Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(122)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Alexina sa va fie de bine cumparaturile pentru casuta si pana va mutati, sper sa treaca gerurile si sa ne mai vedem si noi. ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() Sa o ajutam pe Ionela |
multumim din suflet. hai ca acusi ne vedem, de abia astept
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
lalely draga mea- noi vom face motul a doua zi de Paste ca atunci avem toata familia aproape. vom face acasa la noi, in curte,un gratar,aperitive normal,tort frumos si voie buna :)))
Am vb cu pediatra 2( prietena scoara-mii) si mi-a spus sa ii dau Ambroxol picaturi 7pic/2ori pe zi sau sirop-1ml/2ori pe zi
Acest medicament va fluidiza secretiile si dupa ce expectoreaza sa reiau Stodalul. In plus vit C 5 pic, oscilo 6 zile si de 2 ori pe zi nurofen/panadol cate 1ml/2ml ca efect antinflamator.
In afara de Ambrozol mi-a recomandat si Bisolvan.
fetele duminica e ziua sotului si vreau sa-i fac cadou niste poze cu noi si Teea pune in rame pt birou.ce spuneti? Vom da o pizza si bere la noua casuta duminica cu 20 de invitati!!!
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Ziua buna si de la noi!
Offffffffff am ramas ''inzapezita'' si nu va mai gaseam, noroc cu madutza care la rugamintile mele mi-a trimis link-ul pe fb
Madutza esti o fata de nota ...10 plus!
Mult ati mai vb greu sa recuperez....
Eu imi permit sa intru doar cand doarme I, in rest....nu. Mici exceptii dupa ce adoarme seara, dar atunci nu stiu ce sa fac mai repede...
Bun si atat, nu?
ailedfelicitari micutei si ma bucur tare ca i-au placut papanasii.... si I ii papa pe toti.
Voi atasa un filmulet cum am surprins-o pe I cum rontaia la un mar Gata, l-am atasat!
Zici ca au efect ex...bravo!Mult spor si la cat mai multe repetari!
Eu cind eram in cantonament miercuri in partea a doua a zilei aveam liber inclusiv duminica. Si dupa ex de dim, duf la baie generala...si soata ma intreaba: ''Asa de dimineata baita?''? zic da, am liber dupa..pana maine Nu vreau sa ma plafonez, sa fac cu pofta tot ceea ce fac
...
madutzade sf Ion am muncit ca o ''nebuna'' aperitive f bogate, sarmalute in foi de vita si ardei (colorati)umpluti, mixt de fripturi plus 2 feluri de praji si tort. Tot preparat in casa...
Noi suntem cam 15 dar familia si prieteni fffff aporpiati. Toti vor preparate de casa....
Ei....au cam facut risipa, nu poti minca din toate ''portie intreaga'' sa spun...o parte din ei se ''pastrau'' ptr desert...deci...au ciugulit din toate, dar multe adin ele au facut retur...
Ei, la ziua sotului i-am taxat, aperitiv, fripturi alte dulciuri, alt tort.... diversificarea le-a prins bine dar si cantitatea...au ras tot
Deci super idee, cu 2 feluri plus desert...daca ma intrebi pe mine de tarte eu NU sunt pentru....nu-mi plac cele cumparate....cred ca nu le prefer asa in general...
trimit si revin...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
citat din mesajul lui AlexinaA lalely draga mea- noi vom face motul a doua zi de Paste ca atunci avem toata familia aproape. vom face acasa la noi, in curte,un gratar,aperitive normal,tort frumos si voie buna :))) ![]() Am vb cu pediatra 2( prietena scoara-mii) si mi-a spus sa ii dau Ambroxol picaturi 7pic/2ori pe zi sau sirop-1ml/2ori pe zi Acest medicament va fluidiza secretiile si dupa ce expectoreaza sa reiau Stodalul. In plus vit C 5 pic, oscilo 6 zile si de 2 ori pe zi nurofen/panadol cate 1ml/2ml ca efect antinflamator. In afara de Ambrozol mi-a recomandat si Bisolvan. fetele duminica e ziua sotului ![]() ![]() Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
Sa-ti traiasca soata!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
alexina, ai mai dat ambroxol?? daca nu iti spun cateva precizari in caz ca dai picaturi:
-ultima tura sa fie cel tarziu la ora 18.
-sa le pui diluate in lichid cat mai mult (dar atat cat crezi ca il bea pe tot) eventual in ceai mai dulce ca sunt ffff amare.
ambroxol contine si mucosolvan dar eu am folosit exact clorhidrat de ambroxol pt ca celalalte siropuri mai au si indulcitori, gusturi/arome etc.
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui lalely07 Buna dragele mele, Cand citesc de turta/mot ma iau frunicaturile pe sira spinarii...Moaaa deja sambata Madutza o serbeaza pe Cata... ![]() Eu sunt cam in aceeasi situatie cu Alexina si Ioanna..David face 1 anisor exact de Pasti!!!De facut o pregatire si de strans familia clar ma voi ocupa dar nu cred ca ii tai si motul.M-am gandit sa tai motul la vara la restaurant...Adica comand 2 feluri de papa+ tort si chem familia,mosicile si nasii!!!Bine asta zic eu dar stai sa vedem ce va mai fi... Suntem tot cu muci (multumim de intrebare Strumf) Tuseste asa sec si cred ca incep si eu sa ii dau Eurespal caci se pare ca nici la mine Stodalul nu a facut mare lucru desi l-am administrat de la inceput!!!Aspir si eu mucii la greu,dar daca se umple iarasi nasucul incepe sa tuseasca.Eu cred ca de la muci..Nu am ajuns cu el la medic pe frigurile astea sa vada daca are si rosu in gat... Miki..salivez la prajiturica ta!!!Vreau sa o fac saptamana viitoare.Eu nu am gasit niciodata smantantana pt frisca de la La Dorna desi m-am uitat de cateva ori prin rafturi... ![]() Cate feluri de mancare ai facut...eu nu prea ma etalez...am facut o supica si o musaca si acum iarasi sunt in pana de idei... Ally torturile sunt superbe!!Nu am vazut insa cam cat cost kg... Cei drept m-am uitat mai mult la poze... Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
lalely, chiar iti recomand sa o faci, eu n-am mancat praji asa buna , pot sa o asez in top..si toti care au gustat--o au ramas impresionati
![](punk.gif)
![](punk.gif)
oricum trebuie musai sa gasesti smantana asta, fara nu se poate..ea face toata treaba
![](olala.gif)
![](olala.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui AlexinaA lalely draga mea- noi vom face motul a doua zi de Paste ca atunci avem toata familia aproape. vom face acasa la noi, in curte,un gratar,aperitive normal,tort frumos si voie buna :))) ![]() Am vb cu pediatra 2( prietena scoara-mii) si mi-a spus sa ii dau Ambroxol picaturi 7pic/2ori pe zi sau sirop-1ml/2ori pe zi Acest medicament va fluidiza secretiile si dupa ce expectoreaza sa reiau Stodalul. In plus vit C 5 pic, oscilo 6 zile si de 2 ori pe zi nurofen/panadol cate 1ml/2ml ca efect antinflamator. In afara de Ambrozol mi-a recomandat si Bisolvan. fetele duminica e ziua sotului ![]() ![]() Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
alexina, eu zic ca daca ii dai ambroxol va scapa de tuse..la noi de fiecare data si-a facut efectul cu succes, chiar si la 2 zile dupa administrare..
si eu tot pic am preferat, dar n-am stiut ca sunt amare cum zice yasmi, aveam impresia ca sunt dulci..i le picuram cu sticluta in gurita
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
miki1979 spune:
edit: apropo de poze, eu sunt pro..eu i-am facut un colaj cu multe poze de-ale piticilor de cand s-au nascut pana in prezent puse pe fond pe o poza de-a noastra, inscriptionat colajul pe lemn..f incantat a fost si o tine la birou..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
La multi ani1 si din partea noastra tuturor bebeilor sarbatoriti azi Eva, Fabian si Daria, sa cresteti mari si sanatosi
eu mananc biscuiti cu ceai, buburuza face nani. azi mi-a adus mama 5 napo Big Joe si am zis ca nu mai mananc, vroiam sa-i zic sa le ia inapoi dar....nu am putut
madutza eu zic ca este arhisuficient meniul si fara sarmale. eu nici nu ma gandesc sa fac si sarmale. este prea multa mancare, cat putem sa si mancam? asa ca stai linistita.
ce scump este Cristi cum vorbeste el acolo: o cioco miti, miti, miti...
scrish exact asa ne-am gandit si noi, sa tinem motul exact de ziua ei...dar pica marti, cum sa facem marti. unii lucreaza, vin la 6-7...ce sa mai facem la ora aia. si nasii vin mai tarziu acasa....
alexina dimineata ii dai suculet din ce fructe? numia sucul sau si pulpa?
strumphitza hai maaa, pe unde umblii? cam scumpa la vedere madam. ti-a inghetat laptop-ul si nu mai poti scrie?
da-le si un expreso la fete, hai fie de data asta. ca de dimi cand am dat cafeaua a trecut mult
catank rontuna mica si dulce. papa tot marul? trebuie musai sa fac si eu papanasii aia
, am tot zis dar am tot facut altceva. am uitat sa-ti zic atunci de budinci, ca ma intrebasei, acum mi-am amintit. sa vezi ce budinca i-am facut, buunaa
bb_yasmi asa-i cu ziua de nastere...este fain tinuta exact in ziua aia, dar ce sa facem daca pica aiurea....
si eu sunt satula de puf, praf si firmituri .... pana peste cap. azi fac maine este la loc, zici ca suntem 10 persoane in casa. se fac de la haine, parul nostru, foiala din casa... mereu , mereu trebuie aspirat si spalat pe jos
si praful nu mai zic....azi iar l-am sters.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
ce ideei interesanta de cadou pt sot am gasit sa o spun?? sa nu o spun??? mai bine nu..ca este cam indrazneata