Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_gd/elena_gd.jpg)
elena_gd spune:
Mmamita astept sa vad cum evolueaza in continuare.
Am avut o bucurie astazi...o zi superba insorita cu +1 grad C si m-am plimbat dupa scoala pe la banci, parca mi-a mai alungat norii negri de pe suflet.
Elena 23+ poate cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana85/diana85.jpg)
diana85 spune:
Elena , cum poti sa spui asa ceva?! Bebe are nevoie de tine sanatoasa si optimista, nu plangacioasa si terminata! Doar nu ti-a spus nici ca ii lipseste o mana, nici ca ai 1:3 sanse de sindrom Down, nici ca poate sa i se opreasca inima in orice clipa, nici ca trebuie nascut la 27 de saptamani.
Este un lucru perfect normal ca masuratorile sa nu fie exacte si bebeii sa nu fie fix in parametri. Ti-au dat fetele atatea si atatea masuratori ca exemplu (chiar situatia lor), in care lucrurile au evoluat perfect.
Gandeste-te ce se intampla acolo, cat au ei "de lucru", ce minuni si magii se-ntampla la tine in burtica. Bucura-te ca sunteti bine amandoi, sanatosi, du-ti sarcina ca pe o sarbatoare in fiecare zi si nu ca pe o tragedie, vanand orice potentiala neconcordanta si amplificand-o pana la tragedie.
Sincer, mi te imaginam puternica si rationala. Cum poti sa te lasi daramata de asa ceva? Hai, fruntea sus, pune ceva pe tine, iesiti la aer si pe cand te intorci o sa vezi ca nu-i chiar atat de tragica situatia .
Diana 28+ cu
Mirciulica
diana85 spune:
Te-am trimis la plimbare inainte sa vad ca de acolo vii . Vezi ca am avut dreptate, ca ti-a mai crescut moralul dupa? Stai linistita ca am dreptate si cu bebe care o sa fie perfect
.
Diana 28+ cu
Mirciulica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Elena, eu nu mai zic nimic. Daca-ti plac norii, lasa-i sa-ti ploua.
Diana, sunt alaturi de voi! Apuca-te de invatat franceza ca sa nu te plictisesti prea mult! Cred ca si tie ti-ar conveni in Portugalia, ca sa nu mai fie complicatii, nu?
Eu am avut parte de o mega-surpriza in dupa-amiaza asta! Am plecat sa rezolv niste plati si sa-l iau pe M de la scoala, si cand m-am intors, socrul meu imi dadea la o parte cu lopata troienele de zapada din jurul masinii. M-am bucurat atat de mult! Extraordinara surpriza! Mie niciodata nu imi face nimeni nimic asa, ca se gandeste la mine, pur si simplu, fara sa rog sau sa sugerez macar. Iar pentru mine, care nu-s obisnuita cu dintr-astea, e ca un buchetoi de o mie de frezii! Am un socru tare bun!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aever Iar uitam, evident... Multumesc fetelor pentru sfaturi si urari! Nu-s asa stresata ca le-am cam rezolvat pe toate. Tin pumnii sa se faca vremea buna si sa ajunga parintii mei. Elly e datoare sa ne scrie un roman aici cand se intoarce, sa recupereze cat n-a povestit in perioada asta. Sper ca nu-si bate capul sa citeasca tot ce s-a scris, eventual cand se intoarce ii facem un rezumat cu lucrurile cu adevarat foarte importante, ceea ce in momentul de fata nu-mi vine in cap decat situatia Dianei si a lui Mirciulica. ![]() ![]() Andreea, ![]() ![]() |
CO-----RRRRRRRECT!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella81it ANDRA o frumoasa de fetita ai! ![]() ![]() Sa povestesc ce ii trece prin minte lui Alex ![]() ![]() ![]() Cand mama mea l-a intrebat cum e sa mergi la gradi cu autobuzul el i-a raspuns ca e linistit si cu multa dragoste(merge impreuna cu 2 fetite de la el din grupa) ![]() www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE ELLA mamica de Alex |
Aseara eram cu fiica-mea de ceva vreme pe-afara pe la zapada si, ca s-o conving ca trebuie samergem in casa, i-am zis ca lui bebe ii e frig ca doar nu are haine la mami in burtica......azi o gramada de intrebari "da' de ce?..." au fost pe tema asta
![](icon_smile_big.gif)
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andra_C/Andra_C.jpg)
Andra_C spune:
Fetele mele, va multumesc pentru aprecierile la adresa Amanei!
Elena, te rog sa nu mai fii asa, ti-am spus, bebe este perfect! Te-a speriat dr la care mergi, asa am patit si eu la sarcina cu Amana, ma duceam zen la ea si ma intorceam in ultimul hal, nu aveam probleme si mi le facea ea. De aia am si vrut sa o schimb la sarcina asta, iar dr la care merg acum ma linisteste mereu, orice problema as avea. Toate avem bebeii ca al tau, au ceva mai dezvoltat decat varsta, ceva mai putin dezvoltat, este normal. Stai calma, te rog!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel
Victor 23s+
diana85 spune:
Anitta, sunt obosita. Incep sa ma gandesc ca mi-ar conveni. Ar fi oarecum "acasa", o liniste macar dintr-o parte. Sunt obosita de problemele administrative, concedii de boala, contracte, vize, asigurari, carduri, facturi astronomice. Si acum am aflat ca va trebui sa eliberam pana la sfarsitul saptamanii apartamentul unde sta sotul meu (compania ne-a platit chiria trei saptamani "de pomana" - si nu e mica deloc). Unde se va duce, nu stiu. Ce-om face cu toate lucrurile noastre, nu stiu. Cat mai stam aici, sa inchiriem ceva aici? Nu stiu. Dar sunt obosita.
Nu stiu cat de intelept e pentru inimos sa mergem acolo. Nu stiu nimic despre sistemul de sanatate portughez, decat ca au cea mai mica rata a mortalitatii infantile din Europa. E incurajator, cred.
Ma bucur mult pentru imensul tau buchet de frezii . Cred ca freziile sunt florile mele preferate.
Diana 28+ cu
Mirciulica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina04and/alina04and.jpg)
alina04and spune:
Buna seara dragi burtici,
Nu am mai vorbit cu voi de vreo doua sapt si acum tot incerc sa ajung la zi cu cititul. Printre problemele noastre cu calculatorul si internetul am fost si la doctor pe 7 feb si am vazut-o pe galusca / avea 566 gr. la 22 sapt si 3 zile, lungana ca taticul ei, cordonul si l-a pus de gat, probabil ingrijorata de frigurile de afara, a zis ca ii trebuie musai si un fular. Am reusit intre timp sa asamblam patutul si sa lipim si ursuletul obosit (o sa pun poze pe facebook). Ce m-a ingrijorat cel mai tare si a spus si domnul doctor ca treb sa tinem sub observatie este indicele de rezistenta crescut pe artera uterina stanga. A zis ca mai vedem cum evolueaza situatia si in functie de asta facem si tratament si mergem si la un hematolog. Din cate am inteles eu se pare ca artera uterina respectiva este cam “gatuita” si nu trece prea bine sangele prin ea (lucru care duce la stoparea cresterii bebelusului). Daca aveti ceva informatii despre treaba asta – le astept cu mare interes.
Va pup si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi. Acum trec la citit sa vad ce s-a mai intamplat cat am lipsit noi.
[23+] In curand mamica si am o minune
in burtica Natalia Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andra_C/Andra_C.jpg)
Andra_C spune:
Alina, ce valoare ti-a iesit pe artera?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel
Victor 23s+