buze uscate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:


Miere de albine ... se pastreaza pe buze cat mai mult din timpul zilei (acasa ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

s-ar putea sa functioneze : garmastan. daca e bun pentru ragade, de ce n-ar fi bun si pentru pielea buzelor ?

eli, la tine s-ar putea sa fie vorba despre o deficienta/carenta de vitamina A. parca exista vitamina A uleioasa (?) la fiole, ai putea sa incerci (uz extern, pe buze). sau poti cere medicului sa-ti recomande un supliment de vitamine si minerale. cum este pielea ta, pe fata si pe corp ? normala sau cu tendinta de a se usca ?

http://revistaplafar.ro/vitamine--minerale/363/lipsa-vitaminei-a-usuca-pielea.html
cred ca si untul de shea este bun, insa nu stiu daca e bun la gust/miros. poate gasesti un balsam de buze cu acest unt in compozitie.
mai exista la oriflame, si de curand la avon, cutiuta cu minuni, care contine o crema pe baza de miere si ceara de albine, e foarte eficienta pentru zonele cu piele aspra si uscata, cum ar fi buzele, coatele, genunchii, cuticulele, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pai weleda are unt de shea...daca va spun ca e incercat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

am incercat si miere de albine si vitamina A uleioasa,ulei de migdale,ulei de masline,etc.
Am pielea mai uscata si pe picioare,iar dermatologul analizand si zona capului,pioarele,fata,a tras concluzia ca am o dermatita,insa o forma mai usoara.N-am avut niciodata probleme de alta natura deteterminate de aceasta dermatita.Cred ca e genetica si cred ca ma mosnteneste si copilul.
Jenn,unde pod gasi weleda?E balsam?
O sa radeti,dar un medic estetician mi-a recomandat putin colagen sau AH(sa-mi injecteze),nu mai stiu.Cica hidrateaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Eli ti-am scris si pm. La mine a functionat (si eu am buzele uscate, mereu am pielite pe ele) sfanta crema de galbenele dimineata si seara. Am alternat cu unt de shea pur, cumparat din uk. Ideea e ca efectul este excelent cat timp te dai...cand te opresti, revine problema. Insa in perioada in care m-am dat constiincios, aveam buze de vis
Crema mea de galbenele este f.grasa si tine ore intregi, mai ales daca te dai inainte de culcare si nu mai bei/mananci nimic.
La dermatita nu m-am gandit si eu am pielea uscata pe tot corpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Iarina,ti-am raspuns.Am folosit si eu crema de galbenele si cu propolis si fara.E buna,inmoaie buzele,dar nimic deosebit.Acum am renuntat.Cineva mi-a spus ca are totusi efect cicatrizant,adica le poate usca mai tare .Eu cred ca exista totusi un remediu si pt mine,insa nu l-am descoperit.De ex.pt ten,dupa lungi cautari am pus mana pe un Gerovital fluid antiseptic si de-atunci nu mai am nici o problema.La mine a facut minuni.L-au incercat si alte prietene si la ele n-a functionat.Acum folosec un stick de la Forever.E destul de bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Intra si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169495&whichpage=15 si intreab-o pe Mirela72 (este farmacista), sigur te va ajuta...

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

S-ar putea sa te ajute... http://www.supereva.ro/info.asp?id=7722 Eu am descoperit recent, din intamplare, efectul uleiului de migdale presat la rece, natural 100%. De cand sunt insarcinata il folosesc pentru prevenirea vergeturilor si intr-o zi mi-am uns si buzele pentru ca erau foarte uscate si nu mai stiam ce sa le fac. DIn fericire am observat ca are un efect benefic.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Folosesc ulei de migdale dulci de cateva luni pt cearcane si il aplic si pe buze.Nu ma prea ma ajuta,din pacate.

Mergi la inceput