rugaminte urgenta
Va rog sa ma credeti ca e o problema pt noi si inca una mare.
baietelul meu are malabsorbtie si trebuie sa ii asigur proteine in fiecare zi. singurele la care a reactionat super ok sunt cele de origine animala, mai precis din carnea de pasare de tara.
am incercat si cu pui ,curcan din comert, dar rezultatele au fost dezastruoase.
trebuie sa ii asigur 120 de gr de carne pe zi.
nenorocirea e ca , din cauza viscolului, drumul catre locul de unde luam e blocat.
mai am doar pt 3 zile.
ofer oricat mi se cere pe o gaina de tara de la cineva de langa Bucuresti.pt noi e vital sa ne tinem de schema zilnica de nutrienti.avem 8 kg si nu ne permitem macar 100 de gr sa dam jos.
deci, va rog, daca cineva poate sa se dispenseze de o gaina de tara, sa imi dea un semn la 0724364344.
va multumesc din suflet si platesc oricat imi cereti!
Raspunsuri
aniris spune:
Buna !
Este un magazin La Baciu pe calea Floreasca, care aduce pui de tara. Au deschis doar de vineri pana duminica. Poti sa suni la ei, au site, pentru mai multe lamuriri cu privire la provenienta puilor.
marius spune:
Culmea, ieri am taiat 2 gaini si un cocos (productie proprie) dar ce folos?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
histamina spune:
la baciu mai aveau2 -3 pui si ii dadea in acel moment.

olina, nu au pui.

marius 

vezi,ca da mai scoti un sunet in acest sens,te pun sa imi pui o zburatoare proaspat sacrificat , prin posta!
marius spune:
Crezi ca nu m-am gandit automat si la asta? Dar nu risc. E carne totusi.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
histamina spune:
marius
ai dreptate. e distanta mare.
offfffffff
ce fac????????????
ca din piata nu am curaj.daca gasesc, stiu eu pe unde a mancat gaina aia. sunt multi care le cresc pe gropile de gunoi.
szivarvany spune:
daca gasiti o masina care sa duca puiul ambalat pe portbagajul de sus, la cate grade in - sunt in toata tara.
sau un sofer de camion cu frigiderul disponibil, tot asa, sa mearga direct la bucuresti.
mi se pare ireal sa nu gasesti nicaieri :(((
imi pare foarte rau ca esti asa departe de noi.
_
histamina spune:
poate parea o tampenie la prima vedere, dar,crede-ma ,cand stiu ca trebuie sa ii dau fix 3g proteine X 8 kg corp=24 de gr pe zi, cand calculezi totul ca din 7-8 linguri d emancare sa isi ia aportul caloric ca din 20,nu mai pare asa.
zici ca fac exercitii la matematica cand ii fac de mancare,DAR, este copilul cu cea mai buna evolutie dintre cei cu malabsorbtie, dintre toti cei de la gr alexandrescu!
mai am fix un kg de nesomn,adica pana face 9 kg!
crede-ma,doar ca nu am plans, i-am oferit aluia de la Baciu si 35 de lei pe kg.omul a ramas ferm:nu pot sa nu dau puiul doamnei care mi l-a cerut si e in magazin, pt ca il rezervati dvs pt un copil.daca nu e adevarat?

CorinaDani spune:
histamina, stai un pic si nu te panica !
ai spus ca mai ai carne pentru trei zile.
astazi s-au terminat puii la baciu, insa mai pot primi maine sau poimaine. vorbeste din nou la magazin, insista, explica omului despre ce este vorba, la o adica du-te pana acolo, sa-l convingi chiar tu.
deci asta ar fi planul de rezerva.
intre timp, am mai gasit cateva informatii, poate ai noroc si gasesti exact ce cauti:
magazinul naturalia, b-dul unirii, comercializeaza pui bio adusi din ungaria
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149470&nm=carne-bio-in-bucuresti
crescator pasari bio - marian 0723892138
producator agricol si crestere pasari bio/eco - bogdan dumitrescu 0722537927
sper sa gasesti pe cineva sa te ajute.
chiar asa, nu sunt useri pe forum care locuiesc in imediata vecinatate a capitalei, care sa aiba vecini dispusi sa sacrifice o gaina sau un pui ?
histamina spune:
sarutmana.
am gasit, nu e practicabil drumul,dar am lada niva echipata pt off road.incerc si asa.
si eu am mizat pe cineva de pe DC de prin apropierea bucurestiului,dar,se pare ca nimeni nu e sau nu are gaini in curte.