Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Xdidi zic ca e ok sa astepti pana maine dimi cu testul.
Dar Lorena ce o fi cu ea?
Miky merci ptr pupic, va returnez si eu voua cate vreti!
Simpatica chestia cu bb dragon, si scorul pe luni, ar fi interesant o statistica de-asta!
Si io tot un dragonel in burtica, deci? Iar eu insami sunt dragon, Gezas, ce o sa fie in casa la mine?
Pupici de molipsire!!!!!
Muuuuulti!!!!
x 10000!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele!
Bebelu ai dreptate, ar trebui sa facem loc tineretului, am cam imbatranit la aspirante. Eu cred ca 2012 vine cu si pentru aspirantele mai vechi. Deja ”semne bune anul are”.
Valicutza poate a fost o ovulatie mai puternica. Eu am mai avut sangerari mici la ovulatie.Rar intr-adevar, dar au mai fost astfel de luni. sau o fi implantarea.
Racheel ce dragalasa e Anastasia! Multumim de vizita!
pe toate!

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

si eu cred la fel, ca de la ovulatie, implantare nu cred..de fapt nici nu stiu..v-am zis ca luna asta nu m-am mai monitorizat in nici un fel...oricum am prestat si aseara si vineri,just in case

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza
si eu cred la fel, ca de la ovulatie, implantare nu cred..de fapt nici nu stiu..v-am zis ca luna asta nu m-am mai monitorizat in nici un fel...oricum am prestat si aseara si vineri,just in case

aaa, pardon, eu am avansat ideea implantarii, ca ai zis ca esti z22. Nu stiam ca ovulezi asa tarziu. Oricum ar fi, iti urez sa fie

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

da..fara stimulare ovulez mai tarzior eu..intre z 17-z 20, cam asa, si cm meu e de 32 zile.dar cu stimulare dau altfel randament,ovulatie normala pana in z 16 , si cm 29-30 zile.
si luna asta a fost fara stimulare..vom vedea in zilele ce urmeaza ce si cum..test as face pe 19 feb chiar de ziua sotului..poate ii fac un super cadou

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Salut fetele!
Fetele mai veterane cred ca ma mai tin minte,oricum va pe toate
Am intrat sa va dau o veste buna : sunt de aprox 6 saptamani
A venit ca o surpriza si pt noi pt ca tocmai faceam o pauza de prestat,naturiste,TB-uri si alte monitorizari
Am facut un test sambata care spre mirarea noastra a iesit pozitiv si ieri am fost la eco si am vazut cel mai dulce samburel
Va doresc o zii superba si va -acesc pe toate

Graviduta fericita 6+

Paula, eu te tin minte!!!! Mii de felicitari, imi dau seama exact ce fericire te inconjoara, iti doresc sarcina usoara, la termen si bebe sanatos si frumos!!!! BRAVO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor nu stiu ce are de nu se vede bine in poza dar in realitate e mult mai intensa liniutza

https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/3Februarie2012lorena

Lorena!!!!!!
OLA LALA OLA LALA!!!!

BRavo iubita!!! La fel iti doresc si tie sarcina usoara si la termen, un bebe sanatos si grasun!!!!

Mergi la inceput

fetelor am gasit in arhiva subiectul de acum 5 ani
cand la fel ma chinuiam sa fac , m-am emotionat cand am citit ultimele 2 mesaje ale mele..facusem testul chiar de craciun pe 25.si am descoperit si ce simptome aveam la momentul respectiv.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=77381&whichpage=17

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

fetelor am facut si testul de sarcina si este perfect negativ, pe el scrie ca detecteaza beta sub 20...deci acum sper sa se vada la eco marti ce am....au inceput si dureri in partea de jos si in spate...cred ca o saiau un no-spa ca nu sunt foarte deranjante....
stau ca pe ace ...insa nu s-a agravat sangerarea este doar cand ma sterg si cateva pete pe tampon si al am de azi dimineata....
va mai zic cum evolueaza si maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Didi, poate ai o infectie urinara ceva. Ce crezi, se pupa simptomele ?

Valicuta, ce veste frumoasa ati primit de Craciunul acela. Poate bifati si Dragobetele acum, ca sa aveti copii memorabili.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Didi, eu am avut sangerare la ovulatie, cred ca ceva mai putin...altadata mi s-a intamplat sa ma agit ca sangerez dar de fapt urinam cu putin sange, aveam infectie urinara dar nu imi aparusera si simptomele. Ai senzatia de urinare deasa. Testul nu este foarte sensibil, daca esti in z22, nu prea are cum sa iasa acum pozitiv, dar poate fi clar implantare.
Later edit, am citit postul lui Bob catre Valicutza si am crezut ca se refera la tine...acum am recitit si postul tau si am vazut ca esti in z14. Ramane valabil ce am zis, mai putin partea cu testul prea sensibil...Poate mai faci si maine un test de sarcina. Nu cred ca e semn de menopauza.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput