S-a vandut Rosia Montana?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui zmeutza

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Eu as schimba titlul topicului in "Rosia Montana NU e de vanzare", e clar ca "da-ul " de care ziceai are langa ei cativa de "DACA" si acei "DACA" chiar depind de noi, de noi toti!

Da, Rosia Montana nu e de vanzare. N-a zis nimeni ca ar fi. Dar e lasata de izbeliste, asta e clar. Si cand poate fi ajutata, prin proiectul minier, va treziti voi sa sariti ca mai bine o sa lasam in saracie si poluare in continuare!

Vai dar ce ajutor dezinteresat este acolo.Mai lasati-ne cu locurile de munca.Mai urmaresc uneori pagina de FB a proiectului si cate minciuni vezi pe acolo:ba ca se creaza 2500 de locuri, ba ca 3500, iar mai nou vreo 15000 la nivel national.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Chiar ma gandeam unde-o fi disparut Zmeuta Sarim ,Zmeuto si cred ca se trezesc (chiar ai scos porumbelu' cu asta) din ce in ce mai multi sa sara.
Cait, locurile alea de munca-s alea de la televiziunile ce papa banii din reclamele goldiste Eu am trecut la boicot, ma uitam la B1 la Turcescu, de cand cu reclamele goldiste, l-am scos din grila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Olympia, cica banii nu au miros si ca tv-urile private din asta traiesc indiferent de opiniile realizatorilor.
Pe mine ma infurie cand vad reclama pe TVR pe care o platesc cu fiecare factura de electricitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmeutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait
Vai dar ce ajutor dezinteresat este acolo.Mai lasati-ne cu locurile de munca.Mai urmaresc uneori pagina de FB a proiectului si cate minciuni vezi pe acolo:ba ca se creaza 2500 de locuri, ba ca 3500, iar mai nou vreo 15000 la nivel national.

Dar nu a zis nimeni ca e ajutor dezinteresat, e normal ca rmgc isi doreste profitul, asa cum si-l doreste si statul, din acest proiect. Dar locurile de munca nu vor fi doar directe, ci mai ales indirecte, fiindca proiectul antreneaza alte 1000 de companii in activitatea sa. Acum, RMGC nu poate decat sa preconizeze cate joburi se vor creea indirect, probabil asta e cauza numerele diferite.

Mergi la inceput

Citat:
Cait, locurile alea de munca-s alea de la televiziunile ce papa banii din reclamele goldiste Eu am trecut la boicot, ma uitam la B1 la Turcescu, de cand cu reclamele goldiste, l-am scos din grila

E absolut normal ca proiectul sa-si faca reclama, sa-si creeze o anumita imagine. Daca nu-si facea, nu era ok ca se credea ca au ceva de ascuns, nu-i asa? cine nu crede informatiile din acele reclame, poate merge oricand in Rosia Montana si sa vada daca oamenii aia o duc bine.

Mergi la inceput

Am mai discutat si in capitolele anterioare, daca pt fiecare comunitate care "n-o duce bine", trantim cate-un iaz cu cianura ca unica solutie, ne-am scos! Si dupa ce bem si apa de-acolo ca tot exista si e "safe" ca asa s-au laudat unii, chiar c-am scapat de griji! Definitiv!Cred ca Mircea Sandu o sa bea primul!

Bnica, ce zici , ne ajuta Marius sa punem linkuri pe prima pagina catre capitolele anterioare? asa ar fi normal, nu?

Mergi la inceput

O sinteza a povestii de la Rosia Montana dar, numai pana in 2005, de pe cand Hotnews n-avea reclama goldista :

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1215371-jaf-24-carate-rosia-montana.htm

Si-n articol e citat si Adrian Nastase, care zice ca el nu s-a manjit cu cianura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui zmeutza

Citat:
citat din mesajul lui cait

Dar nu a zis nimeni ca e ajutor dezinteresat, e normal ca rmgc isi doreste profitul, asa cum si-l doreste si statul, din acest proiect. Dar locurile de munca nu vor fi doar directe, ci mai ales indirecte, fiindca proiectul antreneaza alte 1000 de companii in activitatea sa. Acum, RMGC nu poate decat sa preconizeze cate joburi se vor creea indirect, probabil asta e cauza numerele diferite.

Da, la inceput erau 2500* *directe si indirecte , apoi 3500* directe si indirecte iar cand lumea a inceput sa priceapa ca nu e asa clean pe acolo au trecut la 15000(mai dar ce au mai crescut).

Mergi la inceput

Da reclama aia mincinoasa cu 'nspe miliarde pt statul roman, de-a interzis-o CNA-ul ati uitat-o?

Mergi la inceput

Citat:

Am mai discutat si in capitolele anterioare, daca pt fiecare comunitate care "n-o duce bine", trantim cate-un iaz cu cianura ca unica solutie, ne-am scos! Si dupa ce bem si apa de-acolo ca tot exista si e "safe" ca asa s-au laudat unii, chiar c-am scapat de griji! Definitiv!Cred ca Mircea Sandu o sa bea primul!

In primul rand, din cate stiu eu, in iazul ala nu o sa fie cianura, pentru ca aceasta substanta se foloseste exclusiv in circuit inchis.In al doilea rand, avand in vedere ca iazul va fi ecologizat, deci nu va ramane de-a pururea acolo, cred ca ar trebui sa privim situatia din prisma sansei de mai bine care le este oferita localnicilor.

Mergi la inceput