Bobocei de Sept-Oct 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Lalu bine ai venit !
Din ce am citit eu e posibil ca la unele femei sa fie cateva scurgeri maronii mai ales in perioada cand ar fi trebuit sa fie menstruatia.Incearca sa nu faci efort,sa stai mai mult in pat sa gandesti pozitiv si sa astepti ziua de luni.Totusi mai ai 4 zile.Mi se pare destul de mult.Trebuia sa te cheme sa te vada totusi.Oricum nu trebuie sa te gandesti la cei mai rau.Simptomele pot sa dispara fara sa se fi intamplat ceva.Depinde de la femeie la femeie si de la sarcina la sarcina.Mult succes si ai incredere in Dumnezeu.

Mirabela, din ce stiu eu din auzite bineinteles esti mai stresata la prima sarcina si la primul copil. Off,ce ti-a fi psihicul asta.Ca totul pleaca din bibilica

graviduta fericita 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Buna!
Numele meu este Oana si sunt mamica de bobocel de septembrie-octombrie2008.Chiar asa s-a numit si odiseea de atunci si mie una mi-a purtat noroc .

Acum, daca totul o sa fie bine, o sa mai avem inca un bobocel in septembrie. UM: 08.12.2011, DPN: 11.09.2012.

V-am citit, dar nu am scris pana acum. Sa avem sarcini usoare, la termen, si sa fie totul bine

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Salutare fetele,

vis-a-vis de ce spunea Andreea pentru Bob, va trimit o glumita, sper sa va amuze:

Un b#259;rbat era s#259;tul de a mai merge la munc#259; în fiecare zi, iar so#355;ia lui s#259; stea acas#259;. Voia s#259; vad#259; cu ochii lui ce se petrece în timp ce el muncea din greu la birou, zicând astfel:
Doamne, eu merg la serviciu în fiecare zi #351;i muncesc 8 ore pe zi, în timp ce so#355;ia mea st#259; f#259;r#259; nici o grij#259; acas#259;. Vreau ca #351;i ea s#259; #351;tie prin ce trec eu zilnic, asa c#259;, te rog, permite-mi s#259; facem schimb pt o zi. Amin!
Dumnezeu, în minunata sa în#355;elepciune, i-a îndeplinit dorin#355;a.

Diminea#355;a urm#259;tore, destul de sigur pe sine, b#259;rbatul se trezi în pielea so#355;iei sale. S-a ridicat, a g#259;tit micul dejun pt partenerul s#259;u de via#355;#259;, a trezit copiii, le-a preg#259;tit hainele, le-a servit micul dejun, le-a f#259;cut pachetele pt #351;coal#259;, i-a dus la #351;coal#259;, a venit repede acas#259;, a adunat toate hainele #351;i a dus hainele la sp#259;lat, s-a dus la banc#259;, s-a dus la cump#259;r#259;turi #351;i din nou acas#259; ca s#259; lase cump#259;r#259;turile; apoi a plecat s#259; pl#259;teasc#259; cheltuielile lunare. Revenit#259; acas#259;, a cur#259;#355;at cutia pisicii #351;i a îmb#259;iat câinele.. Era deja ora 13. A f#259;cut paturile, a adunat alte rufe, a aspirat în toat#259; casa, a #351;ters praful #351;i a sp#259;lat buc#259;t#259;ria..

A fugit, apoi, la #351;coal#259; dup#259; copii, cu care, pe drum, a intrat în discu#355;ii contradictorii. Acas#259; a preg#259;tit din nou laptele #351;i biscui#355;ii pt copii #351;i s-a ocupat de ei pt ca s#259; î#351;i fac#259; temele. Apoi #351;i-a instalat masa de c#259;lcat #351;i a început s#259; calce, uitându-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a început s#259; cure#355;e cartofii #351;i s#259; spele legumele pt salat#259;, a g#259;tit carnea de porc si a pregatit mâncarea de cin#259;. Dup#259; cin#259;, din nou, a sp#259;lat toat#259; buc#259;t#259;ria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a f#259;cut baie copiilor #351;i i-a pregatit pt culcare. La ora 9, era deja extenuat#259; datorit#259; treburilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat înc#259;… Era a#351;teptat#259; în pat de so#355;ul s#259;u pentru a face dragoste, lucru pe care l-a f#259;cut cu brio, f#259;r#259; ca s#259; aib#259; plângeri din partea partenerului.

A doua zi b#259;rbatul s-a trezit #351;i imediat a venit în genunchi înaintea lui Dumnezeu #351;i I-a zis : Doamne, nu #351;tiu la ce m-am gândit c#259;nd am cerut s#259; fiu în pielea so#355;iei mele … am gre#351;it a#351;a de mult s#259; o invidiez pe so#355;ia mea crezând c#259; st#259; degeaba acas#259; toat#259; ziua… Te rog, te rog mult, dar te implor, f#259; schimbarea la loc cum eram ! Amin !
Dumnezeu, în infinita Sa în#355;elepciune, i-a replicat : Fiule, cred c#259; ai înv#259;#355;at o lec#355;ie bun#259; #351;i bucuros a#351; face schimbarea înapoi…dar, vezi tu,…va trebui s#259; a#351;tep#355;i 9 luni… deoarece în noaptea trecut#259; tocmai ai r#259;mas gravid#259; #351;i va trebui s#259; #351;i na#351;ti… !!!!!!!!! !!!!!!!!

Va pup!! sa aveti superba!!

Citat:
citat din mesajul lui nu_mai_stiu

Mirabela,maioneza din salata boeuf ai facut-o din ou crud?fiert?Vreau si eu sa fac ceva cu maioneza si in general eu o fac din ou crud plus fiert ,dar acum in sarcina stiu ca e interzis oul crud.

Bob_Pixel mi-ar placea sa fie si ei o zi insarcinati,dar in ziua aia sa treaca prin toate starile prin care trece o gravida sa vada cum e ... hahaha cred ca nu ar mai exista barbati Si al meu crede ca am fitze si ma alint...ehh si saracii nu stiu ca asta e inceputul.

graviduta fericita 9+

5+

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

aoleu ce aiurea imi arata diacriticile, sper sa nu va ibseasca prea rau

5+

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

Buna fetele Sunt insarcinata in 10s cu DPN 10 septembrieAstazi am observat ca secretia este mai galbena si cateva punctulete maro inchis spre rosu, dar sunt fff mici. I

lalu85

E descris pentru a 9-a saptamana
Pe masura ce uterul dvs incepe sa se mareasca, veti putea simti crampe. Unele femei au chiar niste scurgeri maronii sau roscate. Atita vreme cit crampele nu sint severe si scurgerile nu sint de culoare rosie deschisa - probabil nu este nimic alarmant.

graviduta fericita 9+

Mergi la inceput

hai ca ma stresa si pe mine cum arata, asa ca am scos discriticile si il afisez din nou, sper sa nu va obosesc!

Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi, iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel:

Doamne, eu merg la serviciu in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin!
Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta.
Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatit hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa, a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele.. Era deja ora 13. A facut paturile, a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria..
A fugit, apoi, la scoala dupa copii, cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce, uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare. La ora 9, era deja extenuata datorita treburilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca… Era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care l-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului.
A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis : Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele … am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua… Te rog, te rog mult, dar te implor, fa schimbarea la loc cum eram ! Amin !
Dumnezeu, in infinita Sa intelepciune, i-a replicat : Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi…dar, vezi tu,…va trebui sa astepti 9 luni… deoarece in noaptea trecuta tocmai ai ramas gravida si va trebui sa si nasti… !!!!!!!!! !!!!!!!!

va pup!!

5+

Mergi la inceput

Gaitica stiam povestea,dar am recitit-o cu mare drag In aceste randuri se regaseste visul femeilor ...

graviduta fericita 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

ce faceti, burtici? noi suntem bine, de nu mi-ar mai curge nasul si n-as mai stranuta ar fi si mai bine

dana, aici nu lucrez in farmacie, mai am cursuri de facut, dar deocamdata nu am cu cine sa-l las pe Lucas. supozitoarele de regula trec mai putin in sange si cred ca dupa 13 saptamani le poti folosi macar sa tii cat de cat pe loc boala. o sa o intreb pe prietena mea din ro care lucreaza la farmacie daca a mai aparut ceva mai bun si mai putin daunator pt bebe. cum aflu ceva iti spun

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 11+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Da Andreea ai dreptate si mie mi sa parut putin ciudat ca nu ma chemat sa ma vada totusi.... Sper sa fie totul bine....Dar cu disparitia simptomeleor(partial) ce o fi? mi se pare cam ciudat...deja il iubesc mult pe si nu as vrea sa pateasca ceva...

lalu85

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Multumesc Mirabela, da, citisem si eu asta pe prospect doar ca medicul gastroenterolog mi-a zis sa nu intrerup tratamentul. Am decis totusi sa-l intrerup, dar f probabil il voi relua in timpul sarcinii. Incerc si eu sa intarzii cat mai mult si sper sa nu o ia la galop..dupa 5 luni de tratam reusisem sa vindec cam 10 cm de colon si mai erau 10 cm afectati in noiembrie.

G-rainbow, multumesc anticipat ca te interesezi si poate mai afli ceva.

Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
9+ ticker pe graviduta

Mergi la inceput