Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Va invit la un bol de cereale pentru ca eu abia acum m-am trezit, am dormit aproape neintoarsa. Nu stiu de unde atata oboseala ca mare lucru nu fac.
Astazi vine Elly acasa!
burticile!

Elena 23+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata si de la noi!
DIANA ma bucur ca incet incet se rezolva toate problemele,ma buucr ca Mirciulica bine
VIRGINIA imi place foarte mult patutul!Am vorbit si eu cu sotul sa il i-a si pe al nostru in fabrica sa il vopseasca dar cica e prea devreme
Mai trebuie sa cumpar o lenjerie nou si un carusel si gata
ANITTA si noi tot pizza am papat asearaAlex cand e vorba de pizza mananca la fel de mult ca mine,sa nu mai vorbim de paste italian in toata regula!
Azi avem serbare la gradi,de carnaval,pe Alex il imbrac in motociclist,Valentino Rossi E primul an cand accepta sa fie costumat
ELLY ai sosit?

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

hello, burtici, ce mai faceti?
Am intrat sa vad daca a ajuns Elly, dar vad ca nu a dat nici un semn.
Eu acum am terminat curatenia, am facut curatenie generala, ca ne-am trezit cu o energie...

pupici

Irina 29+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Salutare burtici, ce faceti?
N-am mai reusit sa postez pe forum, nu stiu cum fac dar parca nu imi mai ajunge timpul iar seara abia astept sa ma pun in pat..abia am venit de afara, am inghetat si Luca tot nu s-a saturat de zapada, acum a adormit..
am citi ce ati scris zilele astea si spre rusinea mea aseara la 8 am uitat de rugaciune, mi-am adus aminte azi noapte..oricum ma rog mereu si pt voi si ma bucur ca s-au mai rezolvat unele probleme..

Eu de vreo 2 zile ma confrunt cu ceva mancarimi, o fi candida?? ce ar trebui sa fac?

Elly te asteptam cu drag

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Am ajuns, in final! Multumesc Cerului si Pamantului!
De cand am intrat pe usa tot inspir si expir. Nu ma mai satur de mirosul meu de acasa. Acum stau in pat, in asternuturile mele curate si delicat parfumate. Imi vine sa tip de fericire!
Poate ziceti ca sunt nebuna, dar ce mi-a patit sufletul prin spitalul ala....nici nu vreau sa-mi mai amintesc!

Vreau in primul rand sa va pup pe toate si sa va strang in brate! Va multumesc mult ca ati fost cu sufletul alaturi de mine! V-am simtit acolo.
Virgi esti o scumpa si iti multmesc pt toate gandurile minunate!
Onutza te-ai descurcat super cu noile capitole! Trebuie doar sa mai adaug eu link-urile la cele vechi, din ce am vazut. pooooooooooooop si iti multumesc!
Mirelush sa fii binecuvantata!

Nu am apucat sa citesc din urma, sper sa reusesc sa recuperez!
Diana diseara voi inalta si eu o rugaciune la Doamne Doamne, pentru voi.
Pooop dulce pe Mirciulica al nostru si pe mamica lui draga.

Imi trag un pic sufletul si revin!

Elly 26+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Elly , bine ai venit!

Ca tare ne-ai mai lipsit. Ai sosit la tanc pentru vestea cea buna:

170-180-190

Mai mult spre 170 decat spre 190 si de cateva ori (constant vreo doua minute) am vazut la monitorizare 160!

Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Elly bine ca ati scapat si sunteti acasa..cum te simti, mai ai contractii, tot in pat trebuie sa stai??

Cat despre recuperat iti facem noi un rezumat

Mergi la inceput

Diana vai ce veste buna..ma bucur mult pt voi
incet incet cred ca o sa ajunga la normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Elisor, bine ai venit. Dar ce simptome ai avut de a necesitat internare? Acum sper ca esti bine.
Diana, ce bine ca auzim vesti bune din partea lui Mirciulica! Sa dea Domnul sa o tina tot asa.
Eu cred ca pana nasc o sa innebunesc de frica. Ieri am avut iar stari de oboseala, lesin, slabiciune... Azi au trecut, dar ma confrunt cu altceva: bebelusa mea imi da niste picioare de mi se ridica burtica si din cand in cand se face ca o mingiuta si se ridica in partea dreapta. La cum ma loveste si in vagin am impresia ca vrea sa iasa. Dureri mari nu am, inssa mai mult senzatia aceea de discomfort si frica sa nu pateasca bebe ceva.

Alina cu bebelusa 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Multumeeeeeeeeeeeeeesc!!!

Dianaaaa!!!! Ce bucurieee! Hai Mirciulica! Hai Mirciulica!!!! Pupam tare dulce! Sa o tineti tot asa, Doamne ajuta!

Elena contractii mai am, dar mult mai rare! Sper ca odihna la pat in casuta mea si tratamentul sa le starpeasca de tot! Colul e inca inchis, Doamne ajuta, si sarcina e sus. Dr a zis ca asta e fff bine.

Alina eu am avut/am contractii nedureoase: mi se intareste burtica, se face pietroi si se strange pe bebe.
M-am internat pt ca incepusera sa fie ff dese, cateva pe ora si exista riscul sa mi se deschida colul.

Elly 28+ cu Babyboom

Mergi la inceput