Muscatura de pisica
Raspunsuri - Pagina 3
julia23 spune:
Am fost la spitalul Municipal,la inceput te trimit la triaj,doamna de acolo imi spune ca nu e urgenta dupa 2 zile ca trebuia sa vin cand m-a muscat,si sa vin maine la policlinica,i-am spus ca atunci nu era umflata si nu avea nici puroi si ca daca am venit azi vreau sa ma vada un dr,ca nu am venit degeaba la 8 seara sa ma trimita acasa.
Mi-a facut o fisa si am intrat la chirurgie,dr m-a curatat,a zis ca arata urat puroiul,m-a pansat si mi-a facut vaccinul antitetanos,a zis ca este mai bine pt mine si ca imi asum un risc daca nu-l fac.Ma doare umarul de nu mai pot,stiam eu de ce nu vreau sa-l fac,dupa ce ca nu puteam sa folosesc mana dreapta acum ma doare si stanga de la vaccin
Mi-a dat augmentin de 1g sa iau 5 zile si un antiimflamator.
Cel putin o sapt. trebuie sa ma spal cu apa oxigenata,dat cu betadina si pansat,sa evit sa ud locul si sa tin degetul in sus.De cand m-a pansat si mi-a pus o atela pt sprijin, nu ma mai doare degetul.
Nu am crezut vreodata ca pot ajunge asa din cauza unei pisici.
Mi-a spus o vecina ca nu am voie in avion cu medicamente decat daca am ceva de la dr,stie cineva daca este asa?Sau trebuie sa pun medicamentele in bagajul de cala?
maraki spune:
Julia bine ca ai rezolvat la Municipal si nu te-ai dus acasa Mama a venit pe avion cu foarte multe medicamente. Nu a fost intrebata nimic, avea in schimb pt orice eventualitate, reteta de la medic si iesirea din spital cu diagnosticul.
julia23 spune:
Va multumesc mult pt raspunsuri si pt ca mi-ati zis sa merg la spital
Degetul s-a dezumflat si este ok acum,mai are f putin puroi,dar nu ma mai doare.
Crinutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julia23 Mi-a spus o vecina ca nu am voie in avion cu medicamente decat daca am ceva de la dr,stie cineva daca este asa?Sau trebuie sa pun medicamentele in bagajul de cala? Adriana si Julia(06.11.2003) http://community.webshots.com/user/julia062003 |
Poti sa ai si in bagajul de mana medicamente uzuale, gen antibiotice, antiinflamatoare...cateva. Sa nu ai seringi, fiole. Acum depinde de compania aeriana cu care mergi, intra pe site-ul lor si acolo afli cu ce ai voie. Eu am fost cu pastile dupa mine si nu m-a intrebat nimeni nimic. Am fost cu wizz.
Sanatate !