Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

alex dupa ce am avut o branula vreo 3 zile am facut tromboza pe vena cu branula
e asa dureroasa
oare sa cresc doza de anticoagulant?
se simte tare de-a lungul venei si are cam o lungine de 5 cm
ca si un cui in interiorul venei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Of, te bat, nu scrie asa, scrie NU apasati pistonul inainte de a va injecta, pentru a elimina bulele de aer, pentru ca puteti pierde din doza. Pe langa bula mai exista si un gel, si el protejeaza, sa te uiti atent ca se vede. Stiu astea de la o graviduta al carei tata este ortoped si face injectii de o viata bolnavilor operati care sunt imobilizati o perioada.
Poti avea simptome de acum.
Mai gasesti la trombofilie sfaturi dar iti pun si eu aici cateva linkuri:
http://www.ghidulpacientului.ro/tromboza-venoasa/pagina8.php

aici sunt sfaturi legate de injectie (sa faci la minimum 5 cm distanta de buric, sa nu freci locul dupa injectare, sa nu strangi pliul f tare ca te invinetesti). Sa imi spui daca ai uitat, ca eu le faceam f usor si rar ma invineteam si f putin, alte fete spuneau ca au hematoame mari.

Aici, la Trombofilie, gasesti la rubrica Utile un prospect de Clexane unde scrie clar ca nu trebuia scoasa bula, cred ca e mai vechi, al meu arata altfel.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169803&whichpage=1

Te astept cand vrei si la Trombofilia, o cauza a infertilitatii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169803&whichpage=12

si la Gravidute cu tromobofilie:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170134&whichpage=8
Vei afla multe lucruri de acolo. Ce tratament iei acum?
Later edit: E un hematom, o vanataie, nu? Asa se intampla de la branula, si eu faceam, chiar si la o recoltare. Nu mari doza, sa nu o dai in altele. Cat aspenter iei? Ia cel mult unul la 2 zile, nu la zilnic ca in pregatire (daca asa aveai). Cred ca asta a cauzta problema la mine...Am vazut ca aproape toate gravidutele care fac Clexane, iau Aspenter la 2-3 zile, nu zilnic. Daca nu iti raspunde dna Viorica, imi spui si iti dau alt numar de telefon.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

merci mult alex

nu e hematom, ca stiu cum e ala
nu e deloc vanat doar se simte tare si dureros de-a lungul venei

bine ca mi-ai zis de aspenter, o sa-l raresc

nu eu imi fac clexanele ci sotul
eu nu pot, imi e frica
dar diseara ii explic ce si cum

acum iau femibion, acifol, magne b6 si aspenter si clexane-toate 1 pe zi dar o sa raresc aspenterul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna fetelor!

Ana, imi pare rau pentru z1! Incearca sa privesti increzatoare spre noua luna care incepe azi, gandeste-te ca la un nou inceput! Sunt alaturi de tine!

Deny, draga mea, nici nu stiu ce sa-ti spun, sincer, cum consideri tu ca e mai bine. Nu trebuie sa-ti ceri scuze (cel putin din punctul meu de vedere) pentru ca esti credinicioasa si eu de multe ori gandeam ca si tine, dar nu cred ca fetele se supara. In alta ordine de idei, sincer nu cred ca ai cum sa simti cum zigotul se misca pe trompa, cred ca cunosti tu tot procesul foarte bine si iti somatisezi stiinta, sper sa nu te superi ca ti-am spus. Iti tin pumnii (acum ca esti la ovulatie) sa se prinda bebe si ma rog si eu la Bunul Dumnezeu sa aibe grija de voi! Te pup si te imbratisez cu drag!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

merci mult alex

nu e hematom, ca stiu cum e ala
nu e deloc vanat doar se simte tare si dureros de-a lungul venei

bine ca mi-ai zis de aspenter, o sa-l raresc

nu eu imi fac clexanele ci sotul
eu nu pot, imi e frica
dar diseara ii explic ce si cum

acum iau femibion, acifol, magne b6 si aspenter si clexane-toate 1 pe zi dar o sa raresc aspenterul

Lore, draga, ceea ce descri tu, seamana cu tromboflebita superficiala, s-ar putea sa fie din cauza perfuziilor, desi apare mai rar, ideea e ca oricum te ajuta Aspenterul si Clexanul, incearca sa stai cu mana mai sus pentru ca sa ajuti si intoarcerea venoasa si in cateva zile ar trebui sa se rezolve. Zona acolo e mai calda, rosie, dureroasa?

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lore, rareste Aspenterul si incearca sa dai un mail lui dr. Uscatescu. Daca nu raspunde, suna luni pe dna Viorica si vezi ce zice. Sunt sigura ca iti va zice sa raresti. Am uitat ce mutatii ai tu.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Offf, fetelor, chiar cand am vorbit si eu cu sotul ca dupa ce imi trece viroza asta pacatoasa, adica ne gandeam ca peste vreo 2 sapt sa mergem la Fundeni, am citit si eu ieri pe forumul de la trombofilie, ca dr Uscatescu nu mai raspunde la mailuri. Nu stiu ce sa fac, ca eu luna asta as putea sa lipsesc o zi dar dupa am un stagiu unde nu am cum sa lipsesc nici o zi si nu am voie nici sa-mi iau concediu.. Cum sa fac? Plus ca ma gandeam ca si luna asta oricum stau pe tusa, speram ca macar din martie sa pot spera macar ca poate raman.

Si pe deaspra ma stresez si cu TSH-ul ca as avea luni, o luna de cand am inceput sa iau Eutyrox, dar stiu ca Tinuta mi-a spus ca sa verific la 6 sapt. Dar eu ma gandesc ca doza care mi-a dat-o e prea mica si nu cred ca o sa scada in asa fel incat sa fie mai mic ca 2.Ma gandeam sa-mi fac din nou TSH-ul luni, dar dupa ma gandesc ca iar arunc banii aiurea si daca mai scade in 2 sapt, offfffffffff

Mergi la inceput

yna nu e calda si nici rosie
e doar ca un cui sub piele, tare si dureros

stiu ca a avut si mama mea tot dupa perfuzie si a trecut in 1-2 sapt timp in care-l masa cu nustiu ce unguent
dar ea nu face clexane si nici aspenter nu ia asa ca eu o sa-l las sa treaca cu astea

te pup

Mergi la inceput

alex am mthfr gena c667t homozigot

alea PAI nu le-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna.Am fost la eco, iar, exact cum ma asteptam, e prea devreme, 6.5 endometrul, pe ov drept am cativa foliculi micuti, dar dr a zis ca nu s-a selectat nici unul inca si spera macar unul in cateva zile.

Mergi la inceput