 ani cand eram in Ro, iar cand am venit aici, ginecologul meu din Ro mi-a prescris Jasmyne pe motiv ca se gasesc oriunde de cumparat, dar erau prea tari pt mine (si aici nu se elibereaza fara reteta). Pana mi-au venit rezultatele de la analize si mi-am facut programarea la gine sa-mi prescrie ceva, am ramas insarcinata, deci n-am mai inlocuit Jasmyne cu altceva. Din ce am auzit, aici ar fi cam toata lumea pro-sterilet, dar ca si Matza, stiam (tot din auzite) de multe sarcini extrauterine..Chiar acum am vb cu vara-mea care si l-a montat intr-o clinica din Debrecen, anul trecut, si se simte ok. Il poate scoate oricand, iar durata maxima e de 5 ani, dar stie ca se pun si pe 3 ani.
Anda 2010 a fost un an atat de calduros, incat bunicul sotului in varsta de 80 ani (atunci) si-a blestemat insula si soarele. Cea mai ridicata temperatura in 2010 in statiile meteo s-a inregistrat pe la mijlocul lui august si a fost de 48,3 gr C. Va asteptam anul asta...cica nu va fi asa secetos si canicular.
Alina bb Filip seamana cu tati mai bine, asa-i? E un delfinas superb
Fetele pe mine m-au lasat toate semnele nasterii. Azi am fost pe plaja la plimbare, am dat o tura prin magazine, am mancat romaneste (carnati, slanina, zacusca, ceapa rosie) si acum ma tot uit la burtica mea in valuri. Am ramas atat de putine burticoase si ma simt atat de ciudat cu numele atarnat in capitol si cu ceasul care imi ticaie in umbra..tic tac tic tac
Hai pestioaicele si pestii!!!
Avem o odisee de sagetatori, capricorni, varsatori si pesti. Daca Izish duce pana in 20 martie, vom avea si un berbec!
Noapte buna tuturor si somnic dulce tuturor puiutilor!
38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/