HAI mrg, puiutza, Anca,bia, Olga,noce!!!!! (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ah sara, mie mi-a venit CM la 6 sapt, mi-a zis doc ca se intampla chiar daca alaptez exlusiv. A zis ca daca nu depaseste 8-10 zile nu e problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Pfuai! Eu inca mai am lohii! Parca vad ca de cum termin cu ele imi vine si mie ciclu! Deja is satula de tampon intre picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

olga? unde esti? te-ai tinut la spital? ai pe cine anunta daca e ceva? sa imi spui daca vrei sa iti las pm cu nr meu de telefon.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Adriana, tu cum te simti? Ce fac mandrele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am reusit sa ma sms-uiesc cu Lexi. Sunt inca in tara, dar sperra sa ii lase vremea sa plece spre Germania la sfarsitul lunii. Cea mica are ff rau colici..
Va pupa pe toate!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Bulinutza, nu-ti face probleme cu picioarele umflate, si eu le-am avut la fel vreo 5 zile dupa nastere, mie mi-au zis ca e normalin spital, ziceai ca am facut entorsa ceva, asa erau de umflate si mai ales cind urcam scarile, ma ustura pielea de pe picioare de aveam senzatia ca o sa-mi crape. O sa vezi ca o sa treaca .
Ieri i-am dat si eu prima data baby drink, dar nu pot sa zic ca am vazut vreo schimbare.
Si noua ne-au recomandat la iesirea din spital sa venim la 1 luna sa facem echo la sold, preventiv.
Vroiam sa va intreb, voi ii stergeti in fiecare zi in gurita cu glicerina boraxata sau nu?
Ileana, sa ne traiasca puiutii! Azi au facut 3 saptamini!

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Vroiam sa va intreb, voi ii stergeti in fiecare zi in gurita cu glicerina boraxata sau nu?

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Eu nu l-am sters niciodata, desi am cumparat sa am in casa..

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Bulinutza - v-a intarit DD sa treceti peste. multa sanatate de ici incolo

Alice - a fost chiar cool cununia religioasa tot pe ici o rezolvam, la foc rapid si ieftin.

Alina - multumim de vesti!

deja vorbiti de CM, brrrrr....nu vreau sa ma gandesc. eu de lohii am scapat si inca nimic....sper sa o tina tot asa.

Cristina - cum e moralul la tine, mai bine?

Mihaela - am inteles eu bine sau pregatesti o carte pt copii?

Mergi la inceput

bulinutza, sanatate!!

Aseara l-am cantarit pe Filip, a luat 800 g de la externare, are 4200 g. Sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

FETELOR AM CITIT DE PE FORUMUL CU FIV DR ALBU K A NASCUT ASEARA ANASTASIA GEMENASII
SUNT BINE TOTI 3 SI ARE 2 COPII FRUMOSI SI SANATOSI 2300 GR SI 2600GR
FELICITARI ANASTASIA BUN VENIT BULGARASI

Mergi la inceput