Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!
Raspunsuri - Pagina 11
madutza_bra spune:
Cosminutza, nu te-am uitat cu pozele dar inca nu am avut timp. Sunt curioasa, pana la urma ai fost la doc aici sau in ungaria?
draguta, te pup dulce si pe tine. Cum mai esti?
gina, din cate stiu eu diagnosticul de sterilitate primara se pune f usor de catre medici, adik daca au trecut 12 luni de cand incercati sa aveti bebe, hop diagnostic de infertilitate primara
Nu stiu cate investigati ai facut tu, dar pe mine m-au ajutat mult ecografiile de monitorizare a ovulatie, teste de ovulatie, monitaorizarea temp vaginale, a mucusului cervical si a colului, toate astea impreuna. Si eu am avut aceleasi diagnostic ca si tine.
Pupici pentru fetele mele dragi de aici (stiti voi care sunteti )
MeAlex spune:
Gina, cred ca s-a grabit doctorul cu diagnosticul. Mai ai destul de analizat ca sa ai acest diagnostic. Ati incercat 2 ani ca la carte, fix in perioada fertila, luna de luna?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Gina, cred ca s-a grabit doctorul cu diagnosticul. Mai ai destul de analizat ca sa ai acest diagnostic. Ati incercat 2 ani ca la carte, fix in perioada fertila, luna de luna? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Pot sa iti spun ca in tot acest timp am facut-o dupa calculatoarele online de fertilitate fara sa monitorizez la un doc ovulatia
Si eu vreau sa cred ca s-a grabit ca sa imi dea diagnosticul asta care oricum la psihic nu face bine
doar de 2 luni incerc cu testele de ov dar nici astea nu garanteaza nimik.....deci nu stiu ce sa cred si o sa ast vizita la doc aici sa vedem si sa descoperim mai multe
Nici nu va imaginati cat de mult imi ridicati moralul si sper sa ni se indeplineasca visul de a deveni mamici cat mai repede
In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Cosminutza, nu te-am uitat cu pozele dar inca nu am avut timp. Sunt curioasa, pana la urma ai fost la doc aici sau in ungaria? draguta, te pup dulce si pe tine. Cum mai esti? gina, din cate stiu eu diagnosticul de sterilitate primara se pune f usor de catre medici, adik daca au trecut 12 luni de cand incercati sa aveti bebe, hop diagnostic de infertilitate primara Nu stiu cate investigati ai facut tu, dar pe mine m-au ajutat mult ecografiile de monitorizare a ovulatie, teste de ovulatie, monitaorizarea temp vaginale, a mucusului cervical si a colului, toate astea impreuna. Si eu am avut aceleasi diagnostic ca si tine. Pupici pentru fetele mele dragi de aici (stiti voi care sunteti ) Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Si daca ti-au dat diagnosticul asta ai descoperit pana la urma unde era buba si ce ai facut ca sa o rezolvi pt ca vad ca ai rezolvat-o ca ai 2 copilasi,sa iti traiasca
In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.
kmy_black spune:
am rezolvat problema cu sarbatoritul,celputin pt ziua de maine!!!
sarbatorim fiecare pe cont propriu!
nu intrati in panica, k nu e o chestiune capitala!
el la dezapeziri in vrancea , eu acasa cu juniorul!!!!
acum sa vedem ce bafta avem de dragobete, k daca nu asteptam 8-9 martie!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
madutza_bra spune:
gina, multumesc. Nu au gasit nici o problema medicala nici la mine , nici la sot, de asta spun ca acest diagnostic se pune cu usurinta de catre medici. Pur si simplu in intervalul de 2.5 ani pana am ramas gravi prima oara nu am facut-o atunci cand trebuia. recunosc ca mi-a luat ceva timp sa ajung sa-mi cunosc perioada fertila, am citit f mult pe tema asta si am monitorizat atent toate semnele fertile. Sotul nu avea o spermograma ideala, dar nici nu avea probleme, asa ca am prestat din 2 in 2 zile in perioada fertila cu calcul sa nimeresc si ziua ovulatiei. Temperatura o luam vaginal dimineata la aceeasi ora si inainte sa ma ridic din pat, apoi o notam pe fertility friend, acolo sunt multe sfaturi in acest sens, recomand cu caldura site-ul. Colul la fel il verificam mai ales in apropierea ovulatiei. in perioada fertila tb sa fie inalt, moale si deschis. Mucusul cervical la ovulatie tb sa fie elastic intre degete si sa semene cu albucul de ou. Faceam si teste de ovulatie dar astea m-au cam indus in eroare.
Nici nu mai stiu cate analize am facut si la fiecare speram sa nu iasa bine si sa se afle cauza pt care nu raman gravi, dar toate ieseau bine.
Mereu imi spun ca toata suferinta a meritat si ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce.
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
va ofer de dim o , un ceiut, o ciocolata calda alaturi de dragostea mea!!!!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
valicutza spune:
buna dimineata,
vin si eu la un ceiut , multumesc kmy.
azi cred ca raman acasa din cauza zapezii , deci o sa fiu aici cu voi.
miky tu cum mai esti? vreun semn de cm ? mai faci vreun test zilele astea?
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
kmy_black spune:
eu ma pregatesc de cateva ore de lopatat omat
dupa cum arata afara am astazi cateva serii din astea de sport extrem!!!
fetele mele de suflet
luciana2008 spune:
Buna dimineata...multumesc mult ptr cafea..valichiar aveam nevoie. Aseara am inceput operatiunea ptr luna aceasta.
Va pupic dulce si va urez o zi frumoasa
Gina bafta la doctor, poate iti descoperi ce probleme ai..
Vali..se pare ca avem aceeasi problema...azi(as sarbatori..dar nu stiu daca am cu cine...sotul este la unitate pana deseara..maine..nu stiu cd se intoarce