Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 33

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Tot despre probiotice, ceea ce gasisem eu sunt:

-colostru cu probiotice&prebiotice de care zice Sovi - insa n-am gasit daca sunt ok pt bebelusi; vad ca parintii sunt foarte multumiti de produs si o sa-l am in vedere cu siguranta, ca vad ca e bun in multe situatii
- www.pcfarm.ro/produs/3126/Baby-s-Jarro-Dophilus-si-Fructo-oligo-zaharide%E2%80%93-Probiotice-pentru-nou-nascuti" target="_blank">Jarro-Dophilus de care zice Dara - de astea zice ca sunt ok pt bebelusi si amelioreaza colicile, deci alt produs de avut in vedere
- www.protectis.ro/products/BioGaia_drops.php" target="_blank">Protectis - astea sunt cele de care mi-a zis prietena mea si care, in cazul bebelusei ei, au dat rezultate. Astea contin doar Lactobacillus reuteri Protectis, care sunt prezente si in laptele matern, iar testele de care citisem eu au fost facute cu bacteria asta

Anca, 37+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui monna3

Citat:
citat din mesajul lui irinaelena

Mda, clar, nu mai scriu la 1 noaptea . Cred ca am deschid tab-ul de raspuns la capitolul vechi .

Irina, 31+ cu Maria

hi hi, prima data e mai greu ca dupa aia te inveti

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

Nu ma incuraja ca nu trebuie sa devina o regula . Eu vreau sa dorm noptile pana nasc

Irina, 31+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Irina nu te incurajez, eu am zis asa... in cazul in care o sa mai ai nopti de astea, dar eu sper sa nu... sa dormi linistita

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Aredwynn, si eu am auzit de la lume de bine de Protectis. Cat despre primul, daca te uiti pe coloana din dreapta la linkul postat de tine, scrie pentru copii de la 6 luni in sus.

LE:
Am uitat sa zic Aredwynn, ca in alte tari nu se face vaccinul contra hepatitei B la nastere, dar noi suntem si pe locul I in Europa la hepatita, alta tari nu sunt. Pe de alta parte iau si ce zice J.D. in considerare, ca in Anglia nu s-a facut vaccinul, dar multi au hep. B. Si mai mult, la Infanrix scria ca daca nu se face vaccinul de hepatita B la nastere, trebuie cumva modificata schema de Infanrix mai tarziu, dar nu stiu cum.

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

fetelor, voi il simtiti pe bebe jos de tot? eu il simt cum scormone, parca ma zgarie pe dianuntru si il simt la creasta iliaca pe partea stanga. iar de cateva zile am si intepaturi in cervix.

Finn Constantine 15.10.2009 si 30+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_m spune:

multumesc

o adevarata mina de aur - documentele ce le-ati pus acolo - si listutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Apropo de vaccinul de hep B, chiar ieri vb cu moasa si-mi zicea de acest vaccin. Aici se face si la nastere dar e si posibilitatea de a-l amana pe mai incolo. Am intrebat-o pe ea cum e mai bine si a zis ca ramane la latitudinea parintilor cand vor sa-l faca. Noi cred c-o sa-l facem la nastere sa nu trebuiasca sa-l facem o data cu altele si sa-l intepam atunci de mai multe ori.

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

JD si mie imi scormoneste pe jos (cand imi las imaginatia sa zboare parca ma astept sa vad si o manuta ceva)
Ronina la noi inca nu sunt asa stricte gradinitele. Iti cer carnetul de vaccinuri, dar nu sunt sigura ca se si uita in el. Oricum, riscul este al copilului nevaccinat si nu al colectivitatii in care intra, asa ca nu vad pana la urma de ce nu l-ar primi (pe copilul navaccinat)
Monna poate imi fac curaj si va pun si eu un filmulet . Oricum toata sarcina cu David am dansat. Si apoi am avut perioade (luungi) in care nu putea sa suga decat daca si dansam in acelasi timp. Azi insa am recuperat (am dansat toata ziua )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna fetelor
Am intrat sa va salut sa va spun ca suntem ok, am fost la control acum cateva zile totul este ok col inchis, fetita inca nu a coborat, analize ok, acum asteptam controlul de sapt. viitoare sa vdedem exact data cezarianei, dar cu siguranta va fi 1 martie.
Ma plang si eu de insomini, dureri de picioare, unul din picior il am umflat, ma misc ff greu, dar nu mai conteza pitica sa fie sanatoasa .
Dara te apreciez ff mult, citesti mult si stii ff multe .
pupici

35+ Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Hello burtici..
va poftesc la biscuiti cu lamaie si o negresa facute de moi..am stat pana acum in bucatarie,uitasem ce mult ma relaxeaza facutul prajiturilor.Bine acum si cu dureri de spate dar trece.
Dara,trebuie sa iti spun ca ai fost TAREEEE de tot cu dansul ala,am ras de ma durea burta,e tare fain,imi imaginez ca cu vurta e si mai fain.Mie imi place si de antrenor cum isi misca soldurile..
Dana drum bun pana la Constanta,cred ca ai ajuns deja
Aredwinn,eu am de vreo doua saptamani asa scurgeri,cand cu cateva firisoare,cand normal secretie normala,am uitat sa intreb marti ginecologul..stiu ca mi-a facut control pe masa si mi-a zis ca fetitei i se simte capul,poate se pregateste sa coboare.In rest,de dureri de cateva zile fetita e ff agitata,da ff tare jos in col,o simt ff jos si lateral mult,noaptea cand ma invart de pe o parte pe alta ma doare burta si ma inteapa vaginul dar rau de tot ca ma vai si in somn.Ma aude si sotul

Ronia eu cred ca mai creste bebelusa ta,acum o luna moaca mea avea 2100 gr,acum are 3,200 deci un kg intr-o luna si eu cred ca mai ai 3 saptamani bune pana nasti deci un kg are sanse sa il mai ia.Eu de exemplu aveam 2,700 cea mai mica dintre toti ,sotul la fel e nascut la 7 luni a avut 1,500 gr si uite fata mea are deja 3,200,cui ii seamana nu stiu

Si eu credeam ca ma cheama mai des la control acum in ultima luna dar se pare ca nu.Am fost marti,mai merg miercuri la monitorizare,apoi daca ma apuca nascutul bine,daca nu abia la 40 de saptamani iar pt monitorizare,e cam ciudat!!

mada 37+ MAYA-ELENA
AMR 3 saptamani!!!!! maximmm

Mergi la inceput