Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

buna dimineata,

am aterizat si eu la 2 la vaslui, am intrat sa va salut si cand ma voi trezi sper sa reusesc sa si recuperez un capitol jumate

sunt pe drumuri si nu am mai reusit sa va citesc de cateva zile

pupicei si somn pufos

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna dimineata!!!

Uite ca sunt si eu prima intr-o zi sa va dau ceaiul, desi in multe dimineti ma trezesc asa devreme

Elly bine te-ai intors acasa! te asteptam toate, ne-ai lipsit si ne-am gandit la tine.

Diana felicitari pentru pulsul de 160 al lui Mirciulica! Nu avea cum sa nu fi ascultator dupa cate rugaciuni si cat a indurat mamica lui

Elena mersi frumos pentru parola pe picasa

Corina 25+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata, burticutze frumusele!!!

Hai trezirea ca eu la 6 am facut ochii mari deja:P, invatata fiind cu programul de spital.
De atunci am tot lenevit in pat. Ce bine e!!!

Multumesc inca o data pentru primirea calduroasa.

Weekend placut!

PS: frumoase foooc fetele noastre 3: Virgi, Anitta si Mirelush!

Elly 28+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
ELLY bine ai venit acasa!Ma bucur ca ai scapat de contractii,sa stai cumintica in pat
DIANA felicitari Ne-a ascultat doamne doamne rugaciunea!
ELENA flicitari ptr.rezultatele bune la morfologica.
Noi aseara am fost la Alex la serbare si am stat cam mult in picioare,dar azi nu ma misc de pe canapea,sper sa fie bine bebe!Acum Mateo are program de gimnastica
Poate reusesc sa pun cateva poze cu burtica si cu Alex al meu costumat!
Un sfarsit de saptamana frumos va doresc!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimi si de la mine. Of, M al meu tare e matinal, s-a trezit pe la 5 jumate si ma tot mangaia, ma pupa, imi spunea ca ma iubeste, normal ca m-am trezit. Si-i e dor de taica-sau, nu l-a vazut de doua saptamani.
Ella, ce serbare, cu ce ocazie?
Ellysorule, m-as bucura tare mult sa nu mai fie nevoie de internare pana pe la 39 de saptamani!
Diana, asteptam vestile zilei de azi. Cum mai e Mirciulica?
Mie vad ca imi rasare la ochi un urcior. Nu prea stiu ce sa fac, inainte puneam o lingura de lemn incalzita ca sa treaca, mai sunt si alte metode de a-l opri?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor, buna dimineata

Anitta, Mirela si Virginia sunteti nemaipomenite, . Lasa ca vine caldura si ne intalnim si noi cele din Buc, asa ca sa va facem in ciuda:)).

Eu am fost ieri la eco. Vestile sunt bune, mi am facut testul de toleranta la glucoza si a iesit bine. Printul meu nu a stat deloc la poza, in rest isi manca pumnisorii, se freca la ochi, dadea din picioruse, vai asa de drag ne a fost de el.

Am vorbit cu sotul si dr despre nastere si dansa imi recomanda cezariana. Nu mai are cordonul in jurul gatului, insa este mare. Cica, din experienta dansei o sa aibe cam 4 kg. Acum la de saptamani are deja 1.400g si un ritm mare de crestere. Vedem, cum o sa fie mai incolo. Am inceput sa ma documentez si despre cezariana, aucm o sa fie cum o vrea Dumnezeu, important este sa fie bine :).

In continuare sarcina este tare joasa, desi stau in pat cu picioarele in sus, e tare incapatanat, numai in vezica mea ii place sa stea si deja se vedea la eco cum e deformata.

Va pupicesc

Ioana, mamica lui Cristian 28 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Azi dimineata dau o limonada, face bine la infectii urinare dimineata pe stomacul gol. Mi-a raspuns doctorita aseara la mail, luni sa ma prezint sa-mi dea antibiotic.
Anitta eu faceam des urcior cand eram copil si stiu ca ma dadea mama cu un unguent cumparat de la farmacie, presupun ca avea antibiotic in el. Intre reprizele de unguent ma dadea alternativ cu crema de galbenele si il stergea des, ca sa se usuce, cu un tampon imbibat in ceai de musetel concentrat. Poate totusi e doar o inflamatie mica si scapi sa faci urciorul.
burticile!

Elena 23+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Buna dimineata!
Ellyshorule, bine ai sosit! Ne-ai lipsit foarte mult sa stii!
Di, ma bucur mult pentru inimioara!
Ylari, Elena, felicitari pentru papioanele sanatoase!

Virgi, am pus filmuletul cu Amana pe picasa, am zis ca te anunt! :*

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 24s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Anitta sa te auda Dumnezeu! Sper din suflet sa nu mai fie nevoie sa ma intorc acolo decat peste 10 saptamani, pentru intalnirea cu Babyboom.

Joana felicitari pt bebe grasunel In spital, la eco, saptamana trecuta Babyboom avea vreo 1,300 kg, dar dr a zis ca ecograful din spital cam da eroare pe plus
Legat de sarcina joasa, incearca sa stai in pat cu perna sub fund, si mai mult pe spate, nu in sezut. Si dc ai putea si sa dormi cu perna asa, ar fi si mai bine.

Ella asteptam pozicile!

Fetelor, puii vostri sughit?
Ca al meu de o saptamana sughite in fiecare zi, in special dimineata. Si destul de mult...5-10 minute, uneori.
Am citit pe net ca e normal, ca face parte din exercitiul respiratiei pt ei, dar chiar asa in fiecare zi?

Daca n-as stii mai bine, a zice ca are ascunsa vreo sticlutza pe undeva si trage de zor la masea

Elly 28+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Ella sa pui poze cu Alex sa-l vedem si noi motociclist!
Elly bine ai venit! Ne-ai lipsit tare mult si te asteptam cu mare drag!
Diana felicitari! Vezi ca rugaciunile noastre au avut efect? Optimismul, curajul si puterea ta au avut o contributie majora! Te pupam si va iubim tare mult!
Anitta, Virgi, Mirelusa sunteti foarte dragute toate (am vazut pozele). Joana nu e corect pentru cele din provincie...
Mmamita sa iti traiasca Ilincuta, am vazut filmuletul e o dulceata!
Ylari, Elena felicitari pentru rezultate!
va pup pe toate si sa veti un week-end linistit!

pozeBianca

Mergi la inceput