HAI Olga, puiutza, Anca,noce!(67)
Raspunsuri - Pagina 9
noce spune:
Mihaela, te inteleg perfect referitor la vaccinuri. Si eu aveam o reticenta in sarcina cand auzeam de ele. Abia dupa vaccinul de 2 luni m-am documentat serios, din ce-s facute, efecte secundare, eficienta, etc si le-am oprit. Intre timp am cunoscut o gramada de alti copii nevaccinati. La cea mica stam in dubii daca sa il facem doar pe cel anti-TBC si asta pt ca traim in Ro si e incidenta f mare.
Vad ca tu ai toate simptomele de nastere, cred ca o sa vina bebe foarte usor.
Mami de Filip 1 august 2009 si 41s+
mrg spune:
Scriu de pe tel....am nascut,sunt bine si bebe Cristian la fel.Are 3300gr si 52cm.I-am dat si titica a tras vreo jumatate de ora.Pup!
sara_ spune:
Mrg Felicit#259;ri!!! Bun venit bebe Cristian!!!
Uau l-ai pus si la san devreme, sunt curioasa la ce maternitate e#537;ti
Spor la laptic si recuperare rapida mami
My_Lady0091 spune:
Mrg, felicitari!!!!!!!!!!!!!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
kraluca spune:
felicitari mrg!!! multa sanatate si recuperare usoara!
scoatem majoretele pentru olga si carpediem si asteptam bebeii
mami fericita de Ariana
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6
dr_anca spune:
Mrg felicitari!!! Bine ai venit bebe Cristian!!!
Mai asteptam vesti de la Olga si Carpediam.
Felicitari Ana pentru bebe Matei zambicios!!!
Altesa eu cred ca bebe este mai marisor si suge mai mult de asta nu mai reusesti sa scoti cu pompa asa mult.
Nu am apa de ieri dimineata si nu raspunde nimeni la deranjamente bineneteles. Parca sunt sinistrata ca bietii oameni de prin VN si BZ.
Sper azi ca dau drumu ca nu mai suport
Sara este sanatoasa in sfarsit si aia mica e aproape ok, eu le urmez probabil maine voi fi fresh azi inca mai curge nasul.
O zi cu bulgarsi sanatosi sa avem!!!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra
dr_anca spune:
Noce baietelul cel mare nu merge la gradi? Unde a fost a mea in orice unitate fie ea particulara, fie de stat au cerut vaccinarile deci ori o tin acasa ori o vaccinez cam asa vad eu lucrurile in RO.
Imi pare rau de mor ca nu am facut Rotarixul care sunt de fapt niste picaturi ca de la 1 an si ceva mi-a facut cateva episoade cu diaree de nu mai stiam cum sa o scot la capat. Am zis ca tinem o igiena corespunzatoare si nu va fi necesar dar copilul ia de pe jos, baga in gura, ia jucaria altuia si tot asa.
Ma gandesc acum si la cel pneumococic ca avem surioara cea mare la gradi si cine stie ce ii mai aduce, desi ea nu a facut vaccinul si acum mi-a racit prima data serios de a fost nevoie de antibiotic.
Uite Varilixul nu-mi pare rau ca l-am ratat ca mi-a facut o forma de varsat de vant foarte usoara cum nici nu am sperat.
Grele decizii cand este vorba de sanatatea puiului.
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra