Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Gina ...imi pare rau sa aud asta....sa inteleg ca vei avea ovulatie in periada asta cd sotul va fi plecat?...poate vine o fuguta acasa in ziua respectivasi poate iese multa bafta ca o solutie se gaseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciana2008

Gina ...imi pare rau sa aud asta....sa inteleg ca vei avea ovulatie in periada asta cd sotul va fi plecat?...poate vine o fuguta acasa in ziua respectivasi poate iese multa bafta ca o solutie se gaseste

Ce n-as da sa vina un picut macar e la ovulation day ar fi ceva dar nu cred asa ca nici nu o sa mai fac testele de ovulatie,le las pt martie

In curand gravidutza

Mergi la inceput

luciana stiu ca abia ti-a venit menstra dar tu de cand il cauti pe ?

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Cam de trei lunite il caut pe bebita....stiu ca este mult prea devreme sa imi fac griji....dar cu fetita mea am ramas din prima luna in care mi-am propus....si atunci ma gandesc ca ceva se intampla si cu mine...am imbatranit
Fetele.....oricum daca o sa vrea DD sa raman cu siguranta va iau si pe voi dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

gina

dar nu poti fugi tu pana la sotul tau in ziua cea mare?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

kmy, aici http://www.fertilityfriend.com/ ai incercat?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

multumesc mult

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Salutari la toata lumea,

N-am mai trecut de mult pe aici, dar imi permit sa va intreb ceva: a facut cineva tratament cu catinfort? eu am citit ca pe langa multe alte beneficii, catinofortul stimuleaza fertiloitatea atat la femei cat si la barbati. Eu am inceput sa iau catinofort, din prima zi de CM, cam cate 3-6 pe zi. Ideea a fost sa iau pentru imunitate, oboseala, mai ales ca trec printr-o perioada incarcata. Totusi constat ca sunt in ziua 30 si cm nu mai vine, desi in ultimele 2 luni nu am mai facut nimic cu scopul de a face bebe. AM facut si un test, dar a iesit slab pozitiv. A mai luat cineva catinofort si i-a mai intarziat? sau pot sa sper la o minune :) Test nu as mai face chiar acum, as vrea sa mai astept cateva zile.
Mentionez ca in ultimii 4 ani, am facut cam tot ce se putea face.. :(

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaitica78

Salutari la toata lumea,

N-am mai trecut de mult pe aici, dar imi permit sa va intreb ceva: a facut cineva tratament cu catinfort? eu am citit ca pe langa multe alte beneficii, catinofortul stimuleaza fertiloitatea atat la femei cat si la barbati. Eu am inceput sa iau catinofort, din prima zi de CM, cam cate 3-6 pe zi. Ideea a fost sa iau pentru imunitate, oboseala, mai ales ca trec printr-o perioada incarcata. Totusi constat ca sunt in ziua 30 si cm nu mai vine, desi in ultimele 2 luni nu am mai facut nimic cu scopul de a face bebe. AM facut si un test, dar a iesit slab pozitiv. A mai luat cineva catinofort si i-a mai intarziat? sau pot sa sper la o minune :) Test nu as mai face chiar acum, as vrea sa mai astept cateva zile.
Mentionez ca in ultimii 4 ani, am facut cam tot ce se putea face.. :(

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Eu cred ca daca a iesit slab pozitiv atunci maine poti repeta un alt test ca sigur o sa iasa a doua liniuta

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

gina

dar nu poti fugi tu pana la sotul tau in ziua cea mare?

fetele mele de suflet

Nu kmy nu pot merge ca e prea departe si mai e si munca pe deasupra ...
Acum ast vizita la gine,asta e singura chestie care ma bucura acum....

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabb spune:

Buna, dragelor!

Ingros si eu randul aspirantelor cu speranta ca, intr-o zi anume, la randul meu, o sa-l subtiez .

Mergi la inceput