Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s
cosminuta am vazut ca tu n-ai intrat mai deloc, dupa cum spun fetele

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mai mult citesc ca nu-mi prea mai gasesc locul pe aici.In atatia ani mi s-a cam "acrit" sa vb de ovulatie,teste negative si esecuri

pupici

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lore doar26 ani ai? asa tinerica, nu-ti mai face probleme de bb, pai io ce sa mai zic la 31 spre 32 ani ai mei, ma vad baba
stai linistita ca mai ai destul timp si pentru bb, eu acum m-am dezmeticit cu varsta, vai ce de ani am

edit: se vede ca ma afecteaza varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

camcris am 25
peste 2 luni fac 26

stiu ca am timp dar te pui cu dorinta asta imensa de a fi mama

dar eu zic ca mai pot astepta sa mai schimb cate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

lore doar 36 ani ai? asa tinerica, nu-ti mai face probleme de bb, pai io ce sa mai zic la 31 spre 32 ani ai mei, ma vad baba
stai linistita ca mai ai destul timp si pentru bb, eu acum m-am dezmeticit cu varsta, vai ce de ani am

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Eu am zis ca are atat, dupa id. Daca am dat-o in bara, sorry! Camy, tu ai scris doar 36?

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

cos_minutza ce poza frumoasa ai la profil
de mult vroiam sa-ti zic, dar daca nu te prea prind pe aici cui sa-i zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bebelu in cazul asta inseamna ca o sa fie o preoteasa gospodina.

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Lorena...multi inainte, sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucuri....multa bafta la noul job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

merci mult luciana
si tie toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lore stai ca nu am inteles o chestie. cum adica te ocupi de tine, cariera??si testele??? s-a intamplat ceva?

Roxy am pus asa: bani, carti, aur, argint, telefon, seringa, ruj, perie, oglinda, ceas, ac cu ata, icoana, cam atat imi vin in minte. nu tre sa le pui pe toate.

Andreea e un dulce Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

cos_minutza ce poza frumoasa ai la profil
de mult vroiam sa-ti zic, dar daca nu te prea prind pe aici cui sa-i zic

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Daaaaaa,si eu ma topesc dupa ea

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput