Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 9
DenyAnd spune:
Sa stiti ca pt replicile "fara perdea" sunt "amendate" cu avertisment. Si cu avertismentul ala risca sa i se inchide contul(userul) si accesul interzis pe forum.
Asa ca stati linistite si dati astfel de mesaje la ignore, ca au grija moderatorii de ele si userii respectivi.
kmy_black spune:
userul se numeste Lara77, cred ca fiecare are dreptul sa ceara o informatie, daca e cineva care poate raspunde , f bine si frumos, cine nu sta in banca lui si nu da cu bata in balta!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
deci a fost total deplasata replica ei, nu era o discutie in contradictoriu, cum s-au mai vazut si pe la noi, era o intrebare adresata in speranta unui raspuns!!!
ps: am mai citit si eu pe alte forum-uri discutii" fara perdea", chiar in cat : Timp liber!!! si s-au luat cateva avertismente in scut timp dupa ce s-au incins spiritele( sau gurile
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, am fost la eco si am chist de 6 cm pe ovarul drept, se vede si un fibrom mic de 1 cm in uter, insa ala nu pune prb...nu sunt ff convinsa de eco ca n-am mers la doc a mea ca avea liber abia marti...imi va veni si cm ca am endometru gros...si astept pe duminica sau luni...sunt cam varza cu capul nu stiu ce sa fac , stiu ca chistul nu va trece decat cu operatie si nu mai vreau...acum ma bag pe naturiste si ma rog la o minune sa treaca cumva ...pana ajung la doc a mea imi voi face miii de ganduri.... insa sangerarile nu sunt de la chist , deci in legatura cu sangerarile nu m-a lamurit nimeni...ei zic ca e posibil insa eu avut chisturi mai mari si mai multe si ciclu ceas, e prima data in viata mea cand am astfel de sangerari.... va puuup si imi pare rau ca va stric buna dispozitia mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
E adevarat ca chisturile se elimina si cu tratemente naturiste?
Si mie imi descoperise unul pe ov stang asta vara si (de 15 mm) si mi-a dat yasmin anticonceptionale si cand am fost din nou la eco era deja mult mai mic.
Daca stii vreun tratement bun il vreau si eu
Sper sa gasesti cauza la sangerari cat mai repede
In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.
kmy_black spune:
vreau si eu la concert cu directia 5!!!
fetele mele de suflet
gina85 spune:
Abia acum s-a gasit si cumnata mea sa imi spuna ca cauta si ca il cauta din toamna si mie imi statea pe varful limbii sa ii reprozes ca ma stresau intodeauna cu intrebarile astea dar acum simte si ea pe pielea ei si asa ca nu i-am mai spus nimik ca era suparata si o inteleg
As vrea sa vorbim mai putin si sa ascultam mai mult,
Fiecare om are o poveste,
Atunci lasa-ma sa iti povestesc
Povestea mea fara sa ma judeci .
In curand gravidutza
velvet spune:
ginasora mea a facut un tratament din formula AS,cu ovule ce contineau miere si date printr-o crema tot pe baza de miere.si bai de sezut in f seara din nu stiu ce/cate plante.si i-a trecut in cateva luni.asta acum 10 ani.
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet ginasora mea a facut un tratament din formula AS,cu ovule ce contineau miere si date printr-o crema tot pe baza de miere.si bai de sezut in f seara din nu stiu ce/cate plante.si i-a trecut in cateva luni.asta acum 10 ani. |
Scuza-ma dar nu reusesc sa inteleg mesajul
In curand gravidutza
gina85 spune:
Miky am citit un pic pe acel forum si dupa parerea mea tipa aia cred ca s-a simtit jicnita de la acel "nu am de gand sa plec curand de aici" crezand ca faci referire la titlul forumului "Clubul babelor fiv-oase"(ca ele au ceva ani buni si poate au crezut ca faci referire la asta sau la varsta mai mare,sper sa nu gresesc)
Sper sa ma fi facut inteleasa si ai citit si u postare celelaltei fete noi "ingeras" care zicea ca are ceva probleme cu mesajele astea "fara perdea"
nu pune nimik la suflet si apropo ca cu toate confuzia asta am uitat sa te intreb daca ti-au venit sau nu rusii?
In curand gravidutza
velvet spune:
ginasora mea a facut tratament cu ovule.cred ca contineau miere.si avea si o crema pe baza de miere prin care dadea ovulul,apoi il introducea in vagin.asta dupa ce statea o jum de ora in apa cu diferite plante,de la plafar,nu mai stiu ce plante.apoi se acoperea cu patura.asta seara.nu mai iesea din casa dupa