Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Diana mi-ai inseninat ziua!!!! Multumesc lui Dumnezeu pentru rezultatele bune! Astept in continuare cu interes evolutia starii voastre! Felicitari!
Ellyshor dar tu ne mai tii mult asa? Ne lipsesti enorm dar sa nu te intorci decat cand va fi totul in regula!
Virgina e o mobila superba! Cum e patul? Banuiesc ca l-ai incercat aseara....intelegi tu...
Anitta nu inteleg de ce nu rogi pe cineva sa te ajute la curatenie? Cred ca e cazul sa te gandesti mai mult la tine!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Hai, Diana! Hai Mirciulica!
Ne bucuram din suflet de vestile bune de la voi! Sa o tineti tot asa ca pare ca sunteti pe drumul cel bun!

Andreea, 22+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Intr-adevar e o zi excelenta, Diana. Felicitari din toata inima, a mea si a lui Edward.
Virginia, e superb dormitorul. Noi avem o camera destul de mica, a incaput patul( dublu si maaare), sifonierul si o comoda( va fi inlocuita cu patutul de bebe). Stiu ca in Roman sunt apartamente spatioase. Suntem bine, relativ. N-am mai scris insa am citit mereu vestile voastre. Raceala a trecut, burtica m-a doare inca din cauza tusei, si m-am cantarit azi...60kg, adica am luat deja 5 kg. Problema mea e ca le-am acumulat in timp scurt, de la 16 saptamani ca pana atunci am tot slabit, si am facut vergeturi pe sani( s-au marit foarte tareeeee). Pe unul sunt 3 vergeturi, chiar sub san. Maine merg sa imi iau un sutien, ceva cu care sa pot sta in casa, fara sarme si bureti (poate au nevoie de sustinere, sunt destul de grei), si azi imi cumpara iuby ulei de migdale( m-am dat cu crema uneori...).
Pe voi va doare cand misca bebe? De cateva zile se misca jos tare si doare...se invarte pe acolo...
Pupici la toate mamicile, asteptam numai vesti bune de la burtici.
Ellyshor, ne cam lipsesti, sper ca te simti mai bine.

Mihaela24+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Ma bucur ca va place mobila mea cea noua...si mie imi place...n-as mai iesi din dormitor.Nu stiu de unde am dezvoltat asa deodata pasiunea asta pt alb...eu sunt un mare fun al culoriilor vii,puternice...si deodata...ZEN...alb...varul il vreau alb(2 pereti) si lila palid si crem unt....(celilalti doi pereti).Da oricum vreau si niste accente de culoare pe ici ,pe colo...perdelutza,o bulina mica de covor ceva ,lenjeria....
MI_BEBELINA,am muncit ieri intr-adevar la mutat si aranjat haine...in rest am dat indicatii...de ma durea gura.Oricum am obosit ,ca am facut kilometri intre camere foind lucrurile.
MIHA,am probat patul aseara....am neintoarsa...cu mica trezire de pipi....Alte probe dupa cezariana
ANITTA,tu poti spera la un copil ordonat!...Si Ioana mea e tot cam asa,da nu cu jucariile si nici cu cartile de scoala,ca i le fac gulerDe obicei cand a incheiat temele isi si face ghiozdanul pe a doua zi.DAR,are o mie de accesorii(creioane,ascutitori,radiere,elastice de par,manusi,caciuli,pungutze,strugurele)plantate prin toata casa si de cate ori are nevoie nu le gaseste.In plus vine mereu murdara de cerneala de la scoala,cu parul desfacut(desi o trimit impletita)si mai are o boala sa umble prin toata casa si sa lase lumina aprinsa in urma ei.Tot sper ca va creste si nu va trebui sa o mai cicalesc toata ziua.Sotul meu a zis ca ma asteapta sa nasc si ne vom ”recupera impreuna”.El a fost mereu o persoana iubitoare si practicanta de sport si e si foarte consecvent cand se apuca de ceva.Asa ca mizez pe ajutorul lui din punctul asta de vedere.

Virginia 27+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Shosho ma bucur ca ai scapat de raceala. Si eu am avut o perioada, de vreo 3 saptamani cand bebe cred ca era pozitionat jos si ma durea colul si burtica cand se misca, acum vad ca e liniste la burtica de ieri, sper ca e bine bebster, maine mergem la ecografie si control.

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

SHOSHO,ce bine ca ti-a trecut raceala,si la mine mai misca bebe foarte jos in unele zile,dar nu ma doare nimic,Poate totusi te doare de la tusea pe care ai avut-o...Daca persista durerile ori te duci la doctor, ori iti pui niste supozitoare USCOSIN.Apartamentul mau are vreo 85 mp ,dar camerele nu sunt foarte mari.In schimb mobila e foarte fina,,,patul are 190pe 160, dulapul are 2m/2,2o/60cm,mai am tot 2 noptiere si masutza de machial care e f micutza.Si totul pare acum mult mai aerist decat inainte.Am facut si loc pt patutz.
De vergeturi nu pot sa-ti zic decat ca ce ti-a aparut e bun aparut si nu mai trece cu nici un ulei...in schimb poti incerca sa previi aparitia altora.Sanii au nevoie de o sustinere buna (cauta ori sutien gen bustiera.ori cu bretele late pt o buna ancorare).Incearca sa-ti afli marimea actuala a sutienului,nu o lua in considerare pe cea de cand nu erai insarcinata...sau cel mai bine probeaza!

Virginia 27+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

La bustiera ma gandeam si eu, maine merg sa iau. Burta nu doare mereu. cand tusesc, stranut, suflu nasul...n-am luat nimic ca trece imediat. Oricum merg sapt. viitoare la medic. Am si rezultatele la analize, toate bune cu exceptia eritrocitelor:4,12 iar intervalul de referinta era 4,2-5,4 si la sediment urinar: frecvente epitelii plate. Nu cred ca e ceva rau tare, dar vad cand merg la medic. Am inceput oricum sa iau iar vitaminele...si mi-e foame mereu.

Mihaela24+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Shosho, naspa cu vergeturile, dar bine ca sunt pe sani si nu pe burta, unde se vede cand o sa iesi la plaja dupa ce se termina cu sarcina. Dar se vede treaba ca esti predispusa la vergeturi, asa ca nu neglija folosirea zilnica a uleiului. Sa te dai si pe fund si pe coapse. Eu in sarcina trecuta am uitat ca am fund si a fost singura zona in care am facut vergeturi.
M a citit azi aproape toata cartea Jurnalul unui pusti, vol 4. M-a uimit cat de repede a citit-o, e abia in clasa intai. Acum ii caut filmul (prima parte), sa ne uitam. M-a uimit consecventa de a citi cateva ore (cred ca vreo 3 in total), dupa ce a facut si tema la matematica, deci a gandit intens azi. Virgi, am vazut ca a aparut si varianta pentru fetite, parca Memoriile unei pustoaice se numeste.
N-am iesit nici ieri, nici azi din casa, ma simt de parca as fi o gaina plouata. Dar e prea frig si mi-e foarte lene sa ies.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Diana, felicitari mamico! E o veste minunata, Doamne ajuta sa vii numai cu vesti bune de acum!!!
Virgi, si eu am o fixatie cu albul acum, mobila Amanei e toata alba, dupa ce ii vine si patutul va fac o poza sa il vedeti si voi! Superb dormitorul vostru!
Eva,
Joana, multumim pentru rugaciuni!
Shosho, bine ca a trecut raceala!
Anitta, iti dau acum PM cu adresa ei si vorbiti voi mai departe!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Ziua buna fetelor!!!
Diana asteptam vesti in continuare.eco de la pranz cu a fost? ptr mamica curajoasa!
Va dau un site interesant..
.http://www.adihadean.ro/2012/02/farfurii-curate-la-lumea-copiilor/

Oana cu Bebe Tudor 27 +

Mergi la inceput