Clasa ZERO 2012-2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toby79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matahut

Citat:
citat din mesajul lui toby79
Dar circula niste zvonuri, chiar de la directoul scolii am aflat ca nu imi voi putea inscrie fetita , deoarece trebuie sa demonstrez cu titlul de proprietate schimbarea de domiciliu , daca ati mai auzit asa ceva !

Si cei care nu sunt proprietari sau/si stau cu chirie trebuie sa aduca contractul de inchiriere :D?

Probabil ca da , nu stiu ce sa zic, in lege nu scrie absolut nimic nici despre titlul de proprietate, nici despre contractul de inchiriere.In fine vom vedea ce va fi cand vor incepe oficial inscrierile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui matahut

Citat:
Dar circula niste zvonuri, chiar de la directoul scolii am aflat ca nu imi voi putea inscrie fetita , deoarece trebuie sa demonstrez cu titlul de proprietate schimbarea de domiciliu , daca ati mai auzit asa ceva !

Si cei care nu sunt proprietari sau/si stau cu chirie trebuie sa aduca contractul de inchiriere :D?

Probabil ca da , nu stiu ce sa zic, in lege nu scrie absolut nimic nici despre titlul de proprietate, nici despre contractul de inchiriere.In fine vom vedea ce va fi cand vor incepe oficial inscrierile.

Da ... stiu, ca ai mai scris.
Aia de la scoala sint pe aratura rau si eu cred ca deocamdata merg pe intimidare si zvonistica, ca nu au ce altceva sa faca.

In metodologie se specifica clar la Art. 2 pct 3 - (3) Īn sensul prezentei metodologii, prin domiciliu se īntelege inclusiv resedinta dupa caz.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inbox

L-au recenzat si pe cel mic de 1 an si cateva luni! Probabil si el va trebui sa-l dau tot la scoala de arondare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Azi este 19 februarie si nici urma de liste privind arondarile pe site-ul Inspectoratului Bucuresti (la alte judete am vazut ca au aparut de ieri...de ex, la Cluj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamavlad spune:

Ahaaaa, stai tu linistita, de mult se stie arondarea. 2 prieteni de-ai mei si-au facut deja "mutatia" in zona scolii arondate dorite... Jocurile sunt deja facute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/clasa_preg.php

aici gasiti circumscriptiile. selectati de sus, din sageti, sectorul si scoala care va intereseaza.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamavlad

Ahaaaa, stai tu linistita, de mult se stie arondarea. 2 prieteni de-ai mei si-au facut deja "mutatia" in zona scolii arondate dorite... Jocurile sunt deja facute!!!

Normal ca se stie, doar ca nu au facut-o oficial publica :D La unele scoli din Bucuresti au fost afisate strazile pe site inca dinaintea terminarii recensamantului. Totusi eu astept sa vad listele complete pe siteul ISB In privinta jocurilor... nu e chiar asa. Exista si etapa a III-a de inscrieri, unde cei din circumscriptie trebuie sa fie primiti, asadar....mai e timp berechet pentru mutatii si preschimbari de buletine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/clasa_preg.php

aici gasiti circumscriptiile. selectati de sus, din sageti, sectorul si scoala care va intereseaza.

Wow! Astea cand au aparut, ca eu nu le-am gasit pana acum??? Mutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

au fost o mirare si pentru mine. mai ales ca am descoperit ca mai avem o strada in circumscriptie de care nici nu stiam , deci n-am recenzat-o .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

E foarte interesanta si adresa asta.
Deci lumea ar face bine sa dea fuguta sa se recenzeze la scoala de circumscriptie, chiar daca nu isi dau copii acolo.

PRECIZARI
privind cuprinderea copiilor īn clasa pregatitoare si īn clasa I,
īn anul scolar 2012-2013

1. Īn situatia īn care adresa de domiciliu / resedinta nu se regaseste īn nicio circumscriptie scolara din municipiul Bucuresti, parintii se vor adresa Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti printr-o solicitare scrisa pāna pe data de 24.02.2012

2. Parintii copiilor care nu au fost recenzati īn perioada 30.01-18.02.2012 sunt rugati sa se adreseze unitatii de īnvatamānt īn a carei circumscriptie scolara este arondata adresa de domiciliu / resedinta pentru a fi luati īn evidenta.

3. Īn cazul īn care prescolarii nu se regasesc īn evidentele unitatilor de īnvatamānt respective, scolarizarea acestora īn anul scolar 2012-2013 se va face pe locurile ramase libere la nivelul municipiului
Bucuresti.

http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/clasa_preg/PRECIZARI_RECENSAMANT.pdf

Mergi la inceput