rugaminte urgenta
Raspunsuri - Pagina 2
Tala spune:
Histamina intreb eu azi la o stana de langa mine. Tu ai nevoie de gaina sau de pui? (cu puiul cred ca e mai greu). Mai am in congelator eu (de 2luni) un cocos de tara, daca te ajuta (insa e cam atos pt ca a zburdat liber - tot la stana de care iti spuneam). Revin sa-ti spun ce-mi zice dna de la stana. Nu dispera, sigur gasim (ma intreb si in alte parti daca nu rezolv cu stana)
tomaca spune:
Eu sunt din apropierea Bucurestiului dar nu am gaini. Am sa intreb vecinii sa vad daca vad vreo gaina (sau pui ce preferi?) sau sa o intreb pe bona care pleaca maine de dimineata si se intoarce luni dimineata, daca gaseste ceva la ea in sat.
Caut si in congelatorul meu sa vad daca mai am ceva. Ca stiu ca si eu sunt pe terminate sau am terminat.
Tala spune:
Din pacate cei de la stana sunt izolati de zapada, dar la Domnesti este targ maine dimineata si la Bragadiru duminica dimineata. Mai stiu pe cineva care creste pasari si sigur vinde. Zi-mi daca te mai intereseaza ca sa-l sun si sa-l intreb (poate asa ti-o taie el, spre deosebire de targ de unde o cumperi dar vie)
_Ralu_ spune:
LA targ la Bragadiru, sigur gasesti, duminica dimineata. Si daca nu gasesti in targ, vb cu omul de sta la poarta, ii spui situatia,si eu zic ca imposibil sa nu te indrume undeva, unde poti gasi.
raluca
mami fericita de
alexia
(07.09.2006)
_Ralu_ spune:
Ti-am trimis si un PM.
raluca
mami fericita de
alexia
(07.09.2006)
Eseea spune:
Histamina, daca nu ai gasit, iti pot da eu 2 pulpe ( destul de maricele), am pachetelul in congelator. Carnea e de la parintii mei, deci maxima incredere ( punguta e pt copiii mei, dar noi ne putem lipsi, nu au vreo problema medicala). Iti las pe pm tel meu, nu stiu daca mai pot intra azi pe net. Daca ai nevoie suna-ma.![]()
PS Deci nu mai dispera acum, ok? pt cateva zile tot iti ajung pulpele astea, daca spui ca ai nevoie de 120 gr carne pe zi. Sanatate!
Mami de fetita
si de baietel 
Everything is hard before becoming easy...
histamina spune:
va multumesc din suflet.
iulia mi-a adus o gaina super. strumf deja a papat din ea.
manuela, eseea, ralu, toamaca, tala,anca vlad,matusa77 sunteti minunate!

geniest spune:
histamina o intrebare...daca baietelul are malabsorbtie, proteinele le absoarbe ??? Care este mecanismul ??? Sunt curioasa sa aflu pentru ca si mie mi-au zis medicii ca poate avea un sindrom de malabsorbtie, insa nu au gasit cauza. Absoarbe dar ffff prost....
dicirstea spune:
La Mega Image -ul de pe Mihalache aveau pui bio, din Franta, la 35 lei/kg. Erau cam cat 2 pumni, deci foarte fragezi. Am vorbit cu cineva care-si luase si mi-a zis ca iese o supa foarte buna din ei.
Am cautat si eu la cel de la Domenii si nu aveau acolo...
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
anya spune:
Stii ce ai putea sa mai incerci? Pui osenesti. Se gasesc in Cora Si Auchan. Arata altfel - mai galbeni -si am inteles ca sunt mai naturali.