Clasa ZERO 2012-2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

felicitari copilasilor care au trecut primul examen din viata lor!!!

cat despre in ce zi suntem, de multe ori si eu tb sa ma uit la data de pe tel mobil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Nu am rabdare sa citesc toate paginile, va rog daca stiti, sa-mi raspundeti la o intrebare.
Copilul meu este nascut in 26 noiembrie 2006. Eu nu doresc sa-l dau in clasa 0, deci daca de la toamna trece in grupa mare (adica pregatitoare), la anul intra in clasa 0 sau direct in clasa I? Am auzit variante diferite, deci....
Si evaluarea despre care scrieti, pentru ce este?
Multumesc.

Din cate am inteles, din anul scolar 2013-2014 nu se mai trece direct in clasa I, obligatoriu se face clasa 0 (pregatitoarea). Adica tu acum daca il mai lasi 1 an la gradi, la anul intrati in clasa 0. Daca gresesc sa ma corecteze cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nici eu nu stiu totdeauna in ce zi sunt, iar in concediu nici daca e luni sau marti - e doar duminica.
Zina, in anul 2012-2013 copilul tau face grupa mare la gradinita si daca ramane legea asta, vei avea doua optiuni:
-in 2013-2014 sa repete grupa mare la gradinita, in 2014-2015 sa faca pregatitoarea la scoala si abia in 2015-2016 sa inceapa clasa 1 (ceea ce mie mi se pare cam tarziu)
-in 2013-2014 sa treaca la pregatitoare la scoala iar in 2014-2015 sa inceapa clasa 1 (la 7 ani fara doua luni)
Din acest an, daca nu se mai schimba ceva, pregatitoare exista doar in scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Felicitari copilasilor care au fost la evaluare! Noi inca asteptam sa vedem cand o facem, maine vom fi anuntati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Nu am rabdare sa citesc toate paginile, va rog daca stiti, sa-mi raspundeti la o intrebare.
Copilul meu este nascut in 26 noiembrie 2006. Eu nu doresc sa-l dau in clasa 0, deci daca de la toamna trece in grupa mare (adica pregatitoare), la anul intra in clasa 0 sau direct in clasa I? Am auzit variante diferite, deci....
Si evaluarea despre care scrieti, pentru ce este?
Multumesc.

La anul intra in grupa pregatitoare ( clasa 0 ).
Evaluarile sunt pentru cei care au copii de varsta copilului tau, si vor sa-l inscrie anul asta in clasa 0.

Deci, mie deja mi s-a facut rau cand citesc de evaluare pe aici, nu ar trebui sa-mi fac griji, dar nu mai pot. Eu nu am anuntat copilul ca maine va fi evaluat, nici nu stiu cum sa pun problema, sau daca sa o pun in vreun fel, nu vreau sa se streseze, stiu ce patesc cu ea inainte de serbari, ce de emotii are...

Felicitari tuturor copilasilor evaluati !

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Voi ce le-ati spus despre evaluare, cum i-ati pregatit?

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Voi ce le-ati spus despre evaluare, cum i-ati pregatit?

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Buna
Am citi precizarile cu privire la inscrieri si arondari. As vrea sa va interb daca nu am fost recenzati, cand trebuie sa ma duc pentru luarea in evidenta? Ma refer trebuie sa ma duc inainte de 5 martei sau este considerata luarea in evidenta pe data de 5 martie.....?
Multumesc......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Si noi avem evalaurea vineri la ora 9 la scoala 5. Ce emotii am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Inbox, eu i-am zis lui Dudu ca niste domni si doamne vor sa afle daca isi doreste sa mearga la scoala. Ca eu le-am transmis dorinta lui, dar ei au preferat sa discute si cu el. Pt asta ii vor pune cateva intrebari, la care el trebuie sa raspunda. Dudu nu s-a stresat deloc pana acum, eu insa stau ca pe ace.

Din cate vad, sunt intrebari destul de ok. Sper doar ca desenele de pe planse sa fie bine imprimate si conturate, mai avem noi niste exemple din carti unde nici eu nu-mi dau seama exact ce reprezinta. Intrebarea cu copill ranit este discutabila, depinde foarte mult de context (locul unde se intampla, momentul zilei, etc.) Iar prinderea mingii s-ar putea sa nu ne iasa, de cele mai multe ori asa se intampla.

Mergi la inceput