Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!
Raspunsuri - Pagina 21
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet fete,pt ca sunt noua o sa vedeti mesajele mele mai tarziu,asa am inteles.am facut si eu HSG in septembrie si am prestat in aceeasi luna.mi-a spus dr ce mi-a facut histero ca o sa raman in maxim 3 luni.din pacate am pierdut timp,pt ca atunci nu stiam ca problema noastra e spermograma. Dumnezeu sa neajute pe toate sa avem minunea noastra! |
si urmeaza sotul vreun tratament pt reglarea spermogramei?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
velvet spune:
salut,kmy!multumesc de urareda,am fost la dr androlog si ne-a dat spermotrend si carnitina lichida.si sa luam amandoi vitamina E.sper sa reusim sa mai imbunatatim.macar sa avem sanse la IA.
DenyAnd spune:
Am venit si eu la post.. Va zic Buna dimineata
Poftesc dupa cafelutza, mmmmm multumesc pt cafea ce buna e
Uff Kmy iar cu lopata?
Si la mine a nins, si inca ninge, dar nu e ninsoare de aia care sa se faca straturi de zapada, ci de aia care face noroi
Bun venit Velvet.
Daena si Velvet, scrie si voi repejor peste 10 mesaje ca sa treceti mai repede de moderare, asa cum zice Kmy.
Eu ma bag sa fac capitol nou.
daena spune:
Ana, te rog poti sa imi spui ce fel de teste ai cumparat si daca esti multumita de ele? Cred ca despre teste de ovulatie ai spus. Eu am un microscop de ovulatie si as vrea sa fac paralel cu el si teste pe baza de urina, sa-l verific .M-ar interesa niste teste mai ieftine, ce am mai luat eu de aici au fost 15 euro 5 buc si parca nu ma lasa sufletu sa dau atat pe ele numai ca sa verific ticalosul de microscop, care imi arata ovulatie de 3 ori intr-o luna. Mersi, sper ca nu te deranjez.
Suntem cate putin din tot ce iubim.