Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!
Raspunsuri - Pagina 20
lorena_86 spune:
fetelor nu va mai ganditi la renuntare
niciodata nu e timpul pierdut
trebuie sa ne pastram speranta
katy poate tu ai trompele infundate si o sa ramai imediat dupa hsg
velvet spune:
fete,pt ca sunt noua o sa vedeti mesajele mele mai tarziu,asa am inteles.am facut si eu HSG in septembrie si am prestat in aceeasi luna.mi-a spus dr ce mi-a facut histero ca o sa raman in maxim 3 luni.din pacate am pierdut timp,pt ca atunci nu stiam ca problema noastra e spermograma.
Dumnezeu sa neajute pe toate sa avem minunea noastra!
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Mihaela nu gasesti maine vreo farmacie in drumul tau?Imposibil.Si iti cumperi de acolo teste.Sau la voi nu au asa ceva prin farmacii?Eu am luat ieri 5+ 1test sarcina am dat 12ron. Fetele nu mai fiti suparate.Eu am 3ani de cand incerc,dar sa nu mai pun ca imi doream bebe din 2004(adica ar fii 8ani).Incerc anul asta o inseminare intrauterina,iar daca nu se prinde fac la anul in vitro.Si cam atat.Daca nici aia nu se prinde RENUNT DEFINITIV sa mai sper! |
Ana sa nu te mai aud ca vb asa.nu trebuie sa renunti chiar daca uneori ne e greu....
In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.
gina85 spune:
[quote]citat din mesajul lui Katy82
Mai fetelor eu tot ce am obtinut in viata am obtinut destul de greu, dupa mult efort si multa suferint, se pare ca si cu bebe e la fel. Problema mare este ca deja sunt f., dezamagita de doc asta care ma sedeaza efectiv cu medicamente desi eu sunt sanatoasa tun. De-abia astept sa fac o data HSG si nici nu-i mai trec pragul cabinetului, sunt jurata. Macar sa stie ce sa faca luni.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Chiar vb cu al meu si tot la concluzia asta am ajuns si noi:tot ceea ce obtinem , obtinem greu si cu multe eforturi si asa simt ca e si cu dar el imi spune ca o sa vina 2 si de aia vine asa tarziu,ar fi ceva,nu?
In curand gravidutza
gina85 spune:
Fetelor tatal meu e geaman,exista vreo posibilitate sa am gemeni
Stiu is asa de cretina,nici nu am ramas si ma gandesc daca o sa fie gemeni sau nu?
In curand gravidutza
dana0000 spune:
Ce tare ar fi,eu imi doresc gemeni...sanse sa-i am sunt doar prin fiv sau stimulare strong
Cum o vrea DD,unul,doi trei...ii asteptam
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hop cu de dimineatza, ceiut, cioscolata calda!!!
la mine a nins iara azi-noapte deci ma astepata o dimineatza de lopatat
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
velvet spune:
buna dimineata,fete!va invit la o cafeloaie!mesajele cred ca vor aparea mai tarziu.aseara mi le-am vazut,acum nu.va pup si va doresc o zi calda!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui andreeaalina Buna seara fetelor..n am mai scris demult pentru ca ma enerveaza moderarea asta si nici aiurea n as vrea sa postez doar ca sa fac cele zece postari..Oricum eu va citesc si sunt alaturi de voi chiar daca nu postez...Noi saptamana asta suntem la ovulatie,sa vedem daca iese ceva...Aveti girja de voi si fiti puternice pentru ca mereu dupa ploaie va veni si soarele |
buna!!! bine ai venit printre noi si o sedere cat mai scurta!!!
e mai simplu sa scrii un mesaj de 5 prop in mesaje d ecate o prop, asha ai scapat de moderarre si mesajele atle apar in timp real!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui velvet buna seara.sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica de ceva vreme.imi doresc fff mult un bebe,dar din pacate trebuie sa luptam sa il avem.sper sa ma primiti printre voi.va multumesc. am emotii ca va scriu |
bine ai venit intre noi si cum spunem noi de obicei, o sedere cat mai scurta!!!!
dupa primele 10 mesaje care sunt moderate, celelalte vor aparea in timp real si in felul asta putem comunica mai usor!!
fetele mele de suflet