Piersicute de iulie-august 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Doamne,Ali ce dulce esti si cum ai tu treaba daoar pe acolo pe unde e mancare. Insa, pe Balanta o si vad stan in fata vitrinei si adulmecand cu jind, sa intru sau sa nu intru?Anaoi, imi pare bine ca bebelu e baietel si e sanatos. Doctorul tau ce zice in legatura cu hematomul?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Doamne,Ali ce dulce esti si cum ai tu treaba daoar pe acolo pe unde e mancare. Insa, pe Balanta o si vad stan in fata vitrinei si adulmecand cu jind, sa intru sau sa nu intru?Anaoi, imi pare bine ca bebelu e baietel si e sanatos. Doctorul tau ce zice in legatura cu hematomul?

Ada

Doctorul zice sa urmez tratamentul (Clexanne 0.4 ml, Utrogestan 200 mg x 6/ zi, Nospa 3/zi, Femibion 2, Tardyferon fol) si sa stau la pat. Hematomul cica se va elimina sau absorbi in timp. Cand ... nu se stie. Voi face tot posibilul sa tin aceasta sarcina mai ales ca este obtinuta in urma primul FIV facut dupa vreo 7 ani de incercari.

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Pup Piersicutele
Fetelor, eu tin greu pasul cu voi...
Fleur....no comment

Anaoi - mai am o prietena care e si acum in spital elimina al 2-lea hematom pe sarcina asta, dar BB e bine. Deci daca stai cuminte va fi ok.

Balanta - nu mi-a dat nici opoza si nici eu nu am cerut ca era in camera de Garda la Cantacuzino si am zis ca sunt saraci si nu au...

Adarev - am si eu 2 cunostinte la fel ca prietena ta . Fereasca Dumnezeu.

Legat de constipatie fetelor, eu nu mi-am schimbat regimul de mancat prea mult de cand am ramas graviduta. Dar am inlocuit painea cu paine WASA si v-o recomand cu caldura. Nu stiou daca o cunosteti, e un pachet alb cu albastru si contine ca un fel de paine uscata de textura si grosimea biscuitilor doar ca e plina de fibre. E perfecta impotriva constipatiei si se poate manca cu orice- chiar si sandwich :-)

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

anaoi-iti tinem toate pumnii si ai sa vezi ca totul va fi bine pana la urma.

ada am ras la mesajul tauce sa fac daca asa ma duce soarta tot pe langa mancare???cand stau acasa ma plang ca mananc de plictiseala.iar cand in sfarsit am activitate si nu mai mananc de plicti nimeresc exact intr un loc inconjurata de mancare.ca sa nu va mai zic ca am un stand de dulciuri ca deja e prea mult.dar la alea am noroc ca nu mi e pofta.sunt satula numa sa le vad nu mai imi trebuie si sa le mananc

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Vrem capitol nou....

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Anaoi , stai linistita la pat , uita-te la , relaxeaza-te si ai grija de bebe ... cu tratament totul se rezolva .
Sanatate multa !

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fetelor, cine ne ajuta cu capitol nou? Am incercat dar nu ma pricep si nu vreau sa fac vreo prostie... Trebuie facut un subiect nou de pe userul comun? Si apoi cum bag linkurile catre capitolele vechi, etc?
Help!
(Imi puteti trimite prin pm cum se face si ma voi ocupa si eu, promit!)

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

eu habar nu am cum se face...sunt varza cu tehnica..

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Poftiti la:
Capitolul 14

(delise)

Mergi la inceput