Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 13
MeAlex spune:
E OK, stiu fete care fac acelasi tratament. Una a nascut miercuri . Yna, nu mai raspudne temporar dr. Uscatescu, dar oricum poti merge la Fundeni. Poti merge dupa-amiaza si sa ai doar o discutie si apoi, te va chema la analize dimineata. Acum se fac doar cu trimitere de la dr. de familie + adeverinta de salariat + copie CI, altfel trebuie platite (cred ca nu sutn foarte scumpe).
Lore, cand vorbesti cu dna Viorica sa ii spui ca nu lucrezi si sa intrebi ce faci in cazul asta, cat costa, etc.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
pai alex chiar daca nu lucrez sunt asigurata la sot
asa am fost tot timpul pe asigurarea lui
Ana178081 spune:
Va multumesc de incurajari fetelor si va .
Voi pentru ce luati luati aspenter si utrogestan?Parca mi-a dat si mie cand ramasesem pt sustinerea sarcinii,caci pierdusem sange cu cateva zile inainte sa se opreasca din evolutie.
Mie dr mea la care merg de obicei mi-a dat trimitere la hematologie pt analize sa vedem de ce s-a oprit sarcina aceea,dar nu am ajuns inca,ma saturasem de spitale,dr,analize.Poate le fac anul asta k nu mai vreau sa trec prin asa ceva(atunci am mers la spital sa fac avort,a fost groaznic de dureros>fizic).
Eu inca sunt la munca,mai am 2h30m si plecam si noi.Offfff
Va salut pe toate si bafta la II
Yna85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex E OK, stiu fete care fac acelasi tratament. Una a nascut miercuri . Yna, nu mai raspudne temporar dr. Uscatescu, dar oricum poti merge la Fundeni. Poti merge dupa-amiaza si sa ai doar o discutie si apoi, te va chema la analize dimineata. Acum se fac doar cu trimitere de la dr. de familie + adeverinta de salariat + copie CI, altfel trebuie platite (cred ca nu sutn foarte scumpe). Lore, cand vorbesti cu dna Viorica sa ii spui ca nu lucrezi si sa intrebi ce faci in cazul asta, cat costa, etc. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Alex, draga si daca merg si nu ma primeste? Eu ma gandeam sa merg intr-o dimineata si seara sa ma intorc si inapoi, ca ma costa suficient drumul TM-B, dar sa mai stam si o noapte e foarte mult (plus ca acum cu toate analizele am cheluit aprox 3000). Oricum intr-un final am sta cred ca si o noapte sau 2 dar sa nu merg degeaba. Cum sa fac sa stiu ca e acolo si ca o sa ma primeasca? Eu as vrea sa si vorbesc cu ea, sa-mi explice si mie si ma lamureasca si cu factorul meu VIII. La Fundeni iti mai face inca o data toate analizele sau iti da tratament doar pe baza analizelor tale?
La analize, ma refeream la mutatii. Nu mai stiu sa vb.
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
MeAlex spune:
Yna, nu te mai agita, dai telefon inainte (iti dau eu nr. de telefon al uneia din asistente), ii spui ca vii din Timisoara (uitasem acest detaliu) si iti zice exact ce si cum. Cand ajungi acolo, spui ca ai vorbit la telefon inainte.
Ana, Utrogestanul se da in sarcina pentru sustinere, iar Aspenterul e pentru cele care au probleme de trombofilie, de coagulare a sangelui. Mergi si fa analizele.
Lore, e foarte bine. Si cum functioneaza chestia asta? Duci adeverinta de salariat a sotului si trimitere de la dr. de familie pe numele tau?
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
Yna85 spune:
Alex, imi poti trimite prin PM, nr de telefon al asistentei, te rog frumos, ca ma gandesc sa sun saptamana viitoare, ca sa vad daca ma poate programa peste vreo 2 saptamani. Multumesc frumos din tot sufletul! Esti o draguta!
Tu ai mai aflat ceva? A venit cariotipul?
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
lorena_86 spune:
nu alex duc doar adeverinta de la servicu in care sunt trecuta cu numele meu ca si coasigurat
e foarte simplu
daca sotul lucreaza te poate lua printr-o simpla cerere pe asigurarea lui
si asa de la serviciu te trec si pe tine pe adeverinta de asigurare
eu asa am fost internata in spital
MeAlex spune:
Am inteles, eu m-am facut PFA dar inca nu am actele. Sotul e tot PFA si pana as rezolva cu el, o sa fiu si eu legala.
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Yna, ai PM cu datele.
Da, a venit rezultatul la cariotip, nu au gasit nimic. au doza de anticoagulant nu m-am lamurit pentru ca mi s-au dat 2 intervale de valori normale: unul pentru tratament profilactic si altul pentru tratament curativ, iar eu nu stiu ce fel de tratament faceam...la unul ma incadrez, la celalalt nu. Voi vorbi cu dr. Uscatescu cand voi merge.
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Sotul e la baie si am intrat si eu la voi.
Of mai fetelor sunt terorizata la gandul ca ce a spus Lore poate fi adevarat, ma rog la DD sa nu fiu si eu in acest caz, sper ca punctul acela mic sa fie un si sa fie sanatos, parca nu mai am rabdare pana joi, as merge mai devreme la un eco dar nici nu indraznesc sa ii zic sotului si cu vremea asta singura de acasa nu plec cu masina 30 de KM.
Betercy stiu ca chiar si dupa extrauterina beta mi-a iesit cu valoare mare aproape o luna, acuma sper sa fac parte din acele cazuri in care nu iese beta, ca am citi pe net si au fost cazuri in care beta era 0 si ele erau gravide.
Salutari tuturor si anne ce frumoasa poezie ai scris, multumesc frumos.
Lorena da oare daca ar fi oprita din evolutie as avea simptome de gravideala ca la mine simptomele inca persista chiar azi am dormit un pic ca nu mai puteam de somn.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.