Ce gatim azi (88)
Raspunsuri - Pagina 13
J G spune:
Supa crema de broccoli
Salata orientala
www.prin-casa.ro/?p=2038" target="_blank">Quiche nicoise
oanka80 spune:
-supa crema de ciuperci
-musaca de legume
-salata orientala
-ciuperci cu maioneza de post
-paste cu nuca si miere
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
buflea spune:
Cum se face supa-crema de ciuperci ?
Eu am in plan o ciorba de perisoare si m-ati zapacit cu musacaua de cartofi, asa ca e pe lista ...
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Cum se face supa-crema de ciuperci ? Eu am in plan o ciorba de perisoare si m-ati zapacit cu musacaua de cartofi, asa ca e pe lista ... |
Eu o fac asa: calesc ceapa la foc mic, adaug apoi o felie de telina, un cartof si ciuperci champignon (pentru extra gust, adaugi cateva ciuperci porcini rehidratate) si fierb cam juma de ora. Apoi dau totul la blender. Nu adaug smantana ca devine prea grea pentru mine.
Asta e doar o varianta, se mai face cu rantas etc.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Eu o fac asa: calesc ceapa la foc mic, adaug apoi o felie de telina, un cartof si ciuperci champignon (pentru extra gust, adaugi cateva ciuperci porcini rehidratate) si fierb cam juma de ora. Apoi dau totul la blender. Nu adaug smantana ca devine prea grea pentru mine. Asta e doar o varianta, se mai face cu rantas etc. |
Auzi - pai ce cantitate iese din ce ai scris tu ? Iese 1l de supa ?
carmickey spune:
sarmalute
mucenici
mici si cartofi prajiti
carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993
J G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Auzi - pai ce cantitate iese din ce ai scris tu ? Iese 1l de supa ? |
LOL
Da, un litru de supa iti iese! E un fel pe care-l fac numai pentru mine, de-aia gandesc in portii mici
kariguld spune:
J G , ma crezi ca mai am vre-o doua linguri din salata de ciuperci marinate de atunci? e asa de buna acuma, parca mai buna pe zi ce trece. si miroase super!!!
azi, rulada de vitel la cuptor si legume la tigaie
plus o salata de verdeturi
ptr cina, paste cu branza la cuptor