Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 20
Ana178081 spune:
Lore esti bine?Da-ne si noua un semn.
Sa ma lamureasca si pe mine cineva>CM-ul meu este de 30z(in general),penultimul de 35z si ultimul a fost de 32z.Cand sa incep sa fac testele de ovulatie?E bine din ziua 12?Ca nu vreau sa stric prea multe.Unul pe zi,nu?MeAlex ce zici?
Si mai am o problema.Eu am obs dupa mucus ca la mine ovulatia e cam in z9,apoi 1-2zile secretia se ingroasa,apoi o zi e iar ca albusul de ou.Eu nu mai inteleg nimic.Am mai facut teste de ovulatie,au iesit pozitive,dar tot nu s-a prins nimic.Deci nu-mi ramane decat sa ma bazez pe VIN
Va pup si astept lamuriri
Katy82 spune:
Ana in mod normal ovulatia e undeva intre 12-16 zile inainte de urmatorul CM, asta in functie de cat de mare e la tine faza luteala. Cred ca ce ai tu in z9 e scurgere de alta natura. Eu banuiesc ca ovulatia la tine e undeva in jur de Z20-22. Atunci sa urmaresti o secretie albus de ou, care se intinde, scuzati detaliile.
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
xdidi spune:
dragele mele acum mi-a curs si pe tampon si acum am ceva dureri de spate jos si pelvine, nu cred ca este infectie urinara, cei drept dupa ciclu am avut urina mai inchisa la culoare, dar nu ma ustura nimic, iar ce curge este fix ca la ciclu a inceput ca in primele zile si acum tot curge numai ca debitul este redus(eu de obicei am flux hemoragic)...
cu testu ma gandesc ca nu fac nici o izbanda, am avut si ciclul ciudat luna asta, adik a curs 4 zile s-a oprit am avut contact si apoi mi-a venit pt inca 3 zile si am avut scurgeri apoase si uarat mirositoare si am zis ca ma duc sa-mi fac secretiile, marti vroiam sa ajung la dr...dar acum m-au luat sangerarile si durerile...am luat un no-spa si un mgB6 si nu se calmeaza prea tare...si ma ia si cu stari de voma, plus ca la ciclu am avut o super indigestie.
sper sa fie doar o dereglare...oricum dr la care merg asta o sa-mi zica parca vad ca dau banii pe consulatie degeaba, ca in vara cand mi-a venit doar o zi a zis ca n-am avut ovulatie si de asta a venit asa in conditiile in care eu face stimulari si avem eco la folicul...
aaaa si inca ceva nu cred ca la infectie urinara te dor si se maresc sanii, nu?
offf sunt debusolata....ma scuzati ca va bat la cap
gabyv spune:
Ana, eu nu m-as baza numai pe vin
Pai daca zici ca in Z9 ai vazut glera atunci incepi de atunci sa faci teste, unul pe zi e de ajuns. Eu le fac pe la 13, dar nu mai beau nimic de la 9. Dar poti face si seara...
Xdidi...bizar....
Katy82 spune:
Aha acum am vazut ca ai zis ceva de 30 de zile, deci din Z14 poti incepe, dar poti ajunge cu testele pana prin Z20, nu te alarma, e clar ca la tine e CM-ul mult mai lung. La un CM de 28 de zile ovulatia e in jur de Z14. Eu de ex am un CM intre 25 si 29. Luna asta am avut secretie specifica incepand cu Z9, foarte ciudat mi s-a parut, mai ales ca a tinut vreo 5 zile. Cert e ca fiecare luna poate fi putin diferita de cealalta.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Katy82 spune:
XDidi eu zic ca cel mai bine te poate lamuri medicul, mai ales ca , din cae imi aduc aminte, ti-a spus ca s-ar putea sa intri la menopauza mai devreme. E de mers la doctor si vazut, e clar ca nu ai timp de pierdut. parca ti se recomandase IA daca nu ma insel, nu? (sper sa nu confund)
xdidi spune:
nu katy ia, mi-a recomandat fiv cu ovocite donate....sincer eu de bebe nu-mi mai fac sperante....deja ne-am gandit ca la anu adoptam , daca ies toate bune...insa parca nu m-as simti ok sa intru la menopauza la 26 ani....faza e ca se comporta ca un ciclu normal, chiar cu dureri mai mari decat ala care a venit acum 2 saptamani.
astept la dr sa vad ce-mi zice
Ana178081 spune:
Katy acum am inteles de ce nu ramaneam eu.Eu incepeam prestarea din z9 si terminam z15 exact cand de fapt incepea ovulatia Concluzia:sa ma bazez mai mult pe teste de ovulatie.
Katy82 spune:
Ana poti sa folosesti si teste de ovulatie. Eu stiu o tipa care de 2 ani incerca sa aiba bebe si nu reusea pt ca nu nimerea ovulatia, avea un CM foarte ciudat. Deci daca crezi ca ajuta... Eu stiu cand ovulez si fara teste, am mucusul specific si cateodata dureri, in plus imediat incep duerrile de sani.