HAI mrg, puiutza, Anca,bia, Olga,noce!!!!! (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Citat:
citat din mesajul lui kraluca
in camera erau 25 grade si a spus ca e cam cald. de asemenea, mi-a spus ca pe langa san sa-i dau si ceai anticolici, ca e prea cald si risca sa faca febra de sete... eu ce sa fac?

Raluca, din cate stiu eu (citit, vorbit cu medici) asta cu setea e o prostie, bebe isi ia tot ce are nevoie din lapte. 25 grade intradevar pare cam mult, poate reusiti sa mai scadeti pana la 23,5-24.. ai grija sa nu-l tii foarte infofolit.

noi suntem tot pe alimentatie mixta - in general, in timpul zilei se descurca cu ce suge, noaptea mai are nevoie de completare. Am contstat ca daca trec 3-4 ore de la ultima masa, imi simt sanii mai tari si are si ea ce sa suga - daca vrea din ora in ora mai mult molfaie si apoi plange de foame. Oricum, nu renunt, cat lapte o fi tot il dau :)

Mamica Iuliei (24 ian 2012)

Buna fetelor,

Vroiam sa spun ca la noi in camera sunt 27 grade, stiu ca e mult , dar o am pe soacra-mea la noi si nu ma pot intelege cu ea din pct asta de vedere, plus ca pe pitica nu ma lasa sa o tin decat infofolita in scutec, eu o desfac de scutec si o mai las libera dar cand vine tot ca ea face :((, pana o sa plece de la noi va trebui sa stau asa ; dar vreau sa chem pediatru zilele astea si poate va recomanda alteceva si atunci nu cred ca are ce sa mai spuna sau sa faca.
Cat despre buric il panseaza cu fasa inmuiata in spirt si leaga fasa la buric , nu stiu dc e ok dar eu dc nu ma pricep nu pot face prea multe, de-asta abia astept sa vina pediatru.

va

Sanatate maxima si bebei frumosi si sanatosi!

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Ane, in mod sigur pediatrul va avea alta parere, dar pana atunci spune-i soacrei ca temperatura prea ridicata e asociata cu moartea subita! Si poate asta e un moment (din lungul sir ce va urma), in care tu, ca mama, trebuie sa-ti impui punctul de vedere in fata altora, pt ca e copilul tau pana la urma..

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

neatza si de la noi

am scancit si marait toata noaptea, dar macar ne-am trezit numai de 2 ori noaptea pt papica.
De la 8:00 pana acuma a stat la tzitzi, nu de foame....adormea, cum il puneam jos facea ochii mari.offf. cand ii dau suzata face o fatzuca amarata si se uita cu o jale la mine de mi se rupe inima. acum parca a adormit.
ieri ma plangeam ca nu face bebe kk, pana seara s-a kklit de 3 ori si ne-am linistit. ii place lui sa ne tine in suspans.

Anca - si lui bebe meu tot vertical ii place cel mai mult. Ar lua-o la trap deja daca ar putea. Bine ca are seara program special si il tine buni vertical si vb cu el. am mare noroc.

lady - multa sanatate va doresc !!!

Puiutza iar intepaturi?

Alice nici eu nu am fost mireasa. la starea civila aveam pe mine blugi si tricou cu guns`n`roses
acuma s-a dus ady sa vb cu preotul din sat sa il botezam pe pici sambata. party-ul il facem dupa Paste. eu nu prea le am cu obiceiurile astea, dar aici cica trebe bebe botezat cam la 40 de zile ... ne supunem si noi obiceiurilor locale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multi ani Sara, fetita de Anahadasa! Felicitari Anahadasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va pup fetele

am ajuns si noi acasa dupa multe probleme la mine: transfuzii, toate venele sparte si mainile umflate, era sa imi pierd uterul etc...organism idiot si un medic fara de care cred ca eram pe lumea ailalata acum...bb e fff bine a avut 3260 si 50 cm si desi e micut e fff tonic si foarte papacios de lp ca io lapte....lipsa...

va pup si sper sa apuc sa citesc la un moment dat si sa va scriu din nou

aseara mi s-au umflat picioarele ....cam dublu asa nus ce mai e si asta acum

va multumesc mult pentru suport si pentru cuvinetle voastre frumoase

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Dari, ne chinuim in continuare cu suptul, astazi am zis ca nici nu-l mai pun la san sa pot sa-i dau medicamentul de colici si sa si notez cat mananca in 24 de ore ca ieri dupa amiaza a fost tare agitat si nu stiu daca erau colicii sau nu mancase suficient, oricum greu l-am calmat. Atat am noroc ca noaptea doarme.

ANE-MARIA si la mine e soacra sa ma ajute in treburile casnice, dar la copil nu prea o las sa se bage, isi mai spune parerea si daca mi se pare mie ca nu-i ok ii spun ca pediatrii mi-au zis altfel si gata sau scot cursurile de puericultura si ma fac ca citesc.

Bulinuta saraca de tine prin cate a trebuit sa treci, capul sus ca acum esti pe ultima suta, nu se mai pot intampla asa multe. Cu glicemia cum stai dupa nastere?

Sophia
, sunteti bine amandoi?

MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Sara (Anahadasa) Dumnezeu sa-ti dea crestere curata! Sa te bucuri de o viata implinita, fericita, cu sanatate din plin! La multi ani, papusica mica!

38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

bulinuta la tine toata sarcina a fost plina de peripetii deci si nasterea trebuia sa fie la fel, dar bine ca ai fost pe maini bune. sanatate si sa-ti revii cat mai repede. sa stii ca si eu am avut picioarele fff umflate dupa nastere, dar si-au revenit. probabil si de la perfuzii.
dr anca multa sanatate puiutelor tale.

fetelor mie mi-a venit menstruatia, adica la 6 saptamani. e un dezastru. sper doar sa nu dureze f mult.

mylady spunea ieri de ecografie la sold. voi faceti? am inteles ca ar fi indicat sa se faca intre 4 si 6 saptamani pt ca in cazul unei probleme la varsta asta se reface f rapid.
eu inca nu am facut si nu stiu daca sa fac. am inteles ca daca ar fi fost ceva probleme ne-ar fi anuntat din spital sau ne-ar fi spus pediatra.

si pentru ca ne apropiem de 2 luni cand trebuie sa facem vaccinul, voi pe ce vaccin mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felicitari proapetelor mamicute;elenii,sophia sa va traiasca puiutii sa fie sanatosi si necoliciosi

cred ca o sa fie ingramadeala mare cu botezurile in 21-22 aprilie ..noi pe 22,dat avans la biserica, gasit restaurant , cautam fotograf si dj..la marturii si invitatii nu ne-am hotarat inca..chiar cam cat va costa meniul ?

olga f interesant site-ul vostru

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bulinuta sper sa nu fie nimic. Mai scrie-ne cand te simti in stare

Vroiam sa va mai scriu da nu mai stiu ce
Cati, si n-a fost misto? la biserica v-ati cununat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Noi ne-am trezit bine...dar am adormit greu, cu durerile de rigoare.. Abia astept sa ajung maine la spital (maine e o dr buna de garda si ma duc si ma pun in genunchi si o implor sa se uite la monitorizarile lui bb).
Revin mai tarziu cu pentru voi toate. Merg sa fac abonament de tel la sotu' din dotare..

38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput