Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

ginasora mea a facut tratament cu ovule.cred ca contineau miere.si avea si o crema pe baza de miere prin care dadea ovulul,apoi il introducea in vagin.asta dupa ce statea o jum de ora in apa cu diferite plante,de la plafar,nu mai stiu ce plante.apoi se acoperea cu patura.asta seara.nu mai iesea din casa dupa

Ca sa ramana gravida sau ca sa videce vreo infectie?
Is cam grea de cap

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Citat:
citat din mesajul lui andreeaalina

Eu nu ma simt ok azi..

In a cata zi esti azi?

In curand gravidutza

La mine e z12..m a durut ovarul stang si spatele..dar acu s ceva mai bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

gina,eu am gresitai intrebat mai sus vreun tratament pt chisturi.si eu am scris fara sa mentionezte pup

fete,eu mi-am spalat pleata,taiat unghii,merg sa ma usuc si apoi patuc langa al meu.

va pup.noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Micky, nu te mai necaji..Eu am invatat din experienta ca cei saraci cu duhul intodeauna se vor ascunde sub masca ironismului si ca atata stiu atata pot..Chiar nu are rost sa te enervezi..n ai pentru ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

multumesc mult! La fel va doresc si voua, la toate, si sa ne vedem fericirea in bratele noastre cat mai curand.

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

gina,eu am gresitai intrebat mai sus vreun tratament pt chisturi.si eu am scris fara sa mentionezte pup

fete,eu mi-am spalat pleata,taiat unghii,merg sa ma usuc si apoi patuc langa al meu.

va pup.noapte buna.

Am inteles,mersi

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

fetelor inca nu mi-au venit uratii dar nu e timpul trecut cat despre acea persoana care m-a deranjat nu mai spun nimic nu mai scriu acolo si cu asta am terminat, vreau sa va spun ca am vb cu sotu acum si ne-am hotarat sa facem fiv o sa ne apucam sa strangem bani de luna care vine si Dumnezeu cum o vrea mai departe sa ne calauzeasca dar mai intai vreau sa mai cer si o a doua parere ma gandeam sa merg la dr Laura Dracea unde a mai fost o prietena de a mea si a ajutat-o foarte mult. va pup

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor
nu mai pot, tremur toata
a fost fenomenal concertu iar la final am facut poze cu cristi enache si cu marian ionescu
m-au si pupat, nu o sa ma mai spal prea curand pe fata

sunt asa de scumpi
super super super

au facut o atmosfera de zile mari
nu o sa pot uita prea curand aceste momente

acum ma scuzati, ma retrag in visul meu cu ei
sunt in al noualea cer, sunt indragostita de ei
doamne ce voci si ce cantece, ce versuri, ce muzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Miky vad ca esti din Bucuresti.Te-ai interesat de FIV pe undeva?Cam cat te costa cu totul(analize,tratam,etc)?
Nu mai raspunde nimeni la tema zilei?Sa inteleg ca nu prea va intereseaza.Ok.Nu-i nici o problema.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

valver esti o scumpa cu trecutul chistului nu cred ca da ceva efect pt ca cel mai mare este endometriozic si astea nu trec...ins aalea mai mici am sanse sa treaca cu progesteron z15-z25 si tincturi de mladite de zmeur si coacaz negru de 3xzi si ceai de cretisoara...plus vitamine eu iau ulei de catina cu q10 de 60 mg de la hofigal...vit e si vit a...
asta e schema mea in colaborare cu dr...acum astept menstra sa vedem.
gina 15mm ce sa zic e un chist mic , nu cred ca iti va face prb , iar la amrimea asta nu stiu dc ti-a dat anti, crestea chistul? de obicei se incepe cu progesteron care si ajuta la fixarea unei viitoare sarcini si iti da posibilitatea asta de aramane si nu are efecte foarte naspa, mai ales pe cale vaginala.....si mie tot pilule imi batea capu asta care mi-a facut eco, insa in boala mea n=am voi estrogen...asa ca utrogestanul ramane prietenul meu
aaa si velvet sedere scurta, bine poti sta si cu burtica aici nu se supara nimeni
va pooop noapte buna
ps: lore cred ca viseaza deja frumos

Mergi la inceput