Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 29

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

'Neata!

Am primit wrap-ul azi-dimineata, m-a dat curierul jos din pat Am iesit la 84 cu tot cu transport si arata super ok.
Azi avem marea intalnire cu dr si vom vorbi despre nastere. Sper sa nu faca figuri cu oxitocine si epiziotomii si mai stiu eu ce... Sunt curioasa ce mai face si gagalicea mea

Strumfy, sper din tot sufletul sa fi fost doar o intamplare!
Dana, mie mi-a dat medicul de familie un carnet din asta, antic si de demult in care am completat mai mult eu, asa sa fie la mine. Dar nu cred sa ti-l ceara careva...
Happy, mare norocoasa esti cu noptile decente... Eu m-am trezit pe la 5 si am mai adormit pe la 8, cred... Ma tot agit ca fraiera pentru intalnirea asta cu dr, mi se pare ca am prea multe pretentii si ma tot gandesc cum sa n-o inoportunez...
Meg, multumesc!

S-a desfiintat clubul buhuhu?

Anca, 36+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Uf..greu de decis, mie mi-e mult mai usor sa ajung la clinica decat la spital.

[pauza]

Hai ca e mai usor acum, am incercat sa caut online o programare la Mihaela Oros... n-are nimic liber in februarie. Deci ea pica de pe lista, poate dc o fi ceva mai grav, atunci sa ma straduiesc sa dau de ea. Dar pt controale lunare, vaccinuri si ce-o mai fi, aleg pe altcineva.

Dana, ia zi, unde se parcheaza cand e full? Si eu am tot mers pe-acolo pt analize+controale si mai am de mers . E nebunie cu parcarea acolo.... Tu la ce medic mergi? Eu la Chiscop.

LE: Dara, cum o cheama pe prietena ta, poti sa zici? E medic pediatru? Ma gandesc ca poate am cunoscut-o in frecventele vizite pe-acolo...

Irina, 30+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

neata,

Iar am avut ce citi la cafea. clubul buhuhuuu!
Eu am avut un nene la emailat cada...si acum miroaseeeee ..de te da pe spate...cred ca o sa ies cu fii-miu la mall in dupa-amiaza asta...si sper sa nu mai miroasa asa de naspa cand ne intoarcem....oricum las geamurile deschise.
Nu ma lasa inima sa mai astept cu cada...sa vada Nuca asemenea hal de cada cand venea acasa .
Mi-a placut tare de Chito....am ras aseara de m-am cracanat!
Va pup si va urez o zi excelenta.
Strumfy, sper sa fie totul in regula cu Motzata maine. Tinem pumnii stransi.
eu la dr mai merg sapt viitoare, desi dr m-a chemat in sapt 30 ...dar nu m-am putut urni cu asemenea viscol, inghet...samd. Credeti ca e vreo problema ca nu m-am dus in sapt 30 si merg in sapt 31 pe sfarsite?
Irina, suna acceptabila oferta de botez a acelui restaurant...mai ales ca mai poti aduce una alta tu.

Miha, mamica fericita de Rares si 31+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Strumfy, bine ca s-a intors Motzata ...sper maine sa primiti vesti bune si sa nu fie nici o problema!

Am revenit de la analize - sper sa fie ok (am ceva emotii cu glicemia, cum data trecuta era exact la limita ...si nu pre reusesc eu sa tin regimul asa cuml ar vrea d-na dr..

Am fost ieri sa vad maternitatea..;wow cata lume la sesiunea asta de informare ...sper sa nu fie asa inghesuiala si cand o fi de mers acolo pt nastere...
Din ce povestesc ei acolo nu suna rau...mai ramane de vazut cum o sa fie in realitate.
Sunt "spital prieten al copilui" din 2006 - se lauda ca sunt primul spital din Belgia acreditat in aceasta categorie, si spuneau ca au facut (tot personalul, la toate nivelele) cursuri ina cest sens, sa inteleaga mai bine principiile si sa poata da recomandari in acelasi sens pacietelor.
M-a distrat un pic ca ei insista ca e bine dupa nastere bebe sa ramana in contact direct cu mami, pe burtica ei, sis a fie alaptat ..;iar in caz de cezariana, fiind mai rece in sala de operatie, propun tatalui sa ii lase lui bebe pe burtica pana il sterg si ii acorda ingrijirile de rigoare (daca nu e mami, bun si tati).
Pe de alta parte am realizat ca nu mai e asa mult timp pana la marele eveniment si parca ma prinde un soi de stres...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Aredwin, multumim pentru listutele de necesar
de unde ai luat Wrapa asa de ieftin? vreau si eu. poti pune te rog o poza?

Mergi la inceput

Si eu am abonament la Medicover de la uzina.
Dana, cred ca te-am vazut pe la Medicover o data la morfofetala , acum
mi-am adus aminte. Ai fost cumva pe 24 noiembrie pe la 12 la echo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Aredwynn, bafta! Si nu uita ca tu nasti, nu dr! Ai tot dreptul sa te interesezi si sa decizi asupra nasterii!! sa vii victorioasa!

Irina, eu merg la Diana Gheorghiu dar nu sunt multumita. De asta sper din tot sufletul sa ajung sa nasc la Isis. Daca e sa nasc aici, o sa incerc sa nasc cu alt doctor, nu cu ea.

Ca parcarea, Dara si Irina, exista mai multe variante cand e full in fata la Medicover:
- parcarea de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, din fata bancii. E cu plata si sunt intotdeauna locuri libere (2lei ora sau asa ceva). Si acolo faci 2 min pe jos pana la Medicover
- mai e un gangulet, cum vii dinspre Iancu de Huned inspre Medicover (starda paralela cu Ana Ipatescu sau cum ii zice acum), in dreapta, inainte sa ajungi pe straduta cu Medicover (1 min de mers pe jos)
- dupa straduta cu Medicover drept inainte, tot dinspre Inacu de H venind, imediat la stanga e o straduta care e libera de obicei. Tot 1 min de mers.

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Nu se prinde, dom'ne, refreshul de mine!

Dia, f tare ca iti place maternitatea. Mi se pare super mentalitatea, iar aia cu tatal.. genial! Bravo, o sa fii pe maine bune

Supermami, e posibil.. Pe la sf lunii noiembrie am fost la eco, sigur, ca atunci am aflat ca nu e Clara ci e Gaza Am fost la Dr Ionescu, dar nu mai stiu exact ziua sau ora. Oricum, tare sa ne fi intersectat

Eu sper ca dupa ce ni se nasc puradeii sa facem si noi o reuniune, poate ne strangem toate din Bucuresti intr-un parc sa ne pupam de-adevaratelea!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ruxandra, ma bucur ca bebe e ok; nasol ca ginecologul tau va fi plecat in perioada respectiva...depinde si cat de mult e plecat, DNP-ul nu e foarte precis si poate se hotaraste bebe sa vina pe lume cand e si ginecologul prin preajma... si mai depinde si in grija cui te-ar lasa...
Eu m-am stresat in perioada sarcinii cand dr. meu era plecat si mi-a lasat datele de contactd e la d-na ginecolog... apoi am intalnit-o in maternitate (se ocupa de o colega de salon) si mi-am dfat seama ca daca as fi intalnit-o, mi-ar fi inspirat clar incredere si n-as fi fost asa stresata daca ar fost sa ajung pe mana ei.
De regula pentru astfel de inlocuiri apeleaza si ei la persoane cat de cat similare ca gandire si practica si in care au mare incredere...

Noi cantar de bebe am luat si l-am folosit foarte mult - chiar si de mai multe ori pe zi ... d-soara noastra n-a luat in greutate in prima luna decat 440g (dupa ce a scazut 370g in maternitate), si cu o diferenta de doar 70g intre nastere si sfarsitul primei luni de viata...am trecut pe verificari serioase sa nu aiba perioade de scadere in greutate, si testul suptului sa vedem cati ml de laptic papa la o masa... complicat si stresant (si complet inutil).
Problema era ca pediatra (si tati) voiau sa ma convinga sa ii dau lapte praf si eu nu voiam... pentru ca aveam lapte destul, dar ea nu voia sa pape mai mult (statea cu sanul in gurita, cu gurita larg deschisa si imi zambea... teoretic puteam sa-i torn pe gat cu forta laptic din biberon, dar de ce?) si in plus dormea linistita noaptea 6-7 ore in continuu...pai daca i-ar fi fost foame s-ar fi trezit. In final compromisul au fost ceva vitamine sa-i faca pofta de mancare - a zis dr. ca daca pune cel putin 250g in 10 zile ma lasa (inca o vreme) cum vreau eu ...dupa 10 zile avea exact 250g in plus (copil cuminte) ...asa e ea; si-acum mananca foarte putin de se dispera cei din jur, dar e super ok, sanatoasa si plina de energie, asa ca o lasam in pace...cand ii e foame mananca ea pana la urma.

Off...ce de peripetii...si-acum o luam de la capat...sunt tare curioasa cum va fi de data asta...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp
Irina, eu merg la Diana Gheorghiu dar nu sunt multumita. De asta sper din tot sufletul sa ajung sa nasc la Isis. Daca e sa nasc aici, o sa incerc sa nasc cu alt doctor, nu cu ea.

Ca parcarea, Dara si Irina, exista mai multe variante cand e full in fata la Medicover:
- parcarea de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, din fata bancii. E cu plata si sunt intotdeauna locuri libere (2lei ora sau asa ceva). Si acolo faci 2 min pe jos pana la Medicover
- mai e un gangulet, cum vii dinspre Iancu de Huned inspre Medicover (starda paralela cu Ana Ipatescu sau cum ii zice acum), in dreapta, inainte sa ajungi pe straduta cu Medicover (1 min de mers pe jos)
- dupa straduta cu Medicover drept inainte, tot dinspre Inacu de H venind, imediat la stanga e o straduta care e libera de obicei. Tot 1 min de mers.

cu Gaza, DPN 30 Martie

Si eu am schimbat vreo 3 medici pana sa ajung la Chiscop, de care imi place, dar de nascut nasc cu altcineva, unde am nascut si prima oara, la CF2. Chiscop asista nasteri doar la privat.

In parcarea din fata bancii nu e greu de ajuns dc vii de pe Iancu de Hunedoara? Ca e pasajul.. Ganguletul de care zici cred ca l-a dibuit si sotul intr-o zi, iar straduta aia..hm.. n-am incercat, o sa tin minte

Dia, suna f bine ce zici tu acolo de maternitate

Irina, 30+ cu Maria

Mergi la inceput