Ce gatim azi (88)
Raspunsuri - Pagina 12
Alizee spune:
Supa de pui
Musaca de cartofi
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
mirllyeah spune:
Acordeoane Din Cartofi
Ingrediente:
-cartofi
-unt
-carnat,
salam,
sunca sau ce doriti voi(eu am pus carnat de casa)
-branza
-staniol
Preparare:
-curatam cartofii si ii taiem ca un acordeon
-umplem cu carnat sau ce dorim
-punem si unt sau branza de care dorim
-invelim in staniol
-dam la cuptor 30 minute la foc iute
-ii servim cu ce dorim(noi am servit cu rosii)
ank999 spune:
Mucenici si ce a mai ramas prin frigider pentru tati si copil
ca eu ies la restaurant cu fetele
mami_me spune:
Buna ziua,eu astazi voi fierbe sarmalute in foi de vita(le-am facut ieri),iar sotul va face mici la gratar.
maria_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 Fetelor ma puteti ajuta si pe mine. Saptamana viitoare avem o zi de nastere in familie si m-am gandit sa fac un tort usor din care sa pape si pici ...dar am o dilema . Tortul e asa: blat din biscuiti crema din branza de vaci iar pe deasupra fructe. Intrebarea mea e legata de fructe: ce fel de fructe pot sa folosesc proaspete care sa mearga cu branza , copii inca nemancad fructe de padure fiind prea mici iar compot nu am pus numai de cirese. A si deasupra tortul are getalina. Multumesc ALI mama lui MIHAI |
ai putea sa fierbi un compot de mere + gutui si sa le pasezi. idem din pere. sau direct borcanel de fructe pentru bebei - piersici cred ca ar merge.
am facut tarta de gutui in genul acesta si a iesit ff aromata.
giulia81 spune:
ciorba de fasole
pireu cu ficatei de pui
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
<object type="application/x-shockwave-flash" style="width:728px; height:90px;" data="http://www.pentruviata.com/resurse/promovare/banner2.swf"><param name="movie" value="http://www.pentruviata.com/resurse/promovare/banner2.swf" /></object>
ank999 spune:
bag un ochi pe la voi sa ma inspir pentru maine
Ciorba de perisoare si felul 2 inca ma gandesc: mazare/tocanita de ciuperci...oi vedea
Desert -budinca de vanilie si budinca de cioco