Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Elly ce ti-au pus in perfuziile alea in spital de bebe sughite asa des?!?!
Am vazut si eu pozele cucuietelor de pe picasa, f frumoase toate trei. Asa m-am distrat, am scris un comentariu la poza cu pricina si a aparut rapid traducerea in engleza cucuiete=babes channel forum .

Elena 23+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Si babes inseamna babete?
Ellysor, bebelina mea nu sughite, insa M o facea foarte des in burta mea si dupa aia, dupa ce s-a nascut, luni in sir. Toate neamurile imi sareau in cap ca sa-i dau un strop de lamaie sa-i treaca sau imi ziceau ca sigur a racit. Eu nu si nu, daca bb a sughitat in burta mea, unde era perfect, sughite si acum, deci e perfect.
Elena, imi pare rau pentru infectia ta urinara, dar chiar treuie sa faci tratament, asta e.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+

Mergi la inceput

Miha, lasa, ca venim pe europeana indata la tine, numa' sa se deszapezeasca nametii astia. Cine stie cand te trezesti cu o multime de burtici la poarta.
Andra, e minunata Amana! Asa delicata, finuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

ANITTA aici este carnaval si au organizat si la gradi o serbare tot cu ocazia carnavalului.Saptamana viitoare defileaza aci la mine in satucsi carurile alegorice,sper sa conving sotul sa ma duca
ELLY si Alex sughita in burtica destul de des ,Mateo nu a inceput inca!
Am pus pe picasa poze cu motociclistul meusi cu burtoiul!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ANITTA;unguent oftalmic cu Kanamicina!.Am primit sarmale calde de pomana si placinte cu branza..asa ca ma duc sa mananc si apoi vin la voi!

Virginia 28+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

ANDRA_C,vazut printzesa Amana...o scumpica!.Cred ca daca n-ar fi asa simpatici n-ar mai face lumea copii....
DEEA,te-am vazut roscata si mai-mai sa nu te recunosc!Noroc de burtica.....Ma bucur ca esti energetica si bebe mare sportiv.
ELLY,asteptam poze noi cu burtica si de la tine!Sper ca te simti bine,bine acasa!
CORINA,multumim pt ceiutz!
JOANNA,YLARI,felicitari pt bebelushii nazdravani!ELENA,sper ca te-ai linistit si tu,macar pt vreo 2 zile!Imi pare rau de infectia asta urinara care te chinuie...
DIANA,asteptam„ breaking news” cu vedeta Mirciulica!
MIRELA,sper ca ati ajuns cu bine aseara in toate punctele unde mai aveati de lucru!Odihna placuta!

Mergi la inceput

Mie aseara la„ Romanii au talent”,mi-a placut baiatul ala care a cantat la vioara cu arcushul in pantaloni.....

Mergi la inceput

Deci ti-o placut instrumentul... gagico!
Si eu am primit sarmale, cozonac, cornulete cu mere... mmmm, chiar acum, in timp ce scriu mananc, cu paine de casa facuta de manutili mele.
Deea s-a facut roscata? Ia sa vaz si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neata! Am facut si eu ochi :)...Azi va fi o zi plina, il sarbatorim pe Papi ( ziua lui e luni), deci ma asteapta gatit si petrecut.

Elly, si Ilincuta mea sughita non-stop, de cateva ori pe zi si dr m-a asigurat ca e normal si mi-a zis ca probabil va sughita cateva luni bune si dupa nastere ( exact cum zicea si Anitta)..si asa a fost. Deci..no worries!

Joana, daca vrei sa nasti natural, eu zic sa iei in considerare marjele ffff mari de eroare in ceea ce priveste greutatea bebeilor- scriam de cateva zile despre un caz cand mamei i s-a spus ca bebe va fi foarte mic, cu retard de crestere si cand s-a nascut avea peste 5 kg. Eu cred ca dr. recomanda cezariana muuuuult prea usor, de fapt pt ei e mai usor sa taie decat sa asiste la un proces luuung si obositor, cateodata cu complicatii, dar NATURAL!

Anitta..devreme, totusi ce frumoasa trezire! Pt ochi, Kanamicina, e super rapid pt vindecare/prevenire.

va pup, fug sa-mi cumpar cele necesare pt tort, revin!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (23+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ellyshorule, Amana sughita in burtica de cateva ori pe zi, a sughitat si dupa anstere foarte mult, vad ca a inceput si Victor sa sughita :))
Joana, vezi tu ca si mie mi-au zis ca Amana e foarte mare si ca nu se poate naste natural, ca are cam 4,5 kg! Povesti! M-au taiat aiurea, avea 3,7 kg doar ca era f lunga, 54 cm la nastere.
Fetele cucuiete, sunteti foaaaaaaarte dragute toate 3! Mai bucurestencelor, cand facem intalnirea?
Va multumesc pentru ce spuneti voi despre mandra mea!Pupici!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 24s+

Mergi la inceput