Gravidute cu tromobofilie -cap 13-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

offf musette-imi pare f rau pt tine si ca trebuie sa treci prin asa ceva.
cand vad ce suferinta e pe capul teu...nici nu ma mai pot gandi la simptomele mele -de la fraxiparina-acum imi ciuruiesc picioarele ca sa-mi pot pune gheata,ca pe burtica e mai greu.imi pare tare rau
rezistentele si dimerii se masoara din sapt 20???

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+14 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

elena, stai foarte bine la rezistente, stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

valy, in ce am mai citit eu din protocoale de pe afara, intr-adevar rezistentele sunt relevante dupa 20s. Acum, dr. U cred ca a vrut sa fie mai precauta cred. Mi-a cerut valorile incepand cu 16s. Tot de atunci a inceput sa imi introduca noi doze de anticoagulant... Vorbeste cu cine te monitorizeaza si intreaba. Eu am intrebat-o la 13 saptamani cand am fost prima oara la Fundeni. Cand ar trebui sa incep sa va trimit primele valori ale fluxurilor? Si femeia mi-a zis ce considera ea.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 5 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, joi, vineri, duminica),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 25+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

mersi musette-
sa aveti o saptamana linistita-fara mari probleme.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+15 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

dara, amr 3 zile pana la 26s ... Mai tii minte cand vorbeam? Ma tin de tine orice ar fi! Te prindem din urma...

Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 5 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, joi, vineri, duminica),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

inca putin si sunteti la finish
bv fetelor!

Citat:
citat din mesajul lui Musette_1982

dara, amr 3 zile pana la 26s ... Mai tii minte cand vorbeam? Ma tin de tine orice ar fi! Te prindem din urma...

Mergi la inceput

Dana, dara e ca si ajunsa acolo. DOar ca acum ma tarasc si eu cu greu spre trimestrul 3.
Bonus la toate durerile mele de ieri mi-a rasarit o mega inflamatie hemoroida de nu mai pot sta nici in fund. Nici nu stiu daca sa plang sau sa rad. Dar vine ea luna mai .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

He he, Musette, nici nu se pune problema altfel, toata lumea pana la capat si tu mai ales :)

Pentru hemoroizii de sarcina eu folosesc asta http://www.amazon.co.uk/Dunlopillo-Surgical-Cushion-Donut-Pillow/dp/B0039L0YU8/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1329770710&sr=8-7
- o luasem pt caz de epiziotomie si nu supravietuiam fara ea mai ales la cat am de lucru. Dr. mi-a zis sa dau cu Ultraproct, dar fara niste Procto-Glyvenol putin unguent aplicat local nu supravietuiam. Progesteronul relaxeaza mult vasele de sange si se fac varice si hemoroizi. Despre Procto-Glyvenol am gasit in prospecte de afara ca se poate da in sarcina dupa luna 4, fara a se depasi doza obisnuita, eu am incercat sa dau mai putin.

Si daca vad ca o zi nu ies afara folosesc supozitor cu glicerina sau microclisme pentru evacuare pentru adulti. Nu se absorb in sange ca sa ajunga la bebe. Si oricum exista microclisme pentru evacuare si pentru bebei, doza mai mica. Acu' trebuie testat pt ca la unii microclismele astea dau spasme, mie nu imi dau, abia au efect.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Dara si Musette cred ca suntem in aceeasi oala, eu am prb cu hemoroizii, dar mai ales fac fisuri anale (dee e genetic), chiar acum sunt intr-o perioada cu o fisura proaspata, cat as tine cont la mancare tot greu ies, eu folosesc ca si Dara supozitoare cu glicerina.
Ieri am fost la Fundeni, mi-a iesit fibrinogenul crescut (500), am inteles ca e normal pe sarcina, mi-a facut anti fxa, dar dupa 12h de la injectare (0.24), dar banuiesc stiu ele cam cat trebuie sa scada, pt a fi in limite.
In schimb mi-a iesit colesterol foarte ridicat, mi-a dat sa iau Lagosa, dar o sa incep cu o dieta adecvata, nu trec inca la ele.
Mi-a dat in continuare no-spa. Voi ati luat non stop? dr meu ginecolog nu prea e de acord cu no spa dat in exces, scrie si pe prospect a fi luat cu precautie.
Inca nu am anticorpi pt RH.

22+ cu fetita

Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

raluca, analize de genul VSH, Fibrinogen, Colesterol, ies crescute in sarcina. In mod normal, medicii nu recomanda analizele astea in sarcina, fiindca se stie ca ies valori modificate si devine cam non-sens sa fie facute.

Referitor la hemoroizi, facusem si eu unul micut si de cand fac tot posibilul sa merg la toaleta zilnic, s-a retras. Am inceput sa mananc zilnic multe fructe, poate asta ajuta.

Mergi la inceput