Clasa I * 2011 - 2012 * [16]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Am primit, multumesc!

Later edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc mult, am primit

super...si noi vrem la spectacol de balet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Cred ca zici de strada Turnului. Da, e posibil sa ne fi intalnit prin zona mea. Nu e o strada foarte lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Nu e Turnului, aia stiu care e.

Mai bine povestim pe pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata!

Autoemma,as dori si eu carticica aceea pe adresa mtstefan@yahoo.com.Multumesc frumos si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna dimineata...de azi am mers si noi la scoala...sper sa fie totul ok si sa nu ne reapuce febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neata,

Ce s-a animat discutia pe aici...Hai, hai, vine primavaraaaaaa
(Doamne, cand oi pune iar pantofi cu toc in picioare voi fi in culmea fericirii, m-am saturat de blugi si cizme, nu mai supoooort!)

Antoema, am primit, multumesc mult.

Monica, vezi ca Opera Romana are spectacole de balet pt copii in we, in jur de 11. Noi am fost acum 2 we la Alba ca Zapada si mi-a placut tare mult. Nici Matei nu mai fusese iar eu, marturisesc cinstit, nu am fost niciodata la un spectacol de balet.

Nici al meu nu prea le are cu calculatorul. Rar de tot mai cere sa se joace insa laptopul de-l am acasa disponibil pt el e o cazatura veche ce abia se misca, special l-am alocat asa, ca pt ce cd-uri educationale are el, merge, dar pt jocuri....pas. Oricum se plictiseste repede de ele, asa ca nici macar nu-i interzic (ca pedeapsa nici vorba) ca oricum nu l-ar afecta. Ba chiar mi-e ca daca as transforma privarea de calculator in pedeapsa ar cere mai des .

Apropos de tableta, am cumparat si eu una sotului de ziua lui, anul trecut, dar singura utilitate practica a acelei tablete e ca se uita ei doi baietii la Mr Bean, Tom si Jerry si Garfield pe Youtube. Imi vine sa mor, eu o cumparasem sa ii fie mai usor sotului cu netul in deplasare, dar ti-ai gasit sa-si lase el lapt acasa....Cam scumpa solutia tehnica doar ca sa se uite la Youtube. Dreptu-i ca nici mie nu mi-e la indemana sa lucrez nici macar mailurile pe ea, ca nu poci sa sufar tuch (asa s-o scrie?) screenurile.

Telefon are si fi-miu, dar la modul ca avem un telefon mobil care sta doar in casa astfel incat sa poata suna in rarele ocazii in care il las singur pt 10-20 de minute sa merg sa cumpar ceva. Cum nu avem telefon fix, am zis ca, din ratiuni de siguranta, e bine sa poata da un telefon, daca intervine ceva. Din vorba in vorba m-a facut sa declar ca ala e telefonul lui si s-a apucat sa se laude la bunici cu asta, insa nu-l cere cu el la scoala, si nici nu i l-as da. Oricum e o saracie de aparat vechi abandonat de mine si i-am explicat ca telefoanele mobile sunt folosite pt ca sunt utile, nu pentru frumusete, moda, sau sa fii in randul lumii. Oricum n-as accepta sa-i cumpar cine stie ce device doar fiindca e la moda, pt simplul motiv ca nici mie nu-mi cumpar asa ceva. Eeeeeee! Cred ca tehnica trebuie folosita strict cat e nevoie, in rest sa ramanem umani.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am primit si eu carticica, multumesc frumos!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

mneatza. am fost la scoala si am intrebat o pe doamna despre caiet tip 2. a spus ca noi vom incepe in clasa a II-a :-)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

mina fix cu gandul asta m-am trezit dimineata - ca m-am plictisit de blugi si cizme

Ioana se uita la Tv jumatate de ora pe zi, seara, la Disney Channel. Cateodata mai vedem impreuna un film in weekend (nu de desene, s-a saturat de ele).
La laptop se joaca cam ... 30 minute pe luna. A avut o perioada cand era topita dupa Webkinz si cerea sa se joace in fiecare weekend, dar i-a trecut. In timpul saptamanii nici vorba de asa ceva, nici nu are timp.
Telefon nu i-am luat si voi amana cat pot sa ii iau, nu de alta, dar ma inspaimanta studiile alea cu efectele telefoanelor mobile. Oricum, cand ii voi lua va vorbi numai la casti.
Ea cere si tableta si iPhone dar am zis pas deocamdata.

Mergi la inceput