Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Asta asa, ca nu ne-a trecut inca entuziasmul.

Alina_Gabi, stiu ca e oarecum normal ca in sarcina sa ai stari de genul asta, dar mie nu prea mi se pare normal sa le ai asa de tarziu (sunt de obicei prin trimestrul I de la greata si tensiunea mica parca) si asa de des si asa de... din senin. Chiar cred ca ar trebui sa vorbesti cu medicul de familie sa vada daca nu ai carente de fier, calciu, daca stai bine cu tensiunea, glicemia...

Despre bebe stai linistita ca acum vad (la cate eco am facut zilnic) cat de mult se misca. O zi e cu caputul in jos, alta cu el sub coaste. E normal ca daca sta cu piciorusele pe col sa le miste si sa simti - e ciudata senzatia, dar... cred ca se repozitioneaza el. Daca nu singur, ajuta-l prin pozitia ta. Mai putin stres si mai mult ZEN iti urez .

Elly avea contractii destul de puternice pe care nu a reusit sa le calmeze cu clasicele pastile, asa ca s-a dus la perfuzii, dar si cu alea a durat un pic pana au facut-o bine.

Virgi, am vazut acum burtica pe Picasa. Ce a crescut de la Craciun! Superba este .

Shosho, Elena, m-ati innebunit cu chipsurile si Cola, aseara mai aveam putin si coboram sa caut la automat. In schimb mi-am luat azi o cafea (fara cofeina) - ce dor imi era de ea (cu toate ca eu nu prea-s bautoare, dimpotriva) si 30 de g de chipsuri. N-o fi foc .

Tigruta, chiar ma gandeam pe unde umblii de ai fost absenta zilele trecute .

Anitta, tu ai inceput pana la urma lucrul ori ai mai prelungit concediul? Te invidiez pentru pizza de ieri - mi-e pofta de mor, pe luni macar sper sa-mi aduca sotul ca de vreo saptamana ma tot gandesc la una. De cand cu toate legumele astea fierte si spanacii si andivele si pestii la aburi de mi le servesc astia, mi s-a facut acum cateva zile de niste junk food! Orice! Junk sa fie!

Am rezolvat 90% si cu bagajele (mai trebuie doar predate maine dimineata dar e discutat tot), am rezervat camera la hotel, am cumparat bilet de tren... Si acum ne linistim. M-a cuprins asa o parere de rau ca parasim Geneva, cu atat mai mult cu cat am facut-o fara sa apuc sa-mi iau ramas bun.

Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ellyshor, Bine ai revenit!! Ne-ai lipsit enorm
Diana, Tot raul spre bine!! Doamne, Doamne nu putea sa isi intoarca fata de la doi ( trei) oameni minunati cum sunteti voi !!
Astazi am implinit si noi 26w si am devenit asa de nerabdatori!!!!!!!

cu Dorian 26 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Petrecem in seara asta!!!!!!
Ellyshor, bine ai venit acasa , pupici la burtica.
Diana, ma bucur enorm pt voi, felicitari Mirciulica!!!
Cand vreau chipsuri, cola,sau ceva de la fast food, ma uit dulce-dulce la Cezar si ii spun ca mi-e tare pofta de ceva toxic. Primesc cu greu...in primul trimestru, cand nu-mi statea mancarea in stomac, daca mancam ceva "toxic" ma simteam excelent, era taaare bun.
Pupici burticilor, ne pregatim de petrecere, da?

Mihaela25+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

BUN VENIT DRAGELE NOASTRE...ELLYSHOR din spital...si DIANA cu vestile minunate!!!!!Mare e Dumnezeu si are grija si de noi si de bebelushii nostri!
ELLY,acum iti reiei statul in patutz,ca doar e al tau, si parfumat si curatel..sa creasca bebe cumintel!
DIANA,tabloul meu cu inima lui Mirciulica si cu bcf 160 a devenit realitate!Sa o tineti tot asa pan la termen!.De zis ,cred ca ti-am zis ca daca ne servesti cu vin fiert ,ak meu sa fie rosu!
Eu sarbatoresc azi 28 de saptamani!Si mai sarbatoresc intalnirea cu doua dintre surioarele noastre de odisee,Anitta si Mirela.Doua dragutze si simpatice,infinit mai mult decat vi le puteti inchipui doar din scris:Atat ca nu prea apucau sa vorbeasca de mine.Pun poze pe picasa.
Ce seara minunata!
TIGRUTA, ai zis ca ai mancarimi...da nu ne-ai zis unde......poate ai oxiuri...

Virginia 27+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Salutare..hai ca intru si eu la scris, ca pana acum tot din umbra v-am urmarit.

Uraaaaaaaaaaaaaa Diana pentru pulsul frumusel! Pupici la Mirciulicul neastamparat!

Ely, bine ai revenit acasa, era timpul!

Virginia, super frumoasa burtica..dar mi se pare mie sau tu nu te-ai prea ingrasat?!?! Ia zi drept!

Ca tot vorbiti de chimicale, mi-ati facut si mie o pofta de Colaaaaa..desi nu-s amatoare deloc...fug la frigi sa iau una, profit ca-s la munca si nu ma vede indianul sa ma certe . Se pare oricum ca micuta mea tolereaza mai bine chimicalele decat mancarurile sanatoase..acum 2 zile mi-am facut o salata de legume...mmmm...si mi-a fost un rau dupa, de nu-mi venea sa cred..asa, ca in primele luni!!! Asa ca..traiasca-Cola!

Ma intorc la manacrica mea, mai scrieti ca eu citesc!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (23+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Yupyyyyy, petrecere in pijamale! Sa aruncam cu perne, sa sarim pe paturi (mai ales daca-s albe ca mobila Virginiei ) Sa ascultam muzica buna si sa mancam chipsuri cu cola!!!
Doamne, Diana, cat ma bucur pentru voi! Digoxin cu Flecaina?
Ellysor, bine ai venit acasa, ne era asa de dor de tine! Abia asteptam sa te avem din nou in mijlocul nostru! Sa stii ca noi am fost cuminti, nu ne-am plans de nimic, ne-am baut lapticul si ne-am luat vitaminele la timp, totul bine si frumos. Dar abia asteptam sa stim ca esti bine!
Virgi, Mirela, a fost o reala placere sa va cunosc!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Junk food?? Eu astazi , dupa ce am tanjit dupa un mc donalds, mi am luat fish fingers si le am prajit acasa. Macar e uleiul meu curat:)))))

Diana felicitari draga noastra pt rezultate, Off incete incet toate se rezolva. Ce bine:D

Elly, era si timpul sa vii acasa, te asteptam cu mare drag si speram sa fie totul bine si sa te mai duci la spital doar sa nasti. Atat!!

Va pup dragelor

Ioana, mamica lui Cristian 28 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Yupyyyyy, petrecere in pijamale! Sa aruncam cu perne, sa sarim pe paturi (mai ales daca-s albe ca mobila Virginiei ) Sa ascultam muzica buna si sa mancam chipsuri cu cola!!!
Doamne, Diana, cat ma bucur pentru voi! Digoxin cu Flecaina?
Ellysor, bine ai venit acasa, ne era asa de dor de tine! Abia asteptam sa te avem din nou in mijlocul nostru! Sa stii ca noi am fost cuminti, nu ne-am plans de nimic, ne-am baut lapticul si ne-am luat vitaminele la timp, totul bine si frumos. Dar abia asteptam sa stim ca esti bine!
Virgi, Mirela, a fost o reala placere sa va cunosc!

Eu recunosc , nu mai iau vitaminele. E destul o saptamana, nu? Analizele au iesit foarte bune, si m-am gandit eu ca nu trebuie si vitamine( am facut analizele inainte sa incep vitaminele).
Nu ma certati, ma cearta dr oricum.

Mihaela25+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Diana, da, am inceput serviciul de ieri. Cand m-ai sunat prima data ti-am dat respins pentru ca munceam din greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Shosho, pe cuvant daca inteleg de ce nu iei vitaminele. Si... nu, nu cred ca o saptamana e suficient.

Anitta, deocamdata 300mg de Flecaina si 25mg de Digloxina zilnic. Inca nu a venit rezultatul de la analiza de sange, s-ar putea sa mai suport niste Digloxina si atunci poate mai vedem un progres. Cat de mic. Ca acum ne e suficient si mic . Sa vad apoi ca lichidul se diminueaza si ma-mbat . Virgi, evident ca rosu vinul. Vin fiert alb eu nu concep.

Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput