Bobocei de Sept-Oct 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda82/anda82.jpg)
anda82 spune:
Loryd,multumesc de raspuns.Dinpacate nu sunt din CT ci din Tl.Insa am mers la dr Lutescu Ioana pentru diversele probleme pe care le-am avut.
De nascut am nascut primul bb care acum are doar 6 luni la Bucuresti, la Giulesti cu prof Marinescu si am fost fff multumita.Conditii f bune, totul nou, renovat, rezerva doar 50 ron pe noapte, personal profesionist si dragut.Insa acum ma gandeam sa ma orientez spre Constanta, deoarece e mai aproape..acum cu bb nu mi mai arde de drumuri lungi.Inainte cand mergeam la control in B, ramaneam o zi acolo, mergeam la mall, cinematograf etc...acum nu mai sunt vremurile alea.Costurile au fst destul de mari pertotal, cu drumuri, consultatii, costul nasterii, dar a meritat.
Acum trebuie sa aleg un medic care lucreaza in spital, deoarece am o sarcina cu risc, un uter care a suportat o cezariana acum 6 luni, sie posibil sa am nevoie de spitalizare mai indelungata(eu sper sa nu), dar trebuie sa ma gandesc la toate.Nu stiu conditiile de la Ct din spital...dar o sa ma interesez.
G_rainbow ai intuit bine de dr Lutescu Ioana e vb.E super profesionista, celputin eu amfst extrem de multumita mereu.Insa magandesc ca dc se intampla ceva trebuie sa ma interneze la Euromaterna,cine stie cat...Nu stiu ma gandesc inca ce sa fac...trebuie sa aleg o varianta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_p_danciu/mari_p_danciu.jpg)
mari.danciu spune:
Salutare tuturor! Azi am mers si noi la medic cu rezultatele analizelor. Se pare ca nu este totul prea stalucit. Din tot serialul de analize, CMV IgG si IgM - s-au gasit sa apara negative. Astazi le-am repetat din nou. De data aceasta le vor trimite in Atena. Si noua ni s-a recomandat din nou repaus total (la inceput nu am prea luat totul in serios). Am intrat in saptamana a 8-a si nici un simptom. Ma bucur ca se mareste clubul mamicilor si va doresc tuturor sa aveti mare grija de voi, fiti optimiste si deasemenea sarcina usoara!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda82/anda82.jpg)
anda82 spune:
Corinuk ma bucur ca e totulbine, ca ai auzit si inimioara, asa sa vii mereu numai cu vesti bune.Si stai in pat, citeste ce iti face placere, priveste la TV,papa bunatati
mari.danciu, daca au iesit negative atat IGM cat si IgG eu stiam ca trebuie sa le faci mai des, ca asta inseamna ca nu ai imunitate, daca Ig G a iesit negativ. si nu te ingrijora, important este sa fii pe maini bune, sa fii indrumata corect.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_p_danciu/mari_p_danciu.jpg)
mari.danciu spune:
Multumesc frumos pentru incurajari. Doctorul este foarte renumit in zona si se pare ca si cel mai scump, dar asta nu mai conteaza. Important este ca totul sa decurga asa cum trebuie. Fiind primul bebe, avem speranta ca totul va fi ok.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/g_rainbow/g_rainbow.jpg)
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Loryd,multumesc de raspuns.Dinpacate nu sunt din CT ci din Tl.Insa am mers la dr Lutescu Ioana pentru diversele probleme pe care le-am avut. De nascut am nascut primul bb care acum are doar 6 luni la Bucuresti, la Giulesti cu prof Marinescu si am fost fff multumita.Conditii f bune, totul nou, renovat, rezerva doar 50 ron pe noapte, personal profesionist si dragut.Insa acum ma gandeam sa ma orientez spre Constanta, deoarece e mai aproape..acum cu bb nu mi mai arde de drumuri lungi.Inainte cand mergeam la control in B, ramaneam o zi acolo, mergeam la mall, cinematograf etc...acum nu mai sunt vremurile alea.Costurile au fst destul de mari pertotal, cu drumuri, consultatii, costul nasterii, dar a meritat. Acum trebuie sa aleg un medic care lucreaza in spital, deoarece am o sarcina cu risc, un uter care a suportat o cezariana acum 6 luni, sie posibil sa am nevoie de spitalizare mai indelungata(eu sper sa nu), dar trebuie sa ma gandesc la toate.Nu stiu conditiile de la Ct din spital...dar o sa ma interesez. G_rainbow ai intuit bine de dr Lutescu Ioana e vb.E super profesionista, celputin eu amfst extrem de multumita mereu.Insa magandesc ca dc se intampla ceva trebuie sa ma interneze la Euromaterna,cine stie cat...Nu stiu ma gandesc inca ce sa fac...trebuie sa aleg o varianta. |
si eu am fost ft multumita de dl dr Lutescu. mie mi s-au rupt membranele intr-un mod neasteptat la 35 de saptamani, la 22.30, la 23.15 eram la euromaterna si la 00.00 am intrat in operatie. medicul a fost de nota 10, al 1 fara ceva s-a terminat operatia, a venit la mine in postoperator inainte sa plece pe la 1 si ceva, iar dimineata la 7 era acolo, venise sa vb cu mine si sa-mi spuna ca bebe e ok si sanatos tun. si de euromaterna am fost ft multumita, am avut cateva disesiuni cu unele asistente, dar le-am pus repede la punct si a meritat fiecare banut. am platit pe atunci 50 de mil de miercuri noapte de la 23.15 pana duminica dimineata la 11.30 am fost internata.
aaaa si au acolo un anestezist extraordinar, eu pana la momentul respectiv facusem numai anestezii generale si mi-a fost ft frica de rahianestezie, dar totul a fost ft bine, nu am simtit absolut nici o durere si cel mai important medicul anestezist vb tot timpul cu mine si imi spunea tot ceea ce urmeaza sa simt, ba o ameteala, ba senzatie de voma, amorteala etc si nici nu am ramas cu nici o durere dupa.
si dupa cum ti-am spus, si de beghim mi-a placut, vb frumos si are habar de ceea ce spune
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si
![](smiley_pregnant.gif)
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/moni81/moni81.jpg)
moni81 spune:
Buna burtici,
Eu intru numai sa le urez bun venit noilor burticute, sarcina usoara si bebei la termen. Noi suntem bine numai in lipsa de timp, bubulina mea nu prea ma lasa la calculator asa ca va citesc numai cand doarme. Mai vrem sa si schimbam apartamentul (stam la 2 camere) si daca vine bebe 2 ar fi bine inca niste loc in plus, asa ca avem cu ce ne ocupa.
Va doresc numai bine. Pupici
Monika mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010), 6+
![](images/user_woman.png)
bombboana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anidaz Bine ai venit Paula, ![]() |
Buna seara mamici, si o sarcina cat mai usoara!
Oana sunt,o viitoare mamica de bobocel al lui 2012
UM 18 dec 2011
dupa prima eco am primit un interval pentru data nasterii 15-23 septembrie...
hai sa alegem 15 :)
Va imbratisez cu drag!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nu_mai_stiu/nu_mai_stiu.jpg)
nu_mai_stiu spune:
Buna dimineata burtici frumoase !
Bine ai venit Oana.
Eu sunt tare fericita ca astazi am intrat in a 9 saptamana.Vad ca trece cu bine timpul.O sa am ceva emotii pana ma vad trecuta cu bine de primele 3 luni.
Eu acum am o singura disperare...nu stiu ce sa mai mananc.M-am saturat sa gatesc si sunt total in lipsa de idei.Nu pot sa repet mancarea.Adica nu pot sa mananc ce am mancat ieri sau acum o saptamana Bebe mofturos.Si incerc sa mananc si cat decat bine pt bb.Poate imi dati ceva idei.
Sa aveti o zi frumoasaaaaa !!!
graviduta fericita 9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danageodoiu/danageodoiu.jpg)
danageodoiu spune:
Buna dimineata mamici de bobocei!
In 2 zile ne-am inmultit simtitor, ceea ce ma bucura, unde-s multi puterea creste!!!
Bine ati venit si sarcini usoare tuturor!
Andreea si eu sunt bucuroasa azi ca a trecut deja cu o saptamana din luna a 3-a!!!
Eu sunt disperata cu senzatia de mers cu viteza pe Bran-Rucar!!!
Nu stiu ce sa ma mai fac, am si ameteli si dureri de cap si stare de greata si nod in gat si apa in gura...toata ziua...
Si Siminica ma bazaie toata ziua, iar eu as sta doar in pat si as bea apa cu lamaie.
Dar ma consolez ca nu-s singura, ca se putea mai rau si ca se va termina sper cat mai curand.
Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si 9 fix (ticker pe graviduta)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danageodoiu/danageodoiu.jpg)
danageodoiu spune:
Fetele am o intrebare: aveti cumva informatii despre utilizarea Salofalkului supozitoare in sarcina?
Eu faceam tratament cu 2 supozitoare de 500 (mesalazina) pe zi si ma simteam bine, insa am intrerupt tratamentul in 11 ianuarie cand am aflat de sarcina.
Bineinteles ca mi-au reaparut simptomele de la rectocolita si ma gandesc serios sa reiau tratamentul. Am citit ca netratata, rcuh poate da complicatii urate, nu mai pronunt cuvantul. Si din pacate si la sarcina cu Simina din 2010 n-am facut tratament si mi s-a agravat simtitor.
G-rainbow, poate ai acces la mai multe informatii, fiind in domeniu si poate in Germania sunt mai avansati cu cercetarile. Multumesc mult daca poti afla ceva.
O zi frumoasa va doresc si eu!
Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si 9 fix (ticker pe graviduta)