Gravidute cu tromobofilie -cap 13-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

carpediem, iti tin pumnii. Veti fi bine, sunt convinsa. Bebeloiul e deja mare deci nu cred sa se supere daca vine un pic mai devreme decat ar fi vrut el...
dana, eu ma bucur enorm ca mai intri cu tonusul tau neschimbat . Spune-mi te rog, cum e dupa ceza? Dureri, operatie, pansamente etc. Ti-a zis medicul cumva cam cat timp nu ai voie sa faci efort gen sport?

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 24+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Carpediem, e f bine ca veti fi monitorizati! Va asteptam cu bine si cu poze frumoase! Cu Dumnezeu inainte!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mai Musette...adica tu crezi ca dupa nastere mai ai timp sa te gandesti macar la sport??? Ciu-ciu, o sa faci gimnastica cu ala micu' de o sa te plictisesti: abdomene (ca sa te ridici sa mergi la bebe), ridicari de greutati (adica bebe, e bine ca te ia cu usurelul si isi creste treptat greutatea), mai incolo genuflexiuni sa te apleci sa ridici ce arunca bebe...mai pui si alaptat care slabeste si el, si nesomn...si gata activitatea sportiva.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Hai, Carpediem! Tinem pumnii stransi-stransi, sa fiti bine si sa va adaptati usor. Doamne ajuta!
Cred ca urmeaza Paulici si apoi Dara. woaw Dara ce mare esti, 31s!!! Mai aveti putin fetelor si primiti marele cadou. Doamne ajuta sa ajungem toate la finalul fericit!
Felicitari proaspetelor mamici Dana, Suziq si Kraluca pentru bebeii cumintei si papaciosi. Incepeti sa cresteti binisor, sa fiti sanatosi!
Am vazut si rezultate bune de la echografii, bravo, sper sa am si eu vineri la fel. O sa va dau de veste.
Si perechile de gemenei vad ca se descurca binisor, deja marisori; haideti s-0 ajungem din urma pe Dara!
Musette cum mai esti? Nu stiu ce sa-ti zic de dureri, imi pare rau; eu am niste pacatoase de dureri dar in spate, din cauza herniilor de disc. Burta e uriasa, acum 1 sapt aveam deja 10 kg acumulate, asa ca ma misc destul de greu cu asa coloana. Dar de burta nu prea am mai avut decat dureri de la crestere, am mai luat no-spa doar uneori. Stai cat poti de linistita si... cu Dumnezeu inainte... dupa Dara, o rugam sa ne traga si pe noi de cate o manuta.
Va urez tuturor o zi a indragostitilor minunata si sa vina primavara incarcata cu vesti bune!

25+ cu baietel si mami de Demetra (24.04.2007)

Hipotiroidie autoimuna, MTHFR A1289C heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie la 9 sapt.
Tratament sarcina: Synthroid 75/100, Femibion 2, vitamine prenatale, Baby aspirin 81mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Carpediem te asteptam cu vesti frumoase.

Fetelor am intrat in posesia examenului anatomopatologic de la chiuretaj, e scris in pasareasca . Am fost cu el la ginecolog, concluzia trasa este ca am avut clexane putin

Dna dr U a zis ca voi face 0.4 la 12 ore data viitoare cu pauza de 24 inainte si dupa punctie. Ginecologa mi-a spus ca pot relua la 8 ore clexane. Offf, a trebuit sa iau toate dozele la rand pana sa-si dea seama ce doza imi trebuie iar acum nu stiu daca mai am cu ce face FIV

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Am editat mesajul, m-am gandit ca poate deranjeaza unele burtici toate detaliile acelea din buletin.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Seara buna! vin si eu pentru un sfat...
Povestea pe scurt: doua sarcini oprite din evolutie in 2007 si 2008, una reusita in 2010, cu Aspenter pana in sapt 27 si apoi Clexane de 0.4. Acum am 8 saptamani, am vazut bebele la eco transvaginala la 6 sapt si 4 zile, corespundea perfect varsta cu cea data de masuratori. Azi am facut o eco generala si printre altele am intrebat de bebe. Mi s-a spus ca sarcina pare de 7 sapt! mi se pare ingrijorator asa o diferenta la varsta mica a sarcinii. Am mers la Fundeni si de azi fac 10 zile Clexane de 0.2, apoi iar eco sa vedem cum stam. Acum ma tot gandesc... e posibil sa apara brusc asa o diferenta chiar daca luam deja Aspenter? sau o fi o problema legata de tipul de ecografie, de aparat etc. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

donna, tu ce mutatii ai?
Eu am mai citit si la alte fete ca ar putea parea diferente la masuratori daca nu sunt facute de acelasi medic si la acelasi ecograf...
Bine ai venit in randul burticilor .

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 24+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Musette, spre rusinea mea nu m-am cautat de mutatii. Singurele analize au fost cele facute la Fundeni... Sper si eu sa fie o diferenta data de ecograf, acum incerc sa raman calma pana la urmatoarea eco.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Carpediem, de obicei ceza se programeaza intre 38 si 39, eu zic c-o sa fie ok. Tinem pumnii, baftuta si te-asteptam cu vesti cand poti!

Donna, adica diferenta de 2-3 zile in plus la varsta mica a sarcinii sau nu inteleg eu bine? Stiu ca eu sigur am avut si ca mereu au oscilat diferentele.

Bebeta, sigur, toata lumea inainte, nici nu se pune problema altfel!!! Vorba aia parca acu' mormaiam ca vreau 26 si iaca ma indrept spre 32. SI btw, eu m-am nascut la 32 acu' tzashpe ani si am respirat singura.

Ce-o fi facand Toni? Cybele, ne mai spui?

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput