S-a vandut Rosia Montana?
Raspunsuri - Pagina 10
marius spune:
Atata vreme cat valoarea profitului final estimat se va incadra in interesul firmei raportat la factorul timp va actiona pe piata. Pe masura ce acest factor timp devine presant precum si pozitia politicului de la putere probabil vor cauta metode din ce in ce mai "neortodoxe" pentru a-si proteja interesul.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
b.nica spune:
Adica ce vor face?Vor lua cu japca aurul ca sa-si plateasca actionarii fraieriti si reclamele?
Ca nu mai pot eu de mila lor ca sunt in pierdere!Pierdere din ce munca?
marius spune:
Viitorul va decide cum anume...
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
capcaunul spune:
www.hotnews.ro/stiri-mediu-12409640-ministrul-economiei-convins-acest-demara-proiectul-rosia-montana.htm" target="_blank">Rosia Montana - USL Corporation
Morala: ce mi-e PDL, ce mi-e USL, tot poluare e!
capcaunul spune:
Ziceau unii ca Basescu-i dictator. Halal dictator daca n-a reusit in 8 ani de zile sa urneasca din loc proiectul RMGC.
Uitati aici dictatura adevarata, marca PCR USL: Daniel Chitoiu, intrebat vineri la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa, daca localnicii din Rosia Montana care se opun proiectului minier ar putea fi stramutati, a apreciat ca www.hotnews.ro/stiri-mediu-12411662-daniel-chitoiu-poate-ajunge-stramutarea-localnicilor-rosia-montana-dar-nu-pot-spune-acum-asta.htm" target="_blank">"se poate ajunge si acolo".
Remus Cernea, nimic, nimic?
b.nica (caci tie ti-era drag ), ce zici, de ce tace cel care deunazi urla la antene si pe la mitinguri ca Basescu vrea sa ne otraveasca cu cianura?
Intrebare ajutatoare: Cine a fost promovat in 22 mai consilier al lui Victor Ponta?
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Ziceau unii ca Basescu-i dictator. Halal dictator daca n-a reusit in 8 ani de zile sa urneasca din loc proiectul RMGC. Uitati aici dictatura adevarata, marca PCR USL: Daniel Chitoiu, intrebat vineri la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa, daca localnicii din Rosia Montana care se opun proiectului minier ar putea fi stramutati, a apreciat ca www.hotnews.ro/stiri-mediu-12411662-daniel-chitoiu-poate-ajunge-stramutarea-localnicilor-rosia-montana-dar-nu-pot-spune-acum-asta.htm" target="_blank">"se poate ajunge si acolo". |
Ete ai d'acu ca scot capul si ne arata drumul pribegiei!Pe neamul lor sa fie!
b.nica spune:
citat din mesajul lui capcaunul www.hotnews.ro/stiri-mediu-12409640-ministrul-economiei-convins-acest-demara-proiectul-rosia-montana.htm" target="_blank">Rosia Montana - USL Corporation Morala: ce mi-e PDL, ce mi-e USL, tot poluare e! |
Sa nu zici ca esti surprins!
Ai d-acu ne prostesc si noi platim ca prostii smecheriile lor!Pqana cand?
BESTUTZA spune:
Se intampla asta pentru ca noi si copiii nostri (cei pe termen lung afectati) nu avem reactie!
Ponta probabil o sa il schimbe -asa cum a facut de cate ori a avut reactii negative un ministru numit- dupa care,dupa alegeri, va incepe adevaratul dans!!
Chiar e asa de greu sa faca o dezbatere nationala publica cu ce insemana acest proiect pe termen lung si oamenii caraora le apratin de fapt si de drept aceste bogatii, sa aprecieze in cunostinta de cauza??
Deceneus spune:
citat din mesajul lui capcaunul www.hotnews.ro/stiri-mediu-12409640-ministrul-economiei-convins-acest-demara-proiectul-rosia-montana.htm" target="_blank">Rosia Montana - USL Corporation Morala: ce mi-e PDL, ce mi-e USL, tot poluare e! |
Eu ce va spuneam?
Beneficile si posibilitatea de a decide a unui numar restrans de politicieni de la Bucuresti, trebuie transferate la cei care suporta consecintele.
Ministri si cei care trag sforile in spatele lor, au doar interese financiare, sa vanda tot ce se poate vinde indiferent de conscintele de pe plan local.
b.nica spune:
Iata o modalitate de reactie mai eleganta decat acelea ale mele spuse la nervi:http://www.rosiamontana.net/solicit-demiterea-lui-daniel-chitoiu/