Probleme cu cumnata
Raspunsuri - Pagina 11
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Fata care a deschis subiectul are o problema, si anume o persoana careia nu i-a facut nimic o evita. Si mie mi se pare normal ca ea sa vrea sa stie de ce su sa ceara sfaturi despre cum sa se comporte in situatia respectiva. Iar primele 2 pagini de raspunsuri nu au fost decat rosii in capul ei -- tu ai o problema, vrei dragoste cu sila, te bagi pe gatul ei, etc. Dar nimeni nu a vrut sa incerce sa o ajute, maar sa ii spuna cum sa se lamureasca unde e problema. Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
o relatie, de orice natura e ea, presupune 2 persoane...avem una care vrea cu orice pret, se da de ceasul mortii, cu cadouri, cu reprosuri ca n-a primit multumiri, cu reprosuri ca relatia cu fratele nu e aceeasi, etc si avem alta, a carei opinie nu se stie, dar care o evita pe prima si poate chiar nu ii place de Elena absolut de loc si chiar nu e obligata sa dea explicatii de ce si cum, chiar daca nu a fost nici o situatie neplacuta intre ele....pur si simplu nu-i place (si mie mi se intampla sa nu-mi placa oameni fara sa-mi fi facut absolut nimic, si lui X, si lui Y si chiar tie...si sa nu negi pt ca asta este la nivel subconstient). deci, dupa tine, ce sfat i-ai da? (parerea mea strict si personala e ca nu e bine, corect si sanatos sa dai sfaturi). i s-a spus Elenei ca ea are o problema, pt ca se vede clar ca cumnata e relaxata si nu o intereseza de Elena. deci dupa tine, unde e problema??????? la Elena care e agitata si o macina asta si-si face ganduri, are banuieli, isi face singura griji fara absolut nici un motiv sau la cumnata care isi vede de ale ei in liniste si pace?!
balanta_tm spune:
Am mai citit un pic in urma si am vazut ca pe Elena o deranjeaza si ca petrece putin timp cu fratele ei. Ma intreb: oare cat timp ar vrea sa petreaca cu fratele ei? El este un om casatorit, are o sotie si un copil pe drum. Ar vrea oare Elena sa isi petreaca zile de weekend cu fratele? Sau ce asteptari are de la fratele ei? Chiar nu inteleg.
Androix spune:
Si nici n-o sa intelegi. In principiu pentru ca Elena nu mai scrie.
Eu altceva nu inteleg: dorinta asta aprinsa de a intelege. Ai bestelit-o mai ales tu, raspunzand prin prisma experientei tale nefericite cu socrii si acum cauti s-o intelegi
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
andacos spune:
citat din mesajul lui Androix Si nici n-o sa intelegi. In principiu pentru ca Elena nu mai scrie. Eu altceva nu inteleg: dorinta asta aprinsa de a intelege. Ai bestelit-o mai ales tu, raspunzand prin prisma experientei tale nefericite cu socrii si acum cauti s-o intelegi www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Androixo,uite eu n-am nicio experientza nefericita nici cu socrii(actuali si nici cu fostii) si cu nicio cumnata sau cumnat,insa sa stii ca nici eu nu intzeleg!
Nici n-am intzeles de ce i s-au parut artzagoase rapsunsurile autoarei topicului(da...sunt sigura ca ea a fost putzin socata ca nu primeste ce si-ar fi dorit,vezi mai ales exemplu cu raspunsul cu moderatorii forumului)pentru ca de fapt nu au fost artzagoase,ceea ce eu stiu este ca sunt persoane care tzin mortzis sa se faca placute!Si care sufera ca nu reusesc!Si care-si pun intrebari legate de aceasta nereusita!
Eu cred ca discutzia trebuia purtata intre Elena si cumnata si nu sa caute Elena raspuns pe forum si sa se mai si supere daca raspunsurile nu sunt asa cum si le imagina ea!
Acolo unde se poate este ideal a avea o relatzie cu familia sotzului/sotziei,insa unde nu se poate,din anumite motive,nu trebuie insistat si gata!(vezi exemplul lui hannen cu bunica care plingea ca nu o accepta nora)
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
balanta_tm spune:
citat din mesajul lui Androix Si nici n-o sa intelegi. In principiu pentru ca Elena nu mai scrie. Eu altceva nu inteleg: dorinta asta aprinsa de a intelege. Ai bestelit-o mai ales tu, raspunzand prin prisma experientei tale nefericite cu socrii si acum cauti s-o intelegi |
Referitor la ce doresc eu a intelege, nu inteleg care e problema ta. Pot sa doresc ce vreau; atata vreme cat nu doresc nimic de la tine, nu vad care ti-e problema vis a vis de dorintele mele.
Nu am bestelit pe nimeni - inainte de a folosi verbul a besteli, te rog mergi la dictionar si vezi ce inseamna si apoi foloseste-l intr-un context. Daca ai chef sa te certi cu mine, nu o sa reusesti .
andacos spune:
hannen,potzi sa dia inca de vreo 3 ori no like din partea mea,am vrut sa editez si sa spun de fapt ca probabil odata cu virsta vezi lucrurile asa cum le vad eu acum!
Zic si eu...nu stiu,dar eu n-as fi o viatza-ntreaga nefericita ca nu ma iubeste nora!
Dana
hannen spune:
Atit ai reusit sa intelegi?Ca plangea bunica-mea ca nu o accepta nora?
Bunica nu plangea ca nu o accepta,ci pt. ca nu stie sa se poarte cum se cade,cum sta bine unui om cu scaun la cap.Nu acceptarea norei era problema,ci gura norei care striga verzi si uscate pe ulitele satului .Daca avea vreo nemultumire trebuia sa o zica in fata,nu sa cleveteasca pe la spate.
Dar asta e,nu toti sunt nesimtiti sa nu le pese .Unii se mai si consuma.Atit timp cit stii ca nu i-ai gresit cu nimic,ca ai facut tot posibilul sa le fie bine,ca niciodata nu ai refuzat sa-i ajuti...sa-ti auzi doar vorbe de ocara nu cred ca-i asa usor.
Despre ce acceptare vorbesti?Sa te porti civilizat inseamna ca vrei acceptarea cuiva? Sau sa vrei ca nora sa se poarte civilizat inseamna ca vrei sa te accepte?
Chiar atit ai putut sa intelegi andacos?dar nu ma mira,cred ca ai o placere deosebita sa ma contrezi continuu.
Whatever happens don`t let go of my hand!
andacos spune:
Mey...atit vrei tu sa crezi ca am intzeles...iar eu...te las sa crezi ce vrei tu!
Dana
hannen spune:
citat din mesajul lui andacos Mey...atit vrei tu sa crezi ca am intzeles...iar eu...te las sa crezi ce vrei tu! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Adica tu de fapt ai inteles dar fiindca ti-a fost lene sa dezvolti ai ramas la "bunica lui hannen plingea ca nu o accepta nora".Dap,e vina mea ca nu am putut sa vad profunzimea concluziei tale.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui balanta_tm
Referitor la ce doresc eu a intelege, nu inteleg care e problema ta. Pot sa doresc ce vreau; atata vreme cat nu doresc nimic de la tine, nu vad care ti-e problema vis a vis de dorintele mele. Nu am bestelit pe nimeni - inainte de a folosi verbul a besteli, te rog mergi la dictionar si vezi ce inseamna si apoi foloseste-l intr-un context. Daca ai chef sa te certi cu mine, nu o sa reusesti . |
Problema? Ce problema? De cand e asta o problema pe forum? Adica comportamentul asta, scoatem mai intai si pe urma citind din urma tot nu intelegm...
Mergi in pace ca nu vreau sa ma cert cu tine, m-a amuzat doar mesajul tau.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!