Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 33

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Pentru fetele cu edeme, in aceeasi sursa am gasit:

"Va sugeram cateva trucuri pentru a diminua edemele.
Pe langa posturile cu picioarele ridicate, alimentatia poate juca un rol important.
Bineinteles, trebuie sa evitati sarea. Pe langa aceasta, doua linguri de zeama de lamaie, amestecate in 250 ml de apa, se pot dovedi foarte eficace in diminuarea edemelor.
De asemenea, este indicat sa mancati pepene verde, cu aceleasi efecte de succes."

35+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Eu am incercat sa ma epilez pe picioare si pe brate si am constatat ca nu prea am ce. In schimb podoaba capilara mi se indeseste si nu cade nici un fir. Nici la cosmetica nu are rost sa merg pana inainte de nastere. Macar am scapat de-o grija (eu care sunt pui de maimutica in mod normal)
Aredwin am folosit azi samponul Esther, abia astept sa vad rezultatele. Bine, eu pot sa stau si o saptamana pt ca nu se ingrasa, nu din cauz aasta l-am luat ci doar pt ca l-ai laudat

Cautand scoica am dat peste asta si inclin sa cred ca are dreptate. Nici la David n-am folosit, am stat cu el in brate in spate pana la 6 luni cand l-am mutat in scaunelul de masina. Nu spun ca asa e bine, Doamne fereste in caz de accident, insa ma pune pe ganduri si ce zice doamna, plus raul meu de masina daca stau in spate, plus stresul ca n-as vedea ce face fiind montata scoica in sensul invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Multzu, Ronina, incerc lamaie pt. edeme!!!

Tala, cool articol, sotu' meu avea intruna si el o indoiala cu scoica la bebe mic, nu-i placea deloc pozitia, i se parea aiurea pt. bebe care nu sta in fund. Probabil e ca si concluzia articolului, ca e de folosit exclusiv in masina (dar ma gandesc eu acum, nu la drumuri lungi, nu?). Cred ca pana nu sta bebe in fund de felul lui, e nasol.

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

buna seara
aualeu, ce active ati fost cat am lipsit.
monna, nu din cauza fuziunii sa dispara primele.. ci din cauza grecilor.. ca nu stiu ce sa mai taie si de unde. si acu' n-or taia de la ei.. taie si ei de la angajati.
ronina, ale melee s-au calcat bine. cu cearceaful de pat m-am chinuit la volan.. dar in rest ok. ala de pilota nu l-am spalat.. ca nu il voi folosi curand. am spalat azi sacul de dormit. maine sa-l calc. arata oricum f bine.
tala, de unde ai luat samponul?
interesant articolul cu scoica. cum scoatem bebe din spital? in landou? dar in masina il tinem in brate?

asa.. acum vesti de la eco. bebelusa e bine.. topaia si facea k toate cele. era si ea intr-un final cu fata.. i-am vazut nasucul
colul s-a scurtat, ea misuna continuu.. se pare k ne vom vedea mai devreme de data de 12. cel mai tarziu 9 martie. acum.. o sa vedem exact. ma mai duc pe 2 martie (fix 2 sapt de azi) sa vada cum e colul, ce face pitica.. asta daca nu are vreo idee de 'ieseala' inainte de astea 2 sapt. mi-a zis ca de principiu daca stau linistita.. n-ar fi motive.
in alta ordine de idei. la analize mi-a iesit o infectie cu mycoplasma. mi-a dat tratament. m-a ingrijorat putin. dr zice sa stau linistita ca de-acum nu mai pune probleme.
cam asta despre noi..
EDIT: are aprox 2600g. cica e copil de 3000-3300g la nastere. o sa vedem atunci

36 saptamani

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Happy, eu am inteles din articol ca-i ok scoica, dar doar pt. cat mergi cu masina, nu sa tii bebe in scoica in parc la plimbare, in bucatarie pe bufet, prin casa pe pat, la cumparaturi. Ci doar cat esti in masina.

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

dara, am recitit si eu. da, ai dreptate.

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Legat de scaunul de masina: eu tocmai de aia n-am luat scoica ci scaun convertibil care il pot folosi pana la 3-4 ani. Eu n-am de gand sa-l tin non stop pe bebe in acel scaun si in plus pana nu sta in fundulet nu avem de gand sa facem plimbari lungi in care bebe sa fie uitat acolo in scaun. Toata lumea imi zice ca de ce n-am luat scoica ca e mai usor si la carat si la plimbare daca nu vreau sa scot carutul... pai eu oricum nu aveam de gand sa-l scot in scoica, pt plimbare si pt mers in magazine am vrut wrap.

le: si de luat scaun trebuia musai pt ca aici nu ne da voie sa scoatem copilul din spital fara scaun.

Happy felicitari pt vestile bune! Deci mai scade AMR-ul??? Sa pun pe prima pagina 9 martie si mai schimbam cand vb data viitoare cu medicul? De greci... stiu cum sunt dar eu ma gandesc ca daca nu le-au scos pana acum poate scapati. Azi am vb cu o fosta colega si-mi zicea ca s-a mai amanat putin cu fuziunea si ca ei inca nu stiu nimic despre ce si cum va fi... oricum acolo nu le spune nimeni nimic, se trezesc ca asa trebuie facut fara sa fie anuntati in prealabil

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Am ajuns si eu acasa si multumesc fetelor (Dara si Ronina)care mi-au trimis parola. E placut sa va vad pe toate, ca mi-e mai usor sa va retin in felul asta. Am pus si eu doua poza cu burtica la 34 saptamani: acum doua zile am facut pozele.

Weekendul asta stau si eu relaxata, nu mai sunt cumparaturi de facut, mancare este. Poate reusesc si eu sa ma apuc de spalat hainutele bebelusei, ca nu se stie niciodata ce decide. Poate vrea sa vina mai repejor.

34+ cu Pisicuta

Mergi la inceput

monna, lasa 12 martie. imi face bine la psihic. iti dai seama daca e vb de 9 martie.. ca de maine is mai putin de 3 sapt?
vedem pe 2 ce stabilim...
legat de fuziune.. nici la noi nu se anunta. din ce stiau colegele mele e k s-ar fi amanat.. nu se stie pt cat timp. ca s-ar fi certat grecii intre ei. naiba sa-i ia. oricum.. e chestie de min 1an. e vb de infrastructura.. balarii multe de pus la pct. plus ca or sa pice multe capete

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

monna, lasa 12 martie. imi face bine la psihic. iti dai seama daca e vb de 9 martie.. ca de maine is mai putin de 3 sapt?
vedem pe 2 ce stabilim...
legat de fuziune.. nici la noi nu se anunta. din ce stiau colegele mele e k s-ar fi amanat.. nu se stie pt cat timp. ca s-ar fi certat grecii intre ei. naiba sa-i ia. oricum.. e chestie de min 1an. e vb de infrastructura.. balarii multe de pus la pct. plus ca or sa pice multe capete

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

ok, atunci ramane 12 deocamdata
pai de greci nici nu ma mira ca nu s-au inteles, la cat de batuti in cap sunt

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput